Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Buna dimineata stup (la pranz )

La multi ani sarbatoritelor de azi AnaMaria si Monica - bb de Madyer.

Si binenteles, ingerasului meu, Raul, care ma face sa trec cu zambetul pe buze peste toate incercarile, care ma face sa cred ca viata e frumoasa si trebuie sa te bucuri de fiecare zi.

Poze noi incepand de aici

Mai incerc o data sa pun pozele de la intalnirea de aseara aici

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

karra noi vom sta la hotel pajura si mergem numai pe weekend . acu' ce sa zic? decat deloc e bine si asa. oricum, speram pe la 16 sa fim si noi plecati, macar sa ajungem pana pe la 21. dar NUUUU!!!! daca plecam dupa 18 ... asta e ... cineva trebuie sa mai si munceasca in casa asta (adica sotul ). noi speram sa mai ajungem, macar peste 2-3 saptamani, in c-ta, dar nu-mi mai fac planu' ca tiganu' (Adica inainte) ca nu vreau sa fiu dezamagita!!

vazut poze raul de anne!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Ana-Maria de Oana2007 parca e sora lu Rayan

Anne ce vrea sa faca Raul acolo in pat? vrea sa plece??????

Ammo l-ai chelit pe Lucas, nu te-ai putut abtine

vad ca tot mai multi copii stau in fundulet, se ridica ba in coate, ba in fund, ba vor sa o stearga din pat...raresu e cam mamaligutza la capitolu' asta...vrea si el dar nu prea poate

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Cria - eu aici merg al plaja de fiecare data cand e vreme buna si Carl se comporta bine.E adevarat ca nu poti sta prea multe ore ca se plictiseste,mai ales daca e foarte cald poate deveni scancit.Dar cate 3 ore eu stau lejer.Totul e sa ai o crema protectoare si nu o folosi pe maini ca se mai pune nisip si apoi baga in gurita.Daca ai o bluzita din in,bumbac e foarte bine.Parerea mea e sa nu-l expui la soare deloc.Eu am luat cort si asa nu m-am chinuit cu el,daca nu ai cort poti folosi o umbrela mare si va fi ok.Deci mergeti linistiti la mare si o sa fie bine.

http://community.webshots.com/user/stefaniya12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si ce de par are ana maria!!!!
roxanici stai pe-aproape ca urmeaza matei la tuns!! 1 saptamana ... maxim 2 ... ca inca nu m-am hotarat cum se va intampla asta, da' cred ca-l duc la ciufolici.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor stiati cumva ca dupa nastere trenuie sa facem un rand de analize(cum au fost alea din primul trimestru` de sarcina)??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

[quote]Originally posted by roxanici

Cine e Rayan?

OANA SI ANA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Fetelor stiati cumva ca dupa nastere trenuie sa facem un rand de analize(cum au fost alea din primul trimestru` de sarcina)??????

nu, de ce tu ai auzit ceva?

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by oana2007

[quote]Originally posted by roxanici

Cine e Rayan?

OANA SI ANA-MARIA

Rayan

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Ha, ha, mi-ati vazut pruncu'. Mie cand mi se pune pata, mi se pune Era tot timpul cu mana plina de par, trebuia sa fiu tot atenta sa nu inchita, asa ca harsh! Jos cu el.
Am vazut Rareshu in chip de "pui de negru". Asa-si poarta negrii (africanii sa nu ma ia cineva de rasista) copiii.No, ce mai zic babele acum, is tare curioasa. Ai iesit cu el la plimbare asa, in esarfa? Super, avem la fel si culorile.Poate la anu', daca ne-or tine shalele, ii plimbam impreuna. Pup creolu'
Fetelor, voi plecati la mare, plecam si noi in Belgia, asa ca in weekend, sper ca nu sariti capitolul iar, ca nu va mai ajung din urma.
Absoluta, eu ieri am fost la control (primul la ginecoloaga mea, ca dupa nastere am fost la ginecologul care mi-a facut cezariana) si mi-a dat sa fac analize( colesterol, trigliceride, glicemie) pentru cand o sa incep cu pilulele.De altele nu stiu nimic.
Martuta, ce seamana Victor cu tine si tu cu invatatoare mea, ce drag imi era de ea...era tanara, nemaritata, ne iubea si ne cocolosea de numa' numa'...ce vremuri
Rayan e gagicu' lu' fiimea, aia nenascuta inca , baiatul Alianei

Stefanya, si eu am neamuri in Calarasi...sotul cu tot familionul

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput