Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
Martutza - am revazut pozele cu Victor si observ ca seamana foarte bine cu baiatul unei bune prietene de-a mele.Ce l-am mai muscat si pupat cat eram in tara si l-am vazut pe Victor si mi-am facut pofta.
Dar tricoul cu "vreau un frate" trebuie sa transmita vreun mesaj lui tati? ![]()
Iunita - vad ca tu ai neamuri in Calarasi.Am si eu o groaza de neamuri acolo,mama fiind din CL.Chiar acum ceva zile am vorbit acolo si mi-au zis ca s-a schimbat destul de mult,s-a facut mult mai frumos.Sincera sa fie mie nu prea imi placea dar sper sa mai ajung pe acolo curand.,macar pt veri si sa vad schimbarile.
Iuliana - chiar ca e plimbareata fetita ta.Singura a ajuns asa pe marginea patului? Apropo,ai fost foarte frumoasa mireasa si ai avut un machiaj finut dar care te-a prins super.
Imi place sa admir mirese ![]()
Cocolut - si ale tale poze am admirat,la fel de frumoase si interesanat ideea de a alege locul pt pozat
danuta_t - tu esti veche pe forum,de cand era Mihai micut si acum continui cu Andrei,frumos.Ce mi-a placut sa vad doi fratiori.Are dreptate Klaus cand imi zice ca dupa ceva timp cand o sa vad la alti bebei mici,o sa mai vreau si eu.Acum eu tot sustin ca nu mai vreau decat adoptat ![]()
Roxanici - am vazut pozele cu Rares,ce fata fina si clara are in poze.In special cea din baie e super.
Anaanamaria - pare incantaat ca mananca si ce murdarici e ![]()
De ieri m-am mai inscris la un grup de mamici international.Se face saptamanal si in fiecare saptamana se discuta despre institutii/scoli,sanatate,cum sa-i facem cuminti si cam tot ce trebuie sa stim.
Nu ca e al meu,dar pe cuvant de nu a fost unul din cei mai cumintei.L-am pus pe o paturica cu jucarii si a scancit doar cand l-a luat foamea in rest eu am putut sa schimb impresii cu mamici.
Kitty - nu e prima care cade din pat,cred ca e cam a patra.Daca nu s-a intamplat nimik grav nu trebuie decat s-o adaugi in lista.Distanat care o spui tu nu pare mare,ei acum sunt energici si s intampla oricat am fi de grijulii.
Tzuna - tu ziceai ca ai fetita plangacioasa, sa stii ca e o mamica din Thailanda cu care am intalnesc mai des si nu stiu cum dar de fiecare data cand ne intalnim fetita plange,de fapt tipa.Eu nu am vazut-o zambind niciodata.Mamica ei mereu se uimeste de Carl ca e-a nu l-a vazut plangand niciodata. ![]()
Am un filmulet cu Carl cum inoata dar nu stiu daca il pot atasa,e facut cu camera video si e mare ca format.Am sa incerc,ca stiti cum e,vreau si eu sa-mi laud bebelul.
Hai ca tot l-am laudat,a inceput sa scanceasca,cerd ca ii e foame...fug
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
karra80 spune:
vem si noi poze noi incepand de aici
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
I-am cumparat crema pt cojitze de la Mustela si sampon tot de la ei sivreau sa zic ca dupa prima tura s-a dus tot.......
E superrrrrrrrrr
Carmina
de
Luna 6
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Multumesc pt. raspunsuri
momentan nu ma grabesc cu brinzica pentru ca de abia o luam de la capat cu suculetul.
Karla poti veni pe Calea Dudesti - mergi drept inainte pe Bd-ul Camil Ressu pina la Piata Salajan (treci de Dristor, Rimnicu
Sarat, Ambrozie, Ilioara) si acolo faci la stinga pe Bd-ul Theodor Pallady si la al doilea semafor e Policlinica pe partea dreapta.
A doua varianta e sa faci la stinga la piata Rimnicu Sarat (asta inseamna al doilea semafor de la MCdonald`s -Mihai Bravu cu Dudesti)) mergi pe linga parc, ajungi la magazinul Titan si faci la dreapta, la primul semafor e policlinica pe stinga, iar pe dreapta e un complex cu cofetarie si farmacii.
Sper ca se intelge ceva de aici
Roxi fa-ti niste teste la un cabinet de alergologie...si io sunt alergica - la praf, puf,polen si par...uneori si la pisici reactionez cu stranutat, curg ochii, curge nasul, ma maninca fata sau miinile (am confirmarea si oficial de la teste) - la medicamente cum ar fi penicilina fac "frumos" cu soc anafilactic....ca doar asa au aflat
...tocmai de aceea am in plan testare pentru bebelina...ca dupa mine s-au apaucat parintii mei s-o testeze pe sor`mea si pe var`mea si au si ele ca e ereditar![]()
Laina
Ane2200 & co imi pare rau ca n-am ajuns ...data viitoare.
Aku` la raport:
Suntem bine azi, ne-am sculat devreme, la 8.00, da` cred ca ne alerga foamea, ca ieri n-a prea mincat si nici n-a fost in apele ei, i-am mai pus de dimineata un supozitor...era tare simpatica, facea conversatie cu noi...si vorba lu tac`su, ne certa ca am venit tirziu aseara...da` suntem pe repede inainte cu renovatu`.
Sunt cam trista ca pleaca sotu in deplasare duminica sau luni si sta o saptamina sau doua![]()
La multi ani sarbatoritilor zilei!

Admirat albinute si bondarei minunati!

Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
karra80 spune:
Roxanici vazut si pozele cu Raresu....ce mare s-a facut.......e un dulce tot mai bine i e contureaza trasaturile
Carmina
de
Luna 6
karra80 spune:
Ioanaradu la ce hotel mergeti la Venus? Si noi tot in Venus mergem de sambata viitoare...poate daca ai zis ca mai o sa mergeti o sa ne intalnim...
Carmina
de
Luna 6
cria_bv spune:
Mai fetelor care mergeti la mare sa-mi impartasiti si mie impresii ca eu sunt inca in dubii daca sa merg sau nu.
karla32 spune:
roxygeo,
! multumesc ptr indicatii!
acum m-am intors.m-am descurcat. cred ca am ales drumul cel mai lung dar bine ca am nimerit din prima si s-a rezolvat relativ repede.
am incurcat-o cu baiatul meu! e indragostit de tzitzi! era o maraiala pe el cand am venit, nu vroia nimic, nici bibe, nici in brate, nici cantat, nici leganat! cum l-am luat in brate a inceput sa ma traga de bluza si clar ca nu ii era foame ca doar o matzaia... dar l-a apucat o gangureala si o vorbarie cu tzata de nu se poate, pana a adormit!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
oana2007 spune:
si eu la raport. Multumesc mamicilor pentru parola . Am pus si noi niste poze la albumul cu albinute.... Speram sa va placa de noi.
noi suntem .... cam maraite, cred ca ne iese un dintisor....Oare nu e cam devreme pentru dinti .... pe 20 avem doar 4 luni? Mai e cineva cu dintisori pe aici?
OANA SI ANA-MARIA