Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
anamana123 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
Amma, dupa ce n-am mai alaptat tot la fel adormea mancand din bibe deci nu e chiar asa de grav, cateodata termina laptele si ii sare somnul; e tare scumpic Lucas , are ochii albastrii?
ati dat prune la copii? sau numai eu m-am trezit, nu prea mai stiu ce sa-i dau dimineata, iar soacra mea zicea ca nu-s prea bune prunele ca e cam devreme, asa e?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
eu i-am dat! i-am dat de fapt doar zeama de la o pruna maare!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
anaalina spune:
Am dat si eu pruna cu cereale(orez simplu), para, mar ,pepene galben
si nu a avut nimic s-a strambat putin ca era acrisoara dar a papat tot.
Varsta Catalinei Teodora
ditu spune:
Buna seara stup,
Chiar daca scriu mai rar ,va citesc si raspund acolo unde este cazul(adica intrebari urgente).Nu mai am timp de internet ca stam toata ziua afara si doar seara dupa ora 22 ce mai intru si eu pe internet..
Noi suntem bine ,la 5 luni si 2 sapt. ne intoarcem tot mai bine de pe spate pe burtica dar asta numai ziua,ne plac degetele de la picioare,mancam din ce in ce mai bine cu lingurita,vorbim tot mai mult insa nu stiu ce are ca de cateva seri dupa baita nu mai vrea sa manance!!!!!!!!!!!! nu stiu ce sa ma fac ,seara mancam numai o tura de plans isteric ca nu stiu cum sa o linistesc si deabia cand este aproape adormita accepta mancarea.Azi noapte s-a trezit la 3,stiam ca vrea sa manance dar surprizaaaaa ,nu a vrut mancare a inceput sa tipe ca nu mai reuseam sa o linistesc,am schimbat-o am leganat-o si nimic,i-am dat cu gel pe gingiute si liniste insa linistea a durat 10 min. atat cat si-a facut efectul gelul ca din nou a inceput sa planga .Nemaistiind ce sa ii fac am luat-o cu noi in pat,in bratele mele si numai asa s-a linistit pitica,evit sa dorm cu ea sa nu se obisnuiasca insa stiu ca numai asa se linisteste orice ar avea.
LORARDIN---nu iti lasa fetita cu ea!!!!!!!!!!!!!!!! nu are rabdare si daca a avut iesirea asta fi sigura ca o sa mai aibe iesiri si de acum incolo,cu injuratul poate treci insa sa iti scuture fata!!!! nu se poate asa ceva,bine ca ai vazut si stii ce sa faci,sa iei masuri pana nu este prea tarziu!!!!!! legat de iritatia de la fundulet incearca CUTADEN sau REVIKEN,este aceeas crema dar denumita diferit,firma difera.
ANAALINA-ma bucur ca nu mai aveti probleme cu iritatia la fundulet!!!!bine ca mai sunt si eu de ajutor din cand in cand
AAAAAAAAA cum ii faci mancarea cu orez ca am tot citit dar nu stiu? ce reteta ai?
Zicem si noi la cat mai multe lunisare celor care isi serbeaza ziua maine 

Va pup
anamana123 spune:
am pus si io poze in albumul facut azi de amma. sunt la ora de facut mancare si n-am rabdare sa pun link!
pupi si somn usor!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
roxanici spune:
Ammo, cat alaptezi parca nu e indicat sa faci efort sustinut...ca cica nu stiu ce cu laptele....se diminueaza.
Cu Anne m-am intalnit intamplator, ea pleca dintr-un parculet, io mergeam spre el si ma uitam la bebe Raul. Incercam sa imi dau seama cat e de mare bebele cand ma trage de manecuta Anne. Io nu am recunoscut-o si m-a cam pescuit ca din oala ca mi-a zis direct pe nume, iar io cautam disperata in arhiva sa imi aduc aminte de unde o stiu...noroc cu Raul ca pe el l-am recunoscut mai repede ![]()
Doamna Eliana, mai haideti la apel si poate va faceti mila de mine sa imi mai aratati baietii, ca nu i-am mai vazut de mult si mi-i dor de ei.
