Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by lilidana

fetelor,sunt tare obosita si suparata...

V-am zis ca David e tare agitat,eu tot credeam ca dintzii sunt e vina,dar azi cand urlaaaa,am reusit sa-i vad gatul,care e rosuuu.
Am sunat pediatra,care cica e in concediu si pe mesaj era un nr. de telefon pt.urgente...am sunat si am dat peste un pediatru de 70 si ceva de ani,cel de care fugeam,adica la care am ajuns prima data si l-am "parasit" ca mi s-a parut incompetent si,in plus,s-a uitat la putza lui David sa vada daca are circumscizie si pt. ca nu am recurs la metoda asta barbara ,ne-a "expediat" rapid....cica "este un bebelus sanatos,bine hranit si fericit,ce cautati cu el aici?".Si el nu manca bine si avea icter prelungit,macar dac o proba de sange daca lua pentru analiza,era oricum,datoria lui...

In fine,scriu alandala,sper sa intelegeti,azi am renuntat sa mai mergem la el la clinica,ca oricum nu ne baga in seama...Mai incercam si maine,poate pediatra lui David s-a intors,daca nu mergem la spital,la urgente,unde stai cam 8-10 ore,aproape degeaba...posibil sa te interneze daca e bebe mic,pentru investigatii...sunt disperata,sper sa fie bine maine,sa ne tineti pumnii...

David abia mananca,urla cu sticla in gura,e super-agitat,il tinem doar in bratze si tot plange...Dar nu are febra,ciudat...

Martutza,daca citesti mesajul,am vazut ca tu te pricepi,poate imi dai un sfat,sa n-ajung la spital,ca mor...

Va pup,aveti grija de bebei,va tin la curent cu noi...
Somn usor,pe mine ma asteapta,probabil,o noapte alba...

Eu zic sa mergi la medic ca sa il examineze.Si Adrian a avut rosu in gat , era agitat in unele momente si parea tras la fata.Si, cum spuneai tu, nu a facut febra.I-a dat tratament pentru asta si si-a revenit.Sper ca si la tine sa fie ok si sa nu te mai stresezi ca nu se rezolva nimic cu asta.Noi va pupam si sa reveniti cu amanunte

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita

Am 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete ... am pus de cafea ... offf ... cand o veni raisa sa ma mai ajute si ea??

roxanici si io sufar de faza cu asteptatul banilor de la stat , care intre noi fie vorba ... vai de noi!! acu' cica mai au sa-mi bage o prima si niste bonusuri pe card ... parca ma simt mai bine ....
kk glont se intampla la noi de cand l-am trecut pe lapte 2. banuiesc ca si voi sunteti acum pe H2. cred ca ma repet, dar eu zic ce patim noi cu matei: NU face kk in scutec, decat f putin. asa ca trebuie sa-l desfacem de scutec cand incepe sa dea semne ca ar face.

sherbi pai daca a tras de el trebuie desfacut calc (dc nu ma insel voi sunteti pe laptop) sa se verifice dc nu cumva a iesit vreun cablu. dc nu e asta ... trebuie altul ... ma refer la cd-driver.

lilidana la noi functioneaza f bine sprayul cu tantum verde.

pe moment va las, ca azi trebuie sa bucataresc!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutare stup!
sarbatoritilor de azi.Imi pare rau ca nu am timp sa nominalizez sarbatoritii.
Lilidana imi pare rau de bebita ta ca e bolnavioara.ca sa treaca.
Eliana am vazut ieri in parc o mamica slabuta saraca, cu doi gemenei de 1 luna (fata si baiat) si mai avea un nazdravan de vreo 4 anisori si mi-am adus aminte de tine si te-am pomenit cu sotul...tare greu trebuie sa-ti fie, dar cu atat va fi bucuria si satisfactia mai mare peste ani.si pe tine si pe strumfii tai.
Revin ca pangeeeee.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Arissa - da,cred ca toti bebeii fac cam la fel.Descopera lucruri noi si le vor pe toate iar stilul lor e sa loveasca S-o filmezi pe Maya cand tasteaza si sa ne arati

Lilidana - imi pare rau sa aud ca piticul David are rosu in gat.Eu cand eram mica am facut multa penicilina din cauza asta,brrr Nu stiu sa dau sfaturi dar ii urez multa sanatate si sa nu fie nimik de pastilute

Am vazut continuarea de poze de la intalneala Lucas - Mariuca si parintii si...ce mai,v-ati incuscrit

Amma - ce-mi plac sosetutele lui Lucas,am si eu un of cu asta,ii cumpar lui Carl mai de fiecare data cand intru intr-un magazin de copii.Nepotica mea cand era mica si vedea ceva la cineva si isi dorea al fel ii spunea "cand iti ramane mic imi dai mie",nu conta ca e imbracaminte,papusa,...asa si eu acum,cand ii raman mici lui Lucas ii le dai lui Carl,da?

Ieri seara la 6 Carl a adormit,am vazut ca nu se trezeste pana la 8 am inceput sa-l pup ca sa deschida ochisorii dar el nimik si mi-a fost mila de el asa ca l-am lasat sa doarma.S-a trezit azi la 5 ,s-a jucat pana pe la 6,a mai adormit un pic iar s-a trezit,acum iar doarme.Cred ca e obosit dupa ce 3 zile nu mi-a dormit mai mult de o ora jumate toata ziua.Nici nu mai facea kk bine,decat un dop tare asa cum zicea Roxanici si l-am ajutat eu cu un siropel pt asa ceva,poate si asta l-a ajutat sa fie mai linistit.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

nasoala treaba cu diversificarea si ce de murdarieeee se face te inteleg perfect Roxi eu de abia astept sa manance de tooooaaate sa nu mai am treaba cu mancarea speciala pt ea

azi i-am dat para , ce i-a mai placut si nici nu s-a murdarit rau, asa sa tot dai mancare...

un pupic pt Davidutu bolnavior, sa treaca cat mai repede

Sherbi, de ce vrei sa-l duci pe David la control la ochi? ce probleme are ca nu te-am mai auzit sa zici ceva de asta

Stefania , si noi vrem piscinaaa, mergeti regulat ? ce bine de Carl ca are unde se balaci!!!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Dragele mele,
am citit toate mesajele voastre,le-am rumegat si va spun la ce concluzie am ajuns.As vrea insa inainte sa va multumesc pentru sinceritatea cu care mi-ati scris.Am luat din fiecare mesaj cate ceva,le-am pus cap la cap si ce a rezultat va voi scrie acum!

Dupa ce v-am scris ,am imbracat copilul si am iesit afara.Obosita de atata mers m-amm asezat pe banca din fata blocului.Langa mine era o doamna despre care stiam ca are grija de un baietel din bloc.Din una in alta a ajuns ....ATENTIE CELOR CE AVETI BONA...sa-mi povesteasca "din casa".M-am ingrozit!!!! Mi-a dat toate detaliile despre parintii copilului(vecinii mei).Cum dorm,ca nu spala vasele,ca au in pat o gramada de perne care-i separa,ca nu isi fac niciodata patul,ca sunt zgarciti(era suparata ca nu i-au platit concediul),ca tatal are mai multa grija decat mama de copil si tot asa... Va rog sa ma credeti ca mai avea sa-mi descrie casa si sa-mi spuna unde tin oamenii banii!!!! Ce este mai dureros este ca nu eram singure pe banca.Eu ca eu ,ca nu ma pun la mintea ei dar celelalte vecine erau mai mult decat curioase.

