Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!

Ce atmosfera frumoasa in livada noastra! Se vede ca s-au cam terminat concediile. Mi-e tare dor de unul, dar sa fie aproape de casa, si daca ar fi posibil sa si enjoy a little bit! Oare este posibil asa ceva? Nu stiu cum reusiti voi sa va distrati in concediu, ca eu n-am gasit solutia pana acum ( asta de cand plecam cu copilul dupa noi). Drept urmare, mi-e si teama sa mai planific ceva.

Adriana - o sat-i fur si eu ideea! La cum zambeste minunea ta in hamacul improvizat, se pare ca-i very comfy!

Gabi - capsuni la vremea asta? Ce norocosi sunteti! Eu m-am dus acasa cu gandul la cirese, si cum am aterizat pe 2 iulie acolo, am tot sperat sa mai gasesc, din pacate nu mai vindea nimeni in piata nici capsuni, dar nici cirese.

Arleena - da, da, parca vorbesti de Luana mea. Nimic nu-i place de papa. Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Mai nou cum ma vede cu vreun caston de papa pe langa ea, urla de nu stiu cum s-o potolesc. Am incercat si varinta cu tinul nemancata pana la ora 3. Nimic, cand ii este foarte foame, vrea lapte si nimic altceva.In schimb la tobogan n-o intrece nimeni. Se urca singura, se da singura. In parc, chiar pot sa enjoy! By the way! superbe pozele, ce peisaje frumoase, nu mai vorbesc de protagonist.
Off, mai bine nu puneai pozele alea cu cirese.

Lyly - bun venit din concediu. Inteleg, ca v-ati distrat pe cinste. Artificii, apa, soare. Nimic nu poate fi mai frumos pentru bebeii nostri.
Cand ma gandesc ca vara a luat deja sfarsit, cel putin aici s-a dus de tot, ma cuprinde o stare de tristete. Va trebui sa caut numai locatii indoor.

Cami - Felicitari pentru permis! prima saptaman-i mai grea. Apoi, e ca mersul pe bicileta.

Andreea - multumim!
Am trecut si noi asa intr-o fuga anul asta prin Costinesti. Asa, sa-mi aduc aminte de tinerete!!
Nu mai e ce-a fost odata, mi-a placut mult Vama Veche. Parca mai pastreaza ceva din nebunia de alta data.

Eu am citit pe undeva ca tunsul ( rasul )parului la bebelusi, e o metoda invechita, care nu are nici un rezultat, daca acesta se refera la indesitul parului dupa. Motiv pentru care n-am tuns-o si nici n-o voi tunde. Cum sa tai minunatii de bucle. Pe de alta parte, are un par asa de rar.

Diana79 - felicitari pentru bb mic din burtik! Sa fie sanatos(a).

Azi am fost intr-un parc cu cateva prietene si cu bebeii din dotare. S-au jucatii copiii o vreme dupa care ne-am asezat pe jos si le-am cantat. A fost o nebunie, bateau din palme si dansau, mai ales pe melodia " If you are happy and you know it/ clap your hands".
Ajung acasa si ma suna una din prietene ( frantuzoaica ), si-mi zice, ca al ei copil s-a culcat cu promisiunea, ca dupa-amiaza, va merge iar in parc sa se inataneasca cu Claudia si cu mama ei, care stie foarte multe cantecele frumoase.

Gata, s-a trezit!
Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

'Neata!

Dupa o zi si o noapte de munca, iata ca am aparut, si tusti! la calc. repede, ca bebe doarme.

La Costinesti gazda avea un hamac prins de 2 copacei, si sa fi vazut cat de mult i-a placut lui Andreiut in el. Il mai si adormeam acolo, si arata ca un ingeras dulce ce este!!!

Din pacate,cand am ajuns acasa l-am gasit cam marait si fonfait, are nasucul infundat, cam tuseste. Da' sper sa scapam repede.

Virgi, si Andrei avea cateva buclisoare dulci, un par rarut. I-am luat motul acum 2 luni, imediat l-am tuns la O, si sa vezi acum ce par des si sarmos are, eu zic sa o tunzi macar o data.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hai sa va mai spun asa, cate ceva de Andrei, ce-mi aduc aminte.

Acum, ca e racit, ii pun picaturi cu Pinosol in nasuc. Nu-i place (inainte accepta), dar imi ia sticluta din mana si isi pune singurel. Sa-l vedeti cu sticluta la nas si razand la mine...

De vre-o luna isi spune numele. A inceput la leagane, cand eu ziceam - Andrei, iar el - A- DE.,dar dulce rau de tot.
Apoi il intrebam: Cine esti tu, cum te cheama-- A-DE!

Mai apoi, smecherasul raspundea cand il alintam: Cine e iubirea, dragostea mea, dulceata mea, puiul meu? A-DE! dar razand in coltul gurii, buclucas!

Plec, ca s-a trezit.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Arleena- multumesc pentru link ; eu totusi am rezerve fata de un produs care nu contine ceea ce pretinde.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Virgi, uite aici tare frumos zici de viata ta de mamica,

Eu nu stiu ce sa zic cu tunsul la cheliuta....
E usor de intretinut - asta zic ca-i singurul motiv.
Pe mine nu m-a "chelit" mama niciodata si am avut un par super-bogat - insa am avut parul scurtutz cat n-am putut sa-l ingrijesc singura - adica pana pe la 12 ani.

Asa ca eu cred ca daca e prea lung si cu fir subtire - asa va fi mereu, dar tuns mai scurt e usor de intretinut - spalat, pietptanat etc.

