Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Laina pt tine si pt nasi!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

Martutza in ce parc va intalniti voi?

C asa stiu daca este aprope de mine.Ca nu pot sa plec singura aiurea prin Bucuresti daca este departe de mine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Raspund eu, ca Marta probabil e ocupata - in parcul din fata primariei sector 2 - la Bucur Obor.

Marta, sa-mi zici numai la ce ora ajungeti, sa-mi fac si eu programul cu bebe. Pentru mine nu e departe, ajung in maxim 10 minute.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by Laina

uff...n-am avut net o vreme...a plecat vecinul de unde aveam noi net si a trebuit sa ne legam in lata parte...nasol a fost. bine ca s-a rezolvat cumva.

asa...vineri botezam..n-am nici un chef..ne-am certat si cu nasii, si daca era dupa mine, si daca nu era asa tarziu alegeam pe altcineva sa indeplineasca formalitatea asta...Si nu, nu ne mai impacam, vom pastra relatii civilizate si politicoase si atat. Vor prea multe de la noi, vor sa-i iubim ca si cum am fi copiii lor...nu se poate, avem deja parinti...vor sa fim ca ei - nu se poate, noi suntem NOI, daca vor sa ne accepte cum suntem noi, si nu sa fim copii ale alor... Nu conteaza. ieri a fost o zi de tot kk-tul pe care nu vreau s-o traiesc din nou. ma gandesc insa cu neplacere la ce minte au avut oamenii astia sa deschida o astfel de discutie chiar inaintea botezului, ca sa fie o atmosfera "superba" si sa ne simtim cu totii "minunat" cand baga copilul in apa... Well, eu incerc sa ma calmez, pentru ca ma simte asta mica daca sunt suparata.

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Laina... eu as schimba nasii copilului fara regrete! Nu merita copilul sa aiba ca nasi asa oameni...
Da' ce varsta au de dau pe-afara de-"ntelepciune"?

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Ioana e sac de dormit!

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

daca este cineva alergic la matze, rog sa ridice mana sa il iau la chestionat.

produse chicco mai ieftine? unde? vreau si io

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Carmen94 super tare cu baiatul la volan...si ce bine sta ...de fapt el sta mai de mult asa...parca din iulie, nu?

Loradin nu stiu cum esti tu dar sora mea e un Duracell, plina de energie, nervi si ambitie dar si un suflet mare.Daca si Ana va fi asa vei avea de tras dar vei vedea si realizari mult mai mari si mai repede...copii energici si inteligenti sunt o provocare pentru parinti.

Karla sotzu are o replica si pentru cei care ma intreaba cand face Victor 1 an sau daca are 8 luni? Ca la noi asta e modelu...le mai zic si o cand afla ca are doar 5 luni si ma intreaba "da ce mananca?" ca-i dau mici si bere seara cot la cot cu tasu

Elena multumesc.Sper sa nu fie prea mare deranjul.Bucura-te de sot si odihneste-te, plimbati-va si bagati poze la final , da? Pup Arturicu scumpicu.Sta bine in carut eu nu am inca tupeu sa-l pun pe Victor des se impinge in coate...dar mai astept 1 saptamana.

Gabi poate trebuie schimbat meniul...poate sa plictisit...multa rabdare tie si sanatate lui Tudor

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanici

Si eu as vrea produse Chicco mai ieftine da' nu cred ca gasesc la mine in oras sau chiar judet.
De ce intrebi de alergie la pisici, are Raresu ceva simptome sau...?

Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

quote:
Originally posted by roxanici

Si eu as vrea produse Chicco mai ieftine da' nu cred ca gasesc la mine in oras sau chiar judet.
De ce intrebi de alergie la pisici, are Raresu ceva simptome sau...?

Poze, Varsta lui Luca

nu raresu,io am ceva ceva, inca nu stiu ce e, dar ma bate un gand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Roxi sora mea are alergie la par de animale. Manifestari: curge nasul, ochii, stranuta si o mananca nasul si uneori mananca si in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Fetelor, gata! Scapai de bilanturi, dupa o noapte nedormita, adica alaltaieri spre ieri. Acu' sper sa intru mai des, desi a mea are "mataici". Nu stiu ce vrea. Ori m-am prostit eu si nu o mai inteleg, ori e de la , ori, pur si simplu, are ea mancarici in . Ieri nu am dormit deloc din cauza ei, iar aseara nu aveam somn. Na! Ca iar se mataie! Revin.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput