Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 25
ama_kaly spune:
Lacri
bine ati revenit!! Vrem poze sa va vedem cat de frumosi sunteti pe malul marii!
Nu am mai trecut prin Bucuresti, s-ar putea sa ajungem saptamana viitoare, dar inca nu stiu sigur.Eu nu mai am acelasi nr de telefon pt ca mi-am pierdut la mare telefonul cu totul
si am blocat abonamentul.Insa daca venim, te sun cu siguranta! Ne e dor de voi si abia asteptam sa va vedem!
Luana, si eu ii dau lui Seby Almette, dar numai din sortimentul cu smantana.Celelalte au intr-adevar E-uri, dar pe acesta la ingrediente scrie ca ar contine numai branza proaspata de vaca si sare.Si branzica de casa de la Covalact ii mai place foarte mult, puteti incerca si voi ca e ok, tot fara e-uri sau alte prostii!Diana, foarte frumoase pozele cu Timeea, Seby a ramas inmarmurit!
Ce mai faceti voi, sper ca nu v-ati gasit alt pretendent cat timp am lipsit!
de la Seby pt Timi!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
wapi spune:
intr-adevar branzica de la Covalact e buna, dar la Almette cu smantana, n-am gasit smantana in lista ingredientelor .... adica e fara smantana !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by wapi
LyLy cred ca pana la urma voi comanda on-line de la reclamamascata. Se poate cumpara si de la ei direct, dar de undeva din Vitan, de pe langa stadionul Olimpia ( nu stiu exact pe unde vine ). Mai nou Stefy sta doar in picioare la baie, si trebuie sa fac acrobatii sa-i dau samponul jos din cap, pentru ca daca-i intra apa in ochi, sare afara din cadita.
Si Alec tot in picioare sta. Si,mai nou, nu se mai cere la olita, s-a cerut in prima zi in Antalia si cand a vazut ca il lasam sa faca pe el s-a gandit ca este inutil. Iar ieri a facut de 4 ori...

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Ama, va asteptam.
De azi dimineata Moaca al meu vrea numai in brate sau afara....iar afara a plouat intr-una. Bine ca s-a oprit, ca sa-l pot scoate dupa ce ii dau sa manance, ca m-a capiat. Nu am lucrat inca nimic azi,abia am apucat sa spal biberoanele
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
camelia.t spune:
Buna ziua ciresime.
Noi nu demult ne-am intors din parc, am papat si acum dorm amandoi.Asa ca am ceva vreme.....nici nu stiu ce sa fac mai intai: sa fac mancare, sa adun prin casa, sa scriu aici sau sa dorm?? Cred ca scriu 2 randuri si trag si eu un pui de somn ca azi noapte am dormit numai in reprize.Nu stiu ce a avut ardeiul ca intr-una se trezea plangand.Sper sa fie ceva trecator.
Am vazut toate pozicile ce s-au expus pe-aici, parca nu-mi vine sa cred cat de mari sunt deja copiii.Vad cum se schimba fizionomiile, mai observ din povestile voastre cum se ascutesc caracterele....ce mai? avem copii cu personalitate.
Andrei e fff mamos.Nu pot face un pas fara el.Daca iesim undeva e scai dupa mine.Parca Fini nu a fost chiar asa.Mi-e groaza sa ma gandesc ce o sa faca dupa ce implineste 2 ani si incep serviciul.
Ma duc sa ma culc putin ca imi cade capul pe tastatura.
Sa aveti o dupamasa frumoasa.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
Roxana Claudia spune:
Lacramioara si Wapi - si Cata facea galagie asa ca i-am luat un fel de palarioara speciala de la Bebe Confort. Insa...stupoare!!! Nu o suporta pe cap
asa ca tot ca si pana acum ne chinuim. Am aruncat si banii degeaba 
Roxana
15 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
wapi spune:
offff, si eu tot la palarioara din aceea ma gandeam, dammmmm
acum nu stiu ce sa mai fac
Roxana Claudia spune:
Wapi - daca gasesti o alta solutie sa stii ca eu sunt hotarata sa incerc...mcara sa fie bebe linistit cand ii spal parul ![]()
Va amintesc celor care suntetit interesate ca luna asta in perioada 26-30 (parca) va avea loc o noua editie BabyExpo. Anul acesta va mai fi un BabyExpo aniversar in decembrie. Eu merg la ambele ca-s mare amatoare de cascat gura si aruncat cu lovelele pe prostii.
Roxana
15 sapt si
Catalin (5 iunie 2006)
doroti_5 spune:
Salutare la livada.
Vad ca o duceti intr-o veselie.
Bine ati revenit Andreea lui Andrei si Lacri de la odihna.Mai da ce copii cuminti aveti voi!!Sa nu fie de deochi.
Si ce mi-a placut hamacu, ce idee buna Adriana, cu permisiunea ta o sa o fur.
Diana ce dragoste in copii ceea, ce fericita e Timeea ca are un fratior ,mai mare, eu totdeauna mi-am dorit unu mai mare, da daca n-o fost o fost bun si asta mai mic.
Sa va zic ce o mai facut asta mica, eu am impresia ca-s gemene cu Daria, vineri dupa ploaie eu am esit sa fac de mincare da ea pe afara la joaca, eu tot afara da in spatele scarilor, si ea o gasit o biltoaca si sio spalat paru in ea, da pe a mea n-o invatat-o Rares
singura s-o priceput ce are de facut, dupa asta am dus-o in casa, si o gasit ceaiul, o desfacut doua pachetele si o implut casa cu ceai, dupa care o dat biscuiti la pui, evident in casa, si daca terminase cu treaba s-o apucat sa maspare hainele mamei sa vada poate i-o veni vre-o una. Desigur ca nu i-o placut ei cum ii sade si de ciuda n-o mai aranjat hainele la loc(nici in forma vrac).Deci timp de doua ore mi-o stricat toata treaba care o facusem io.
Ei da dupa asta m-o ajutat la insirat hainele ude, ea mi le dadea si eu le puneam pe ata, ce mai gospodina in toata firea.
Cam astea despre noi.
aaa, era sa uit, Andreea lui Andrei dami un add la doroti_5@yahoo.com si iti lamuresc cum sa face sa-ti admiram si noi cireselu.
Va doresc o saptamina placuta.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
OanaRusu spune:
Ei da, asta cu insiratul hainelor e precis la mare trecere la bebei ![]()
Paul mi-a scos din masina tot cate una sambata - deci, cate una, daca ieseau 2, una o punea inapoi.
Si daca nu era prea mare, o si scutura bine. Am pus impreuna hainele in lighean, si la intins pe uscator tot impreuna, imi tot dadea cate una.
La sfarsit, si-a rasturnat uscatorul pe el - abia l-am eliberat ca era intepenit intre uscator si fotoliu.
Mai are o pasiune cu curatatul mobilei - isi ia cate un burete curat, si freaca la mobila de bucatarie... Sariti, fetelor, pe el
ca e de valoare 
Vineri a incercat sa arunce la gunoi cat mai multe jucarii - da' tot cate una, macar acuma nu mai ajunge el la gunoi, ca cine stie ce nu-i mai trebuie din casa...
In rest, ii place sa cante si sa danseze - toata ziulica.
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an