Daca e sa fie sarmos, asta e... eventual eu pot sa mai vb pe tema asta... eu parca-s mereu in priza - dc nu pun ceva gen ceara sunt "electrocutata".

Si ni-s dragii scumpii de ei si cu cheliutza si cu plete, doar ai nostri sunt

PS eu nu prea vreau sa-l fac pe Paul chel... da' parca poti sa stii ce-mi vine maine???

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am o tar de timp si intru ca nu se stie mai tarziu...

Arleena, strandurile de la unguri sunt f frumoase, curate, bine intretinute, civilizatie... Strandul asta e intr-un sat imediat dupa granita, f f aproape de noi (20 min) e f curat si multa umbra si berdeata dar nu e spectaculos. STrandurile mari gen Oroshaza, Gyula, Debrecen, Szeged, Mako au muuulte bazine (cu zecile) cu tot felul de topogane, invartitoare, bazine cu valuri, sezlonguri, tot felul de bazine cu apa termala care face tot felul de minuni (baticeste, scoate bule etc). Noi n-am ajuns desi am vrut din motiv de finante, vreme nepotrivire de progranm cu prietenii etc. Orice strand alegi o sa-ti placa cu siguranta. Asta iti zic ca nu merge linkul tau. E un subiect pe softpedia :http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=238996 si aici si de strandul de care intrebai http://www.linkmania.ro/forums/lofiversion/index.php/t169257.html
Va tin pumnii sa aveti vreme frumoasa (sau asta e acoperit???).

Cami,

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Simona,nu am vazut copii fara chilotei in acest resort. Doar Moaca si-o mai arata din cand in cand, dar numai la mare...aaa! si l-a lasat tatsu intr-o zi tot fara pampers pe o alee iar Moaca s-a dus langa un stalp si a facut acolo trebuta mare Cica a fost asa de rapid ca nu a avut timp husband sa reactioneze..apoi mi l-a adus mie sa-l spal si el s-a dus sa curete minunea de pe alee
Da, VIrgi, ne-am distrat pe cinste. Faina melodia aceea pe care ati cantat-o in parc! Moaca nu socializeaza deloc in parc, merge singur de bezmetic pe alei...urcatul si coboratul scarilor iarasi ne pasioneaza, sunt cateva in Politehnica.
Asadar, propunerea pentru intalnirea de vineri cu DianaR si ai ei prunci este urmatoarea: fie in Politehnica, daca e vremea faina, si putem trece si prin Pirahna, adica acolo unde m-am intalnit cu Vivi si Magda, fie in Plaza Romania. Care vine, rog sa se anunte.
Cami, ce bine ca v-ati facut de cap in WE. Ei, dar lasa sa se faca auzita si Soficu'. Sa se stie ca-i prin preajma!

Va doresc o noapte frumoasa. De maine cica iar se strica vremea...sa fie frig, dar sa nu ploua, ca ma chiauneste Alec daca nu-l scot afara!
Venim cu poze in curand. Le vom pune pe minisite-ul nostru.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata ciresime.
La noi deja ploua de cateva ore bune, s-a racit bine...asa ca stam in casa....sa vedem cum ne organizam timpul.
De vineri isi ia si sotul cateva zile de concediu,asa ca saptamana viitoare vrem sa iesim un pic prin zona.Nu avem ceva prestabilit, incercam sa facem cateva iesiri prin Maramures, sa ne oprim ziua la pranz pe la cate o pensiune la masa....Sper sa fie vremea ok saptamana viitoare ca imi doresc tare mult sa putem iesi un pic, m-am saturat ff mult de rutina asta zilnica.La fel sper ca pe la anu sa putem sa ne facem un concediu mai adevarat....tot visez la el de cativa ani. Sper sa ne iasa.

Ieri am fost si i-am luat lui Fini pijama, sosete..etc pt gradi.Abia asteptam sa reinceapa (si el, dar si eu).
Ardeiul a inceput sa bea lapte din nou.Am avansat de la 50 ml la 200.Asa ca ma declar multumita.Cred ca dau sa iasa caninii, ca e super iritata gingia acolo, dar din cate imi aduc aminte, astia ies mai greu...Asteptam cu drag!

Cam atat la ora asta matinala, poate mai am o fereastra si mai intru azi.De citit reusesc sa citesc si in timpul zilei, dar de scris mai greu.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

buna dimineata !fetelor si piticilor.noi va citim ,sa stiti ,dar nu prea am avut timp de scris si nici nu am avut net 3 zile

asa frumos scrieti toate,asa frumoase_s toate cireselele
.Monicuta mea isi ia revansa pentru toata perioada in care a fost cuminte.s_a facut o mataitaaaaaaaaaaaaaa,si nu cred ca exista copil mai incapatanat,nu face nimic din ce nu vrea ea..dar....e a mea si mi_e draga si asa.
sper sa intru mai des, eu eram prezenta ,dar cu pregatirile pentru iarna si cu doi...nu prea mai reusesc.
va pup pe toate,va doresc zile racoroase(nu ploioase binentzeles),intalniri linistite cu ciresele din dotare si multa multa sanatate la pitici.

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lacramioara - eu i-am dat slipul ala cat am fost la mare...tare mi-a fost de ajutor. Si palarioara am folosit-o. Erau intr-adevar din sintetic dar noi am fost in iunie si poate ca nu a fost asa innabusitoare caldura ca si-n august. La anu' sper sa terminam cu kk/pisu si sa ne cumparam sort frumos, ca baietii. Si poate ne vdm macar la BabyExpo...acolo sigur ajung ca e la o azvarlitura de bat de mine

Arleena
- multam de urari! N-am paucat inca sa vedem pozicile dar uite acum ma pun pe vizionat ca tare ne

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput