Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
Rebiana27 spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Fetelor, in ritmul in care mananc ma fac cit casa poporului.Am tot mai multe pofta, tot mai mare pofta si nu sunt gravida, asta e clar.Doar n-o fi alaptatul de vina, nu stiu cum sa fac sa ma abtin.Am inceput sa ma trezesc si noapte sa mananc.Mai sunteti lihnite ca mine, sau sunt singura.Tre sa ma apuc de sport ca nu se mai poate.Oare pot sa fac spoer daca alaptez?
Pupe, revin
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Si eu mananc noaptea! Treaba e ca mananc numai porcarii... saratele, chipsuri, biscuti cu creme etc!
Ideea e sa nu ma ingras ca de slabit... as da numai burta jos restul as pastra!Aaa, intalneala dintre bebeii vostri a fost faina... tocmai ce mi-am luat "au revoir" de la ideea de soacra pt Lucas ca ziceam ca mai fac si-o fetita si poate-poate... ca stii ca-s indragostita de Lucas
!Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Rebiana27 spune:
Da' poate ma fac soacra de Rares ca si pe el il iubesc tare!!!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
Amma23 spune:
Si eu tot din astea mananc.Mi-am luat un borcan de Nutela de 1kg si bag cu paine prajita, cica de regim

.Si mai pun niste fructe pe masa, asa de rusinea celorlalti ca rad toti de mine pe aici.
Si eu tot numa burta as vrea s-o dau, fundul sa-mi ramana.Am zis ca atunci cand ma duc la sala, il intreb pe prof ce ex. sa fac sa-mi ramana fundul si sa dau doar burta si colacul de pe talie jos.
Mai fac eu o fata si ne-am rezolvat, ne incuscrim
Ama si Lucas 12 Martie 2007
lauramar spune:
Astazi am facut si noi 4 lunite
.
Si am sarbatorit mancand prima supica toata
.Inca nu stiu greutatea,inaltimea deoarece doar in 28 august avem programare la medic,si eu sunt tare curioasa.....slaba stiu ca nu e dar e si f. lunga.
Fetelor aici nu vine nimeni in concediu sa punem de o intalneala?![]()
Sper ca la primavara sa venim si noi pana acasa si atunci sa ma intalnesc si eu macar cu fetele din Timisoara.
sherbi spune:
LAURAMAR, sa-ti traiasca puiul! la cat mai multe lunite va urez!
as veni eu chiar acum, ca "portugheja" e limba mea prefeata. nu mi-am pus ambitia s-a invat, dar imi place la nebunie. ce-i drept eu am fost in brazilia de dragul limbii, dar promit ca la anul vin in portugalia. doar sa ne recomanzi o statiune draguta.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
stefaniya spune:
Amma23 - la anul si noi ne-am gandit sa vizitam Parisul sau Berlinul,asa ca poate va invitam noi la o cafea
Poate acolo biletele sunt mai ieftine dar DK - Ro e 320euro,poate nu stiu eu dar nu mi se pare ieftin
Lauramar - sa-ti traiasca bebelina si la cat mai multe lunite
La multi ani si la multe lunite si pt Maria Bianca,Gabriele,Dragos,Miruna Maria
Acum fac o supa,dar dupa o sa incarc un filmulet cu Carl la calculator,ce in disperare loveste tastaura.Am zis eu ca-l fac calculatorist ![]()
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
Am atasat 2 filmulete,unul cum da disperat in tastatura
CARL CALCULATORISTUL
si cum isi canta ca sa adoarma SOMNORICI
La mine e invers,de doua saptamani nu mai am pofta de mancare si am pierdut si cateva kile.Sper sa nu continui asa
Martutza - ai plecat in concediu?
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
arissa spune:
Buna seara!
Am adormit rapid bebita, ca nu mai dormise de la ora 15.00 si dupa baita n-a mai zis nici pas ca era franta.
Stefanyia, foarte haios Carl. Se inrudeste cu domnisoara Maya care mai sa-mi strice tastatura azi, asa era de innebunita. Oare toti or fi la fel?
Amma, anamana, faine pozele de la intalnire.
Amma, alaptatul e de vina pentru pofta de mancare. Si eu patesc la fel. Pana sa ma culc, bag diverse prostii in mine, dulce, sarat, n-are importanta. Nu stiu daca sportul afecteaza alaptarea, n-as prea vrea, ca si-asa trag de lapte sa ma mai tina.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
kmi78 spune:
Amma, dupa ce n-am mai alaptat tot la fel adormea mancand din bibe deci nu e chiar asa de grav, cateodata termina laptele si ii sare somnul; e tare scumpic Lucas , are ochii albastrii?
ati dat prune la copii? sau numai eu m-am trezit, nu prea mai stiu ce sa-i dau dimineata, iar soacra mea zicea ca nu-s prea bune prunele ca e cam devreme, asa e?
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
anaalina spune:
Ditu iti multumesc frumos

,din suflet ca mi-ai spus de cutaden, a fost o minune !!!Bebelusa e super nu mai are nimic i-a trecut de la a treia aplicare.
Varsta Catalinei Teodora