Probabil ca Doamne Doamne mi-a scos-o in cale ca sa ma convinga sa fac alegerea cea mai buna. Am discutat si cu sotul meu si ne-am hotarat sa-i mai dam o sansa mamei lui,urmarind-o din umbra.Mai sunt 6 luni pana atunci si o sa ma lamuresc.Ea de fel este o tipa cu multa rabdare insa chiar nu stiu ce a fost cu ea! V-am scris toate astea in ideea ca ,imi permit sa va sfatuiesc , sa discutati f serios cu aceste doamne care au grija de micutii vostri,sa incerce sa fie discrete si ca daca le nemultumeste ceva preferati sa va spuna voua nu intregului bloc! Daca in final ma voi hotara sa aleg o bona voi incerca sa gasesc o doamna care sa nu aibe gura mare. Va rog mult sa nu va suparati pe mine ca va spun toate astea insa am considerat ca e mai bine sa stiti si sa preveniti(IN CAZUL IN CARE ESTE NEVOIE)

Despre Ana pot sa va spun ca este din ce in ce mai rau la pasarica.Incepe sa se extinda in jos pe picior.Nu am incercat cu ,cutaden dar astazi asta o sa fac.Am luat paturici absorbante si am sa incerc sa o tin fara pampers.I-au aparut si la gat brobonele.Oricum mi-am notat cremele pe care mi le-ati indicat si va zic rezultatul.Multumesc pentru raspunsuri si multi

Ca progrese nu as putea sa le insir.Este argintul viu.Nu sta o sec in patutz.Ma uit acum la ea si este pe spate,in urmatoarea secunda este in cap. Da...nu am gresit...sta in cap.Pozitia exacta este asa: isi infige capul in saltea si sta in echer cu picioarele perfect intinse.I-am facut si poza.O sa o pun maine! O intorc si se pune in 4 labe facand miscari fata-spate.Faza e ca nu le face si ea incet.Isi ia avant pana ajunge sa dea cu capul in marginea patutzului.Am cateodata senzatia ca acest copil este hranit numai cu ciocolata si cola.Nu ma intelegeti gresit...nu ma plang...insa am momente cand ma gandesc "oare este normal asa?" Inteleg...are energie....dar ea nu oboseste? Daca as face ca ea in trei ore as cadea lata.Ea nu....este mai vioaie seara ca dimineata in conditiile in care ziua nu doarme mai mult de 1 ora 1 1/2.

Mama dar am scris nu gluma.Deja va plictisesc!!! Multi

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Amma de la alaptat ai foamea asata. Si pe mine ma apuca pe la 1 noaptea si cotrobai prin bucatarie sa vad ce mai gasesc de mancare. Mi-am cumparat multe mere si cereale ca sa nu mai bag prostii in mine. Am momente cand mi-as injecta ciocolata in vene.
Roxi de luna asta si eu sunt pe cheltuiala statului. Mai nasol e ca desteptii astia o sa-mi dea prima indemnizatie prin octombrie la sfarsit. Pana atunci traim cu aer.
Si acum sa va povestesc de Vladut ce marait a fost ultimele zile, nu stiu ce are numai in brate vrea si urla de numa. In ritmul asta nu mai fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

multumim pt. urari.

Vreau sa-i cumpar si eu cereale si nu stiu de care,nici marca si nici compozitia ajutati-ma va rog are 4 luni si o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Loradin, cu riscul de a ajunge la vorba aia "dupa razboi..multi eroi se arata", iti spun ca si eu sunt de acord cu tine.Am vrut sa iti spun de prima data sa-i mai dai o sansa, dar erai prea nervoasa ca sa te sfatuiesc asa.
Si eu am avut un conflict dupa ce am nascut cu soacra, dar vorbind cu sotul si observand in timp s-a vazut ca il iubeste si ea enorm.Nu as putea sa aseman soacrele noastre pentru ca sunt cu siguranta diferite, dar daca isi iubeste fiul nu pot sa cred ca nu isi iubeste si nepotica.Se spune ca bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat copii.Sper ca nu o sa consideri ca m-am bagat ca musca, dar asta e parerea mea si poti sa tii cont de ea sau nu. fetele frumoase.

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput