Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
danuta_t spune:
Roxygeo, cum ai primit deja raspuns, branzica este OK cu laptele de vaca. Poti folosi calciu sau lamaie.
Rebiana, parca pana pe la 3 anisori se recomanda lapte de vaca cat mai gras, abia apoi mai slabut.
Ioanaradu, eu am patit-o destul de rar. Dar in timp ce-i schimb pampersul sunt cu-n ochi si pe putzulica. Asa ca reusesc sa-mi pun pavaza un scutec la momentul X. La asta va trebui sa fii atenta si cand e mai marisor si renunti la pampers.
Am inceput sa ma uit si eu la pozele stupului, ca eu am venit mai tarziu si din pacate mai rarutz. Sunteti niste frumoase toate, iar de albinute si bondarei ... cuvintele sunt de prisos.
Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t
lilidana spune:
Am vazut multe poze cu fetite si baietei care de care mai frumosi!Si ce multe albinute stau pe picioare! Ce performante,bravo,i-ati intrecut pe bondarei,desi am vazut si vreo doi mai curajosi.
N-am timp si sunt tare obosita sa-i numesc pe fiecare,sunt toti asa de dragalasi...
Ii pupam
pe toti...
Noi nu avem noutati,David e tot agitat si marait,nu mai stiu ce sa-i fac,ma epuizeaza...
Roade tot ca un catelus,ar devora tot ce prinde,cred ca-i ies toti dintii deodata
.
Abia mai reusesc sa citesc ce scrieti si va admir pe cele care reusiti sa faceti asa multe,eu nu pot sa ma organizez mai bine,mereu ceva nu e terminat,m-am saturat...
Gata cu vaicareala,o sa incerc sa mai intru.
La multi ani tuturor celor care au aniversat o lunisoara,sau numele,de Sf.Maria,dar si pentru cei de ieri si de azi:
Multa sanatate,sa cresteti mari,sanatosi si sa-i bucurati pe parintii vostri! 

ioanaradu spune:
neata fetele.
intru repede ... am facut cafeaua. in rest ... am trebi multe ... multe ca cica azi chiar plecam la mare.
acum sa va spun despre noi ... am tras o sperietura dimineata, pe la 5.30 ... s-a trezit matei si se foia de foame. ma duc eu, aduc bibele si ii dau sa pape la el in patut. pe la jumatate se pune pe un tipat si un plans ... isteric si nu reuseam deloc sa-l calmam. da' plangea asaaaa dureros rau de tot. pe mine ma cam speriase ca plangea ca in noaptea cand a chemat sotul salvarea (daca mai tineti minte ... acum vreo 2 luni). l-am luat, l-am plimbat, ne-am jucat cu el ... nimic. zic eu: e de la dinti ... si dau cu calgel, ii var un inel din ala de dentitie ... sa zicem ca se mai potoleste. l-am luat cu noi in pat, am vorbit, ne-am mai dragalit, dar tot parca era cam suparat. in creierul meu a ramas ca e de la dinti. ma trezesc acus pe la 8, se trezeste si el si in timp ce ne jucam, vad la spranceana stanga o ditamai pata grenuie!!! deci ... l-a piscat ceva azi dimineata de urla asa ... ca am vazut si-atunci ca e putin rosu dar am zis ca s-a scarpinat el!
ce mama masii mi-o fi piscat copilu'???
ca am plasa la geam, usa la balcon n-o prea tin deschisa, aparatul de tantari e aproape non-stop in priza ... da' nu cred ca a fost tantar.
gata fetele ... ma duc la facut bagaje, ca poate scapa si sotul mei devreme azi si plecam si noi ca oamenii la mare ... nu ca liliecii!
roxanici incercai sa vad poze cu raresu, da' nu se incarca ... cica ... Loading... de vreo 15 minute!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
sa nu uit ... vazut poze de la intalneala ... da' cam putine!!!
mai vrem!!!
Kitty spune:
Buna dimineata!!!
sarbatoritilor din stup si bunicii mele care face azi 85 de ani! Tocmai ii fac tort!
Roxaniciule, mie nu-mi vine sa cred ca esti morocanoasa, mie mi se pare ca esti f distractiva, uite ce-ai scos-o si acuma cu alergia la ....Rares!
Ane, ma bucur ca esti veseluta si faci haz de necaz!
Din pacate la mine nu se vad pozele, nu stiu daca alte fete le vad.
Confirm si eu ce spune danuta_t, pana la 3 ani nu se da lapte degresat!
Lilidana, si noi roadem tot si mai suntem si maraita, m-am uitat la gingiute si asa pare ca apar dintisorii
Ioanaradu pe noi ne pisca tantarii si se umfla destul de tare si si tine vreo 3-4 zile, nu stiu ce altceva ar fi putut sa-l piste, desi daca spuneti ca aveti plasa...Drum bun si distractie placuta!!
Editez sa spun ca a cazut din pat
.....Offf sunt atat de suparata! A mancat de dimineata pe la 7 si a adormit la san. M-am ridicat de langa ea si am pus o perna inspre marginea patului sa o asigur. De obicei cand se trezeste povesteste si o aud. Acum am auzit un planset si m-am dus repede si era pe covor la o jumatate de metru de pat.
Sunt asa de suparata si de nervoasa pe mine. Si nu inteleg cum a trecut de perna. Noroc ca avem un covor gros si ea e f vesela si e f activa, nu cred ca a patit ceva..Of, of nu o sa o mai las numai in patul ei si pe jos, desi nu stiu cum o sa fac dimineata, ca o alaptez si adoarme in patul mare, daca o mut nu mai doarme, ramane treaza de la 7, mi-l trezeste si pe Raul.![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#
ioanaradu spune:
am analizat ... cred ca l-a piscat un paianjen ... da' io scutur si sterg toata ziua de am innebunit toti vecinii, mai ales pe cei de jos care au inceput sa se planga de aspirator si masina de spalat. ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata!
Am intrat un pic pe fuga sa stiti ca mai traim si noi.Intrebase cineva de unghiile mele si ii multumesc si raspund ca sunt bine, am renuntat la bandaje si se reface foarte frumos acolo.
Ioana despre paianjen poti sa dai tu cu aspiratorul cat vrei, tot mai exista cate unul ascuns.Am patit-o eu intr-o noapte am omorat unul pe fata mea, inainte sa ma piste ca ma gadila.Deci este foarte posibil sa-l fi piscat paianjen, ca la tantar nu simte ![]()
La multi ani si astazi tuturor sarbatoritilor.
Mi-ati dat si mie o idee buna de Sf.Marie sa imi impartasesc odorasul si am si fost cu bunica la biserica.A adormit si el dupa ce am iesit din biserica, dar nu in pozitia comica
Avem si noi un bilant de raportat: la 5 luni avem 6,8 kg si 70 cm.Nu suntem cine stie ce grasun, in schimb suntem lungan.
In picioare stam si noi foarte batos si de vreo saptamana cand sta intins pe perna se ridica ...in cot
Numai intr-un cot, dupa care desigur ca ajunge pe burtica.
In fundulet stam si singuei 2-3 secunde, dar atat.
Mada am vazut si eu flacaul frumos ca mama lui si e o scumpete de bebelus fara blana si fara aripi cum spuneai
Se vede ce barbatus bine va deveni.
Roxanici...ce sa-ti spun de Raresu? Tu stii ca seamana cu al meu asa ca toate cuvintele de lauda pt al meu sunt si pentru al tau ![]()
Pe bune acum chiar seamana in unele ipostaze si e un scump de baiat.
La fetite...vad ca avem de unde alege.Acu'....sa ne accepte mamele soacre ![]()
Va pup din mers ca se trezeste tzancu meu la 10 minute.
Poate mai apuc sa intru azi tot cu scrisu', ca virgula cu cititu' intru zilnic ![]()
It's easy living with eyes closed
anaanamaria spune:
neata mamicutze la multi ani bb-ilor care mai adauga azi o luna.
am intrat ca sa va anunt ca ieri a zis printesa mea pt prima oara "mama"
Lumi_Nag spune:
Hi hi!
Acum am vazut ca ieri am implinit un an de cand m-am inscris pe forum DC.La mai mareee!
Foarte emotionant Anamaria
It's easy living with eyes closed
Laina spune:
La multi ani sarbatoritilor!!
uff...azi avem botezul..eu sunt un dezastru cu nervii...abia astept sa se termine, am senzatia ca o duc la taiere sau ceva de genul asta...nu mai pot, daca traiesc pana duminica, maaare lucru! ![]()
Lumi, felicitari pentru progrese si...sa-si revina degetele tale cat mai repede! 
anaanamaria,
...ce fetita mare ai!...cred ca te-a lichefiat toata!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
anaanamaria spune:
Laina ITI DAI SEAMA CA M-AM TOPIT si mai era si multa lume pe langa inclusiv sotul meu ;nu-mi mai incapeam in pene![]()
printesawww.dropshots.com/day.php?userid=332674&cdate=20070719&ctime=184406" target="_blank">MIRIAM
VARSTA PRINTESEI