Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Oana fata mea e cea mai buna prietena cu matura, sa stii, daca ii nimereste una in vizor are ocupatie pe o ora, te prapadesti de ris cum matura ea prin casa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Roxana- sper ca nu va trebui sa astept pana il voi duce la inot, ca sa nu se mai planga de apa. Unde are loc Babyexpo, tot la Polivalenta ?
Dorothysi eu am ajutor la dat cu mopul, pentru ca am doar unul, i-am dat o matura pe care o baga in galeata si o scutura usor si apoi imprastia apa pe jos, a fost o fericire pana am terminat

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Wapi - da, tot la Polivalenta se organizeaza. A propos...si palarioara aua tot de la BabyExpo i-a luat-o Acolo adun eu toate nebuniile, de obicei. Dar ii place apa la baie? adica, uite, eu ii dau lui Cata dusul; l-am convins greu pt ca-i era frica de el dar acum e terminat dupa dus I-am cumparat tot de la BebeConfort niste jucari beton pentru baie (niste anumalute pe care le lipeste pe cada) si de la Fischer Price alte jucarii frumoase. E topit. In baie am o ladita intreaga cu jucarii si el stie. Seara cand incep sa strig: La Baieeeeee!, vine chiuind. Insa maraie intr-adevar cand ii pun apa in cap.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

da, ii place foarte mult sa stea in picioare in apa, sa stropeasca sau sa manance sapun . Jucariile nu sunt o atractie pentru el, il intereseaza orice altceva in afara de jucarii; cand facem baie doar pe corp auzi doar rasete, cand ne spalam pe cap, ne stiu si vecinii
Sper sa pot ajunge la polivalenta, s-ar putea sa fim plecati in ultimele doua week enduri din septembrie.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Wapi, Roxi, azi l-am bagat urland in baie. L-am calmat punandu-l pe tatsu sa-i faca balonase de spuma, a gasit un tub de facut balonase pe la Agip chiar ieri. A inceput sa se amuze caci nu se spargeau cand ajungeau in cadita si uite-asa am facut baie. Bine, cand am ajuns la par iar a inceput sa urle, dar acolo l-am rezolvat repede, caci nu are prea mult, l-am tuns inainte de a pleca in Antalia.
Pai si eu o sa merg la babyexpo, doar ca o sa am mai mare grija pe ce arunc banii. Roxana, slipul ala pe care l-am cumparat cu tine i l-am pus o singura data, iar palarioara deloc pentru ca era din material sintetic si i s-ar fi incins capul la soare... Cel mai mult a stat in scutece little swimers de la Huggies. Si, cateodata, in ... goala
Adela by Ardeiu', si Alec se trezeste urland. M-am gandit ca-l chinuie dintii si maselele pentru ca, din luna martie, nu ne-a mai iesit nimic-nimicuta. Avem doar 6 amarati de dinti. Casi tine nu stiu ce sa fac mai intai: pus rufe la spalat, scos din masina, insirat, strans, calcat, facut si dat mancare copil, lucrat pentru publicatie, plimbat copii, facut cumparaturi Viata de sluga.
Ma intorc la amaraciunile mele.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, salutare!

Lacri, bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine, sper sa spun si eu la fel cand ne vom intoarce. Intrebare o fost mai fain Aysha sau Belville-ul? Poze????

Gabi, multam de aprecieri. Timi e mare amatoare de scormonit si de bagat apoi in gura. Orice... Pamant, pietre, nisip (marea ei iubire!)... Pupam Dariuta nazdravana!

Doroti, bag seama ca si tu ai o nazdravana... Fetele astea, cica ar trebui sa fie cuminti...Pai fiica-mea cand vrea ceva urla, dar urla de-ti sparge timpanele si se da cu c...l de pamant de nu se poate... trece peste orice ca sa ajunga unde vrea...

Ama, ne pastram ptr voi, of course! Pai asa ginerel finut si dragut unde mai gasim?

Oana, asa baiat harnic, trebuie luat in considerare! Ochiul meu se soacra e placut impresionat! Sa vedem ce parere are fiica-mea...

Precis uitai ceva... Aaaa, Cami, felicitari ptr permisul provizoriu sau cum s-o numi, si succes la condus. Hai ca nu-i mare lucru, totul e exercitiul!

Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am mai tot citit in urma si cred ca am uitat sa felicit doua viitoare mamici : roxana si Diana79 felicitari!! sa va dea dumnezeu bebei frumosi si sanatosi!!!

http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/?deleted=490430276

no, ca m-am mobilizat si io si am pus poze de la mare din croatia cat si dela rezervatia de la Plitvice care e SUPERBA....era plin de turisti, nu erau cosuri de gunoi dar nici n-am vazut o hartie sau un muc aruncat pe jos....nu era voie sa intri in apa, sau sa dai mancare la pesti,....alex de ciuda ca nu putea sa atinga apa si-a aruncat basca....priveam stupefiata isprava lui fiu-mio...i-am zis unui angajat ce a facut asta mic, si zicea no problem, o sa curatam noi....dar un neamt mai insistent l-a convins sa aduca o plasa de pesti si sa o scoata, ca doar nu putea sta copilul cu capul gol in soarele amiezii...concluzia:alex si-a facut prezenta memorabila....

lacri, adela si alex se trezea urland...acum i-au iesit si incisivii laterali de jos si doarme muuult mai bine...de la dinti a fost....sper...oricum , inca ma musca de toata sunt vanata pe maini....

in schimb la baie e mediul lui....nu ara nici o problema ca ii curge apa pe fata, sau ca ii intra apa in gura....atatea tumbe face ca ma oboseste...nu sta locului o clipa....si se afce ca innoata...si pe spate(mai mult incearca sa faca pluta, sta numai cu fata afara si canta/vorbeste...cred ca ii place cum se aude sub apa)si pe burta da din maini si din piciaore de tot o apa face in baie....la noi baia se termina cu plans ca nu-l las cat ar vrea el sa stea...adica pana adoarme

lacri, la-i tinut pe alec in splip la mare sa nu faca pe plaja kk sau pipi? sau de pudoare? eu doar in prima zi, cam juma de ora i-am tinut slipul dar tot tragea de el si-l enerva asa ca l-am last doar fara....era asa in largul lui

VOICHIV....ce mai faceti??nu v-am mai vazut de mult...

io m-am racit...si alex la fel...asa ca sunt cu 10 pachete de batiste dupa mine...damm

wapi uite aici despre almette....http://old.jurnalul.ro/articol_70216/branza_almettebuna_de_consum.html

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

DianaR vad ca esti online si tu la ora asta...tot am vrut sa te intreb in ce localitate mergeti la strand in ungaria?? noi asteptam sa scapam de numerele rosii sa putem iesi din tara....sper sa mai fie vreme buna...am auzit ca la http://www.hajduszoboszlo.hu/digitalcity/h...mp;bem=AAAAGRCZ e super fain...abia astept sa mergem
am vazut pozele micutilor tai, mai,timi chiar daca zici tu ca nu papa, pare f bine dezvoltata si maricica... frumusica...ahhh...mi-a placut poza in care o baga tacsu in apa....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare ciresime cu copaceii din dotare cu tot!!
Iar ne-am dat la fund dar la noi a fost liber ieri cu ziua muncii asa ca am avut week-end lung si ne-am facut de cap: sambata am fost la Atlanta iar ieri am fost la un fel de parc/ statiune turistica la vreo 50 de km, superb asa de linistitor, bine ca am ajuns noi cu Soficu'galagicu' si se duse naibii linistea lor, a tipait, a alergat in voie ..pe scurt a fost foarte incantata.
Multumesc frumos Lyly si DianaR pentru incurajari cu carnetul.. sunteti tare dragute!! sper sa fie bine pana la urma , problema mea e ca mi-e o frica ingrozitoare de condus, nu imi explic de ce ca doar ai mei au avut dintotdeauna masina, nu am fost in nici un accident dar pur si simplu mi-e frica sa conduc eu. Am facut prima lectie asa cu sotzu si a fost acceptabil.. dar tot imi era frica tare.. uff daca imi depasesc si teama asta zau ca ma pup singura in oglinda!!

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

la multi ani VochiV!!

Andruska multumim frumos pentru aprecieri si voua si bine ati revenit- se pare ca v-ati distrat pe cinste.. hihi!! asteptam pozicile acum!!

Lacra spor la treaba si un Razacila cumintel..

DianaR am uitat sa zic ca am vazut pozele cu strumfilici frumusei.. superbe ca de obicei, Timeea e o dulce tare iar Vladut e asa un baiat frumusel.. da-le de la noi!! Multumim pentru poze

Doroti merci pentru aprecieri.
M-am prapadit de ras cu ispravile Gugutzei..

Oana lui Paul ia nu mai face atata reclama baietului ca sar prea multe fete si ne creste concurenta..eeeee dansatorul mic

Arleena excelente pozele.. tare frumoase peisajele dar mai ales scumpic drag de Alex.. ce mare s-a facut.. nu imi vine sa cred.. ce repede trece timpul. mamica arata super si ea.. se vede ca te tine puisorul in priza..

gata fug la nani !! o zi buna tuturor

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput