Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neata....intri so eu repede ca sa ma descarc....ieri am avut o zi proasta...dupa masa de 10 cand puiu meu mic a ras tot,pana la ultima picatura vorbesc cu sotul din dotare sa dam o ura pana in selgros,dar fara copil...asa va las copilu cu sora....plecam pe la 12 si ma intorc pe la 16,deci i-a dat sora de papa la 14,dar nu a papat decat 60 ml...cand am ajuns eu acasa,dragul copil dormea de vreo 20 min,dar in 5 min dupa sosirea mea s-a trezit space somn pana la ora 20, si nici la oa 18 nu prea a papa,100 ml,k atuncii urla si de foame si de smn si nu putea sa faca nici una nici alta....si asa am ajuns la concluzia ca el nu mai sta fara mine!!!

azi dimeata mi-a tras o portie de tusit,incat m-am speriat si am fugit la doc....nu are mai nimic,decat putin in gat si mi-a dat ceva pt tuse si o sa i le dau,mi-a dat si antibiotic dar mi-a zis sa dau doar dak face febra...si doc intra in concediu pana pe 1 sept!!!

acum la 10 i-am dat suc de mar cu morcov si a papat 50 ml si apoi inca 50 de lapte...offf asa putin!!!!iar eu ca abia pap,mai am putin si cad din picioare...haik fug afara ca tre sa plece si sotu....

pupam mamici si bebei!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by anaanamaria

POZICI NOI

M-am indragostit de 2 ochi albastrii si o guritza plina de papa.....

e o dulce

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Hop si tu..Neata,

CARMEN94..scuze de confuzie..Sper sa nu se supere pe mine CARMENFR.

Nu mi-a raspuns nimeni despre produse Chicco sau Nuk mai ieftineee!Asta e!
IOANA unde mergi la mare?/Daca vii prin C-ta , hai te bagi la o intalneala duminica sau sambata pe seara la Cazino in C-ta???

Alexuca mea, ne-a dat de furca azi-noapte.Pt ca n-a dormit ieri mai toata ziua, a adormit cu vai aseara la 6, s-a trezit la 7 seara si a tinut-o intr-un somn, pana la 1 noaptea cd fata avea chef de ras si chicoteli, la fel si la 6 dim.M-a tampit fata asta cu programu ei!!

Nu mai papa suculetul de fructe asa bine ca inainte.Luni vine dr din concediu, abia astept s-o vada sa vedem ce zice....

Mai vb!

OFF topic..Aseara am fost la masaj...Dumnezeesc de bine a mai fost!!Mai m-am intreptat de spate, sa stiti..recomand tuturor!!!

LAINa, lasa supareala.E o zi deosebita azi.Puiul tau va deveni crestin!Lasa supararea deoparte, vezi tu pe urma care e treaba cu nasii!Eu iti doresc Petrecere frumoasa!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Laina nu mai fii suparici lasa ca trece, eu in schimb as schimba nasii.....gandeste-te ca vor fi parintii spirituali ai copilului tau, .....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

karra80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Laina bafta cu botezul azi.
Roxi poti sa mergi la alergolog si iti face un test pe mana si asa poti afla le ce esti alergica.
Ioanaradu se spune ca bebelusi care fac pipi cand le dai scutecul jos o sa faca repede la olita. Deci o sa scapi repede de pampersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

adina dadeam eu strigarea daca veneam in c-ta, dar mergem la venus si ne intalnim acolo cu cumnatii (sora sotului). asa ca lasam pe altadata. avem prieteni in c-ta care ne asteapta, deci e posibil sa mai venim o tura la mare cat de curand.
despre masaj ... STIU CUM E ... din pacate fata care-mi facea mie masaj inainte de sarcina, e plecata din tara si sa vad unde mai gasesc pe cineva ... ca ea.

va pup ... continui la bagaje!! n-as vrea sa iau prea multe, dar daca nu iau si am nevoie de ceva???

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

cria sa stii ca intentionez sa-l pun destul de repede la olita, chiar cand o sta binisor in fundulet, pt ca matei nu face kk decat deca-i desfac scutecul si il tin aproape in sezut. de-asta eu trebuie sa fiu mereu pe faza cand incepe scremeala ca sa execut miscarea.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput