Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

quote:
Originally posted by coolutz

am vazut un bebelus care face flotari!!!!aici...al cui e?

ha ha ha . Al meu e! Scuze ca raspund asa tarziu, dar am fost la Brasov in week-end. Si m-am intalnit cu Roxanici.

Acum citesc din urma si mai raspund.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna, fetelor!

Greu sa tin pasul, chiar daca acum am ajutor. Am vizionat poze! Frumosi copii! Tare frumosi!

loradin, am intzepenit cand am citit ce ai scris tu despre soacra ta. Ma pregateam sa plec de acasa si nu am mai fost in stare decat intr-un tarziu sa ma urnesc. Doamna mea bona a observat ca eram ingandurata si incruntata, si m-a intrebat ce am. Bineinteles ca i-am spus patzania ta si apoi pe un ton taios si rece i-am zis ca si pe mama as arunca-o pe geam daca ar face asta copilului meu...n-am mai completat ca e si mai valabila chestia ptr o persoana straina. Poate ca am sarit calul dar m-am speriat. Cine stie ce o face in lipsa mea? Cand m-am intors si urcam scarile aveam impresia ca baiatul plange si ea se rasteste la el...
E dureros intr-un fel...sunt convinsa ca soacra ta isi iubeste nepoata si probabil a avut o reactie de moment, necontrolabila dar cam prea dura...imi pare sincer rau...te-a pus cu siguranta pe jar...dar ce o fi si in sufletul ei ma intreb?!

Baita eu ii fac lui Luca in cadita lui dar in baie. Peste cada, curmezis, am pus masa de infasat (pe care nu am folosit-o niciodata in scopul in care a fost facuta)si cadita lui peste. imi este comod ca nu ma aplec prea mult si nu ma doare mijlocul.

Sherbi, acum vreo doua zile m-am distrat copios uitandu-ma la filmuletul cu David care tzipa super fain. Eeeeeee, de ieri si al meu tzipa cam la fel!Dar cred ca il doare si in gat ca o tine asa cam o juma' de ora o data!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra multumim mult pt cuvintele frumoase din guestbook!

Luca a trecut de la "maraiti" in clubul celor care urla! A reusit sa ma aduca in cateva zile in pragul disperarii! Plange tot timpul si daca nu merg la el urla de-a binelea! Seara il adorm doar eu ca tac'su nu reuseste (nu vrea cu el, cu el doar se joaca).
Chiar si mesajul de fata l-am scris cu o pauza de urlat! Ma duc sa ma impusc!
Inainte de asta stai sa incurajez si eu pe:
Loradin spune-i soacrei "verde-n limba" ca nu vrei ca fetita ta sa fie crescuta de o persoana care foloseste un asa limbaj in fata ei si o napadesc nervii dupa foarte putin timp de stat cu ea... d-apoi din ianuarie incolo zi de zi!!!
Absoluta daca-i fac baie in caditza lui ii fac in baie langa cada mare dar de cele mai multe ori renunt la caditza lui si-l iau cu mine in cada. I-am luat colac cu chilot si-l tin in el sau pur si simplu il tin eu sa inoate dupa ce-l spal! Iese un adevarat show, o distractie!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ioanaradu

deci te bagam pe lista mamelor denaturate care isi lasa copiii singuri si se dedica sotilor. vai ... vai ... vai! am glumit ... la sambata e super. sa aveti odihna placuta!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

ioana ce e asa fain la sambata? ca io am fost odata acolo ptr ca am auzit ca e fain...dar cred ca am gresit destinatia...e o manastire faina...si mai ce...ca doar liniste era p-acolo.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Kitty - de acord cu tine,medicamentele ultimele,doar daca e absolut necesar,nimik preventiv

Mariuca si Lucas - ce poze frumoase pt ca bebeii sunt frumosi si mi-au placut si titlurile,in special " mi-e rusine ca a venit si mama cu mine" Nu vine nimeni si prin Danemarca

Ane2200 - pai tu si Roxanici de ce nu puneti poze de la intalneala?

Anaalina - frumusica bebelina ta.Eu cand merg la socrii si ii fac lui Carl baie in cada eu il acopor cu apa.Il fac un balacit

E un topic parca la diverse,nu sunt sigura dar e vorba despre cum sfatuim persoana care vine sa ceara un ajutor sau doar pareri.E foarte interesant ce se spune,cum ca dam sfaturi prea usor pe care noi de fapt nu le-am face si ca e mai bine sa gandim ce am face noi cu adevarat in situatia de fata si apoi sa ne spunem opinia.
Cand am citit prima data m-am gandit la ce sfat am dat pt Anne si cred ca de-acum am s-o fac mereu,sa ma pun in situatia de fata.

Pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxanici noi am fost la un team building acolo si mi-a placut taman linistea si peisajul. daca-mi aduc aminte cum se numea complexul turistic unde am stat, revin. era ceva mai sus de sambata. parca era o tabara de indieni. la manastire nu am fost.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Rebiana asta mi-a dictat Winnie sa scriu

KMI din 25 suntem la mare pana atunci de maine la ai mei la Petrosani.....

Eu tot fac la bagaje de dimineatza......si mai am.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 6

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Eu sunt tare trista.....puiul meu tot tuseste dar nu asa cum ziceti viu,deja nu se mai ineaca si sa nu mai vorbesc de papat...k deja ma gandesc ca iar nu ii place laptele si ma mai gandesc la intoleranta la lactoza....asa ca azi mi-am facut programare la un doc pediatru particular,care cik e cea mai buna si sa vedem ce facem......offff,cateodata imi vine sa fug,sa nu mai exist ca numai lucruri rele mi se intampla,dar cand vad zambetul ala dulce al lui razvanu nazdravanu....ma topesc si ma pun pe plans si apoi ma incurajez singurik!!!ma tot gandesc ca poate gresesc eu undeva de el tot se inbolnaveste,nu stiu ce sa mai fac.....

Iar m-am plans pe aici!!!gata nu mai intru decat cand sunt in toane bune...ca nu vreau sa va mai necajesc si pe voi!

Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Kmi, am iesit si noi in week-end, concediu s-a duuus!Mai facem asa week-end-uri , ca sa nu dormim in patul nostru...mai schimbam atmosfera. Voi ati facut drumul dus intors in aceeasi zi? A fost super, ne-am dus la Bruge, apoi la mare la OOstende si am coborat la Bruxelles, unde am si dormit.Si duminica acasa.
Si eu il mai iau in bratze cand e marait, i-am mai dat si de mancare din mers.Pe autostrada insa nu-l scot din scaun orice ar face.Noroc ca e cuminte, ii agat cite o jucarie si se uita la ea pana adoarme.
Stefania, si mie mi-e dor de ai mei, dar oarca n-as mai pleca de aici.Noroc cu biletele de avion ieftine ca e tot mai usor si pentru ei sa vina incoace.
Urmatoarea iesire am zis ca o sa fie in Olanda, asa ca cine stie cand aterizam si la voi.
Ana, pupam zanuca, atata viatza are fata asta in ea, nu ma mir ca nu s-a prea ingrasat.Ziceai ca tatal tau e preot...nu stiu cum ai fost tu, dar ea imi aduce aminte de Smaranditza popii.Vreau si eu o fataaaa, tot asa sturlubatica!!!
Asteptam cu interes micii.Bogdan e innebunit, eu cica nu(nu recunosc).
Copilu' asta nu vrea sa adoarma decat cu tzatza, Kmi tu ziceai ca iti era frica ca nu mai resuesti s-o adormi cand termini cu alptatul.Te urmez.Cum l-oi adormi,nu stiu. Se joaca pana aproape de ora de somn, apropos Ana, floricica de la voi ii place tare, a molfait-o toata si dupa aia incepe sa caraie dupa tzitzi.
Aaa, azi a papat 70 ml de lapte praf, i-a dat buna ca de la mine nu vrea.Asa ca in week-end e tata'su de serviciu.Am scapat de un stres, mi-era teama ca nu-l pot invatza la biberon!
Tre sa ne mai obisnuim si cu dormitul singur si gata, pot sa incep scoala linistita.
Sherbi, si eu eram ca sotul tau si am venit de nevoie, ca era Bogdan aici, da numa' ca nu cantam imnul pe strazi, asa patrioata eram( Cantam "Treceti batalioane romane Carpatii".Acum n-as mai pleca de aici.
Fetelor, in ritmul in care mananc ma fac cit casa poporului.Am tot mai multe pofta, tot mai mare pofta si nu sunt gravida, asta e clar.Doar n-o fi alaptatul de vina, nu stiu cum sa fac sa ma abtin.Am inceput sa ma trezesc si noapte sa mananc.Mai sunteti lihnite ca mine, sau sunt singura.Tre sa ma apuc de sport ca nu se mai poate.Oare pot sa fac spoer daca alaptez?
Pupe, revin

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Anna, Roxanici poze, ma intalniti pe shestache, nu ziceti nimic ?

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput