Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Ela bine ai revenit.
io ma duc sa plimb copilu' in parc ca astia cu botezul lor ... "de la finu pt nasu lu' nasu" ... ne-au capiat. sper sa nu se auda si la 10 strazi distanta!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

fetelor, help! Spuneti-mi si mie pe unde e Policlinica Titan? maine trebuie sa fiu acolo la o doctorita si habar n-am unde e!?

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu ma chinui de vreo patru ore sa o adorm pe printesa mea si nu reusesc deloc.Ma oamoara cu zile.Nu inteleg de unde poate sa aiba atat energie.Da din picioruse,vorbeste pe limba eu,rade.

Nu mai stiu ce sa ii mai fac.Trebuie sa stau si langa ea ca daca am disparut din raza ei de actiune este cam nasol,se lasa cu tipete mari de ma aude tot cartierul.Isi suge piciorusele intr-o veselie.

Voi cum va descurcati?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna ziua la stup!
Revin dupa o absenta mai lunga. anamana, saru'mana ca m-ai strigat. Intr-o vreme nu am mai simtit nevoia sa scriu, doar am citit. Apoi m-a apucat febra conquiztador.ro (martutza e de vina), apoi mi-am ocupat timpul liber cu diverse joculete noi iar de vreo saptamana ce sa fie, ce sa fie: am un copil marait tare!! Nu mai sta singura, oboseste dar nu vrea sa adoarma, mananca haotic, deci ma solicita mult mai mult.
Acum am pus-o la patut (mi-a adormit pe piept) si mi-am dat seama ca mi-e dor e voi.

Sper sa reusesc sa intru in ritm din nou. Trebuie sa spun ca nu mi-a scapat nici o poza noua si sunt la curent cu toate progresele albinutelor si bondareilor nostri.
Progrese la noi: sta in fundulet sprijinita doar, ii place mult sa o asezam in picioare, si le tine tare tepene. De vreo doua saptamani se deplaseaza in spate. Se sprijina pe palme in loc de coate, se ridica in genuchi si cand se lasa jos se deplaseaza inapoi, deci nu o mai pot lasa singura nici jumatate de minut in afara patutului ei.

Revin ca a venit mama.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

reusesc sa mai revin si eu pe ziua de azi.
noi acum ne-am trezit.Darius sta linistit si se joaca cu piciorusele,iar eu pana beau cana de lapte am zis sa mai citesc ce mai faceti.

ghibuadina........noi suntem cu cazutul din pat,nu CARMENFR.sper sa nu se supere ca ai confundat-o.
coolutz...........ce dulcic esteeeeeeeeeeee!!!!!!si ce sta el cu tati .....asa ca intre barbati.
karla32........cu suta cum a ramas???n-ai gasit nici chei,nici bani?
loradin.......lasa ca a baut fata ta si ptr. Darius.spre rusinea mea noi nu am ajuns ieri la impartasit.
ElenaGiulia.......ce bucuros e Arthur ca sta si el in fundulet!!!
Martutza.......daca esti vrednicuta [poate dai o fuga si pe la mine sa nu-ti iesi din mana.ca eu am prima tura de rufe terminate si inca nici nu le-am scos.cred ca le mai dau o clateala ca daca nu calc apoi la ele de-mi vine rau.multumim de laude.da el sta mai de mult in fundulet,dar sustinut.si in poza e tac-su undeva in stanga lui gata ,gata sa prinda copilul daca e ceva.ca ne ajunge ocazatura.
Rebiana27................ce baticut smecher are Luca!
Laina...............nu te mai stresa.lasa-i pe ei cu piticii lor pe creier si tu stai calma.
roxanici...................eu sunt alergica la parul de pisici si caini.de fapt eu am o dermatita atopica,iar una din alergii este asta cu pisici si caini.la mine simptomele sunt:ma inrosesc la fata ca racul,ma scarpin pe tot corpul ca o nebuna de zici ca am raie,am o stare de neliniste si sunt tare agitata.cam asa se manifesta la mine.
elpower......bine ai revenit!si Darius are zile cand e tare marait!!!!ii pica ochii in gura de somn,dar n-ar pune geana pe geana deloc.in schimb se maraie,se invarte in tot patul.....eu m-am obisnuit cu el si illas sa maraie si sa se agite poana cade el lat de oboseala si pica la somn.

plec sa-mi intind rufele si sa mai trabaluiesc ceva.

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Si niste poze noi incepand de aici

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Arissa, inseamna ca nu suntem singurii nebuni cu conquistadorii? Intr-o vreme aveam niste cearcane pana in barba de la atata jucat+restul problemelor. Ce bucuroasa e mititica ta in bazin, la mare!!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Arrisa e tare dulcica Maya.Si Maya mea sta in picioruse ca puiutul tau,nici eu nu pot sa o las nici cateva secunde singura ca merge tarasi pe burta si impinge cu piciorusele.

A cazut si din pat,asta a fost prima surpriza pe care mi-a facut-o,nu stiam ca poate sa aiba asa viteza.Nu am patit nimic si ce o sa mai cada.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb.Si a-ti fost si la mare?Cum s-a comportat?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by karla32

fetelor, help! Spuneti-mi si mie pe unde e Policlinica Titan? maine trebuie sa fiu acolo la o doctorita si habar n-am unde e!?

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca luna IV

Io stiu unde e da' nu stiu sa-ti explic Da' incerc totusi... E pe b-dul Nicolae Grigorescu... Daca vii din centru, pe langa parcul IOR, treci de statia de metrou titan si mergi inainte pe nicolae grigoresc, inca o statie. Pe partea stanga e policlinica. Este destul de mare n-ai cum s-o ratezi... Are muulte etaje ... nu stiu exact cate... 6-8 cred.
Uite si harta aici: http://harta-bucuresti.bucharest-guide.ro/flash.php ... cauta b-dul Nicolae Grigorescu

Mergi la inceput