Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
elyanne spune:
ghibuadina eu vreau sa le dau asa pt. ca mandra a mancat mult mai bine din cana decat din biberon... ea se plictisea sa tot pompeze la tetina... vroia muuult odata... Si cum astia's cam acelasi model, merita incercat...
loradin asa sunt unii nervosi... muuult si bine... am modelu acasa 
roxygeo da... se face din lapte de vaca... e ok.
Roxana nici io nu stiu... am aflat de existenta ei (a celei de +3 luni) de curand... io stiam doar de +6 si +12... Da' am cautat ceva pe site la sensiblu si mi-a sarit in ochi... cana +3 luni... Am pus-o pe sora mea sa analizeze situatia... da' nu prea are cum pt. ca sunt sigilate... cica au tzutzuroi la fel... din ce se vede la exterior, prin capac... difera volumul canii... aia de +3 are 200ml, celelalte 260ml. Or fi diferite cumva, altfel de ce ar fi doua nati... Da' cand ma hotarasc sa cumpar analizez eu situatia... ce sa stie si matusica... ca doar n-are copiii 
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
Rebiana azi n-ai venit la cafea!!mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Ioana! Umblu de chiauna ci diverse treburi, inca de dimineata. Abia acum mananc, tastand sa vad ce mai faceti! Dar vin eu azi, chiar de-ar fi s-o "beau" spre seara!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
cria_bv spune:
Buna fetelor
intru sa va salut si eu ca am avut net-ul stricat.
Vad ca voi vorbiti deja de canite noi tot la tetine avent 2 am ramas desi ne apropiem de 4 luni ca am observat ca asa suge mai bine la san. In rest Vladut e bine, doarme noaptea de la 12 pana la 8-9, sta pe butica da tot nu se intoarce decat ajutat si se ridica de pe spate in fundulet tinut de manute bineinteles.
La multi ani pentru toate mamicile si bebelusi care si-au serbat ziua onomastica ieri.

ioanaradu spune:
ia sa dau eu o strigare ... Laina ati botezat copilu'? sunteti bine?
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Rebiana27 spune:
Am pus cateva poze in albumul cu multe albinutze si bondarei... incepand de aici
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Laina spune:
uff...n-am avut net o vreme...a plecat vecinul de unde aveam noi net si a trebuit sa ne legam in lata parte...nasol a fost. bine ca s-a rezolvat cumva.
asa...vineri botezam..n-am nici un chef..ne-am certat si cu nasii, si daca era dupa mine, si daca nu era asa tarziu alegeam pe altcineva sa indeplineasca formalitatea asta...Si nu, nu ne mai impacam, vom pastra relatii civilizate si politicoase si atat. Vor prea multe de la noi, vor sa-i iubim ca si cum am fi copiii lor...nu se poate, avem deja parinti...vor sa fim ca ei - nu se poate, noi suntem NOI, daca vor sa ne accepte cum suntem noi, si nu sa fim copii ale alor... Nu conteaza. ieri a fost o zi de tot kk-tul pe care nu vreau s-o traiesc din nou. ma gandesc insa cu neplacere la ce minte au avut oamenii astia sa deschida o astfel de discutie chiar inaintea botezului, ca sa fie o atmosfera "superba" si sa ne simtim cu totii "minunat" cand baga copilul in apa... Well, eu incerc sa ma calmez, pentru ca ma simte asta mica daca sunt suparata.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
ioanaradu spune:
Rebiana ce-i ursul ala de l-ai bagat pe luca acolo? sac de dormit sau paturica? oricum ... 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
gabi78 spune:
Fetelor intreba daca nu ma insel ghibuadina la un moment dat despre produse Chicco mai ieftine? I-a raspuns cineva?
Si pe mine ma intereseaza!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

!