Tudor de gabi78 cum mai e?
Deci il vreti pe raresu, hein? nu stiu cum sa procedez ca am inceput sa primesc si in parc propuneri
cre'ca il las pe Raresu pana la urma sa aleaga sau schimb parcul, hihihi
Fetili, sa ma plang acu...tb sa il diversific pe rares (pe bune acum)...am zis de la 5 luni, ma apuc lunea viitoare...da mi-i asa o.......leneeee. Adica sa ma apuc io sa fierb in fiecare zi (sau la 2 zile) legume???? si apoi sa ii fac piure pe care o sa il imprastiem peste tot? phiew.... ce zile ma asteapta....si ce de legume afumate o sa mai fac....
Ah si io nu mai iau 85% din sal ca am terminat concediul in sfarsit si is tare deprimata...sa nu mai am banutii mei, sa astept cele 8 milioane de la stat sau sa ii cer lu sotu' 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Doamna Eliana, mai haideti la apel si poate va faceti mila de mine sa imi mai aratati baietii, ca nu i-am mai vazut de mult si mi-i dor de ei.
tomorrow ... sper sa am timp... ca sunt restanta si cu niste raspunsuri...
si noapte buna
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxanici spune:
ah, raresu a facut azi o bucatica de kk tare....si singura de alfel pe toata ziua de azi...de la ce poa' sa fie ca nu am schimbat nimic in meniul lui. Lapte cat cuprinde si 50ml de suc mar+morcov (suc de-asta bea de mult)
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
sherbi spune:
calculatoristele priceputeeeeeeeeeeeee! nu-mi mai merge CD driverul. finuta de 3 ani a tras de ceva...cred...in cutiuta unde pui cedeul si acum orice cede bag nu-mi apare nimicutza pe ecran. aveti vreo idee?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
nu pare nimic rupt sau in neregula p-acolo.
vreau maine sa ma duc cu david la bucuresti sa-l controleze la ochi.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
lilidana spune:
fetelor,sunt tare obosita si suparata...

V-am zis ca David e tare agitat,eu tot credeam ca dintzii sunt e vina,dar azi cand urlaaaa,am reusit sa-i vad gatul,care e rosuuu.
Am sunat pediatra,care cica e in concediu
si pe mesaj era un nr. de telefon pt.urgente...am sunat si am dat peste un pediatru de 70 si ceva de ani,cel de care fugeam,adica la care am ajuns prima data si l-am "parasit" ca mi s-a parut incompetent si,in plus,s-a uitat la putza lui David sa vada daca are circumscizie si pt. ca nu am recurs la metoda asta barbara ,ne-a "expediat" rapid....cica "este un bebelus sanatos,bine hranit si fericit,ce cautati cu el aici?".Si el nu manca bine si avea icter prelungit,macar dac o proba de sange daca lua pentru analiza,era oricum,datoria lui...
In fine,scriu alandala,sper sa intelegeti,azi am renuntat sa mai mergem la el la clinica,ca oricum nu ne baga in seama...Mai incercam si maine,poate pediatra lui David s-a intors,daca nu mergem la spital,la urgente,unde stai cam 8-10 ore,aproape degeaba...posibil sa te interneze daca e bebe mic,pentru investigatii...sunt disperata,sper sa fie bine maine,sa ne tineti pumnii...
David abia mananca,urla cu sticla in gura,e super-agitat,il tinem doar in bratze si tot plange...Dar nu are febra,ciudat...
Martutza,daca citesti mesajul,am vazut ca tu te pricepi,poate imi dai un sfat,sa n-ajung la spital,ca mor...
Va pup,aveti grija de bebei,va tin la curent cu noi...
Somn usor,pe mine ma asteapta,probabil,o noapte alba...