Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Bine v-am regasit, Ciresime!

Noi am lipsit din Livada o saptamana si ceva, dar motivat.
Am fost la mareeee!!!!! Cu tatic si prichindelul din dotare!

Detalii, mai tarziu...

Deocamdata,

La multi ani!

FLORYPOP, AMA_KALI, TIBI (PUIUT DE LUC2), CRISBAR, NASTAD

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Asaaa...

Citit si vazut toate pozele si filmuletele! Mi-au placut la nebunie!

CamiM, ce dulce e Soficu' asa imbracata, cu buclisoare si cu degetutul in gura! Mai-mai c-o peteste Andreiul meu!

Virgi, bine ai revenit! Luana Claudia e super dulcica si desteapta. Te admir ca te ocupi asa de ea. Da' ai rabdare, nu gluma...

OanaS, bine ai revenit!

Angelica, ma bucur de vestile bune despre Razvanel, sper sa nu mai aiba parte de suferinta, de acum incolo...

Mergi la inceput

Amonar, Kailan arata super, asa, beculet, era dulcic si cu buclisoare, dar parca-mi place mai mult acum. Da' parul creste repede si mai des, ai sa vezi.

Si eu l-am tuns la zero pe Andrei, avea buclisoare, dar parul rarut, fin. Acum a crescut, e des, sarmos, si cred ca are parul cret. au trecut deja 2 luni de-atunci...

Mergi la inceput

Irinel, ne pentru un fratior sau surioara la Danutu, pe care il

Diana79, bine ai revenit, sarcina usoara, cu bebe sanatos!

Mergi la inceput

Steluta, sanatate tatalui tau, ici Andradei!

Gabi25- nu stiu daca as fi rezistat sa-l vad pe Andrei balacindu-se asa Daria cea dulce!

Monica, sa-ti traiasca bebita papacioasa, sa va bucurati de ea si de fratiorul ei!

Doroti, tare faza cu olita!. Al meu Andrei stie la ce foloseste acest obiect, dar inca nu cere. Tot in scutecel ii place. Natalita smecherita!

Roxana, sarcina usoara in continuare, sa te bucuri de "perioada de aur", si daca e baiat, sigur urmatorul va fi fata!

Mergi la inceput

Carminabulina, sarcina usoara in continuare, asteptam vesti despre evolutie si-ti tinem pumnii. Mihnea?
Despre tricicleta daruita de tine ( si o), Andreiut e innebunit de butoane. Apasa pe ele si toata ziua imi canta de am invatat pe de rost ce melodii urmeaza. Da' are baiatul o preocupare... Nu prea l-am scos pe-afara cu ea pentru ca nu are rabdare sa stea si se bataie, se dezechilibreaza, dar creste el...

Luana am Hora cheliuta, ii sta foarte bine, sa stii (Doroti, nu da cu rosii)! Asteptam vesti de la mare si de la concursul de bridge. Nu stiu acest joc, dar imi plac la nebunie wist si rent (cu t de la tinta). N-am mai jucat de ani, dar e ca mersul pe bicicleta, fie ea si mecanica...

Mergi la inceput

Mai, dar e liniste totala! Ati dezertat cu toatele?

Heeeeeei, unde sunteti?

Andrei si marea!

Am fost la Costinesti, cazarea ne-a costat 90 ron pe noapte, dar conditii super, cu baie proprie si acces la bucatarie (n-am mancat in oras decat odata), asa ca am facut pe alta parte economie, mancand si sanatos.

Andrei a mancat pe rupte, parca nu era el, tipa de foame, si de obicei el era primul servit. Nu le venea celorlalti sa creada cit manca la o masa.

Marea i-a placut la nebunie, ajungea cu piciorusele in apa, fugea de val, apoi iar in apa, dar venea urmatorul val si-l stropea pana peste cap. Era tinut strasnic de manuta, evident, cu protestele de rigoare, pufnea, dar alerga iar in apa. Si erau niste valuri mari si spumoase, ca-l luau pe sus, dar el nimic...

Nisip a mancat la greu, intr-o zi a gasit o lingurita de inghetata si s-a servit cu ea din nisip. Manca precum un om mare inghetata. Degeaba insistam ca nu, ca-i cah, i-am luat lingurita si manca cu pumnul.

Am uitat aparatul foto acasa, dar am gasit pe acolo de imprumut, sper sa primesc poze prin mess, numa' ca nu stiu sa le postez. Poate va veni candva, cineva, sa rezolve aceasta problema, ca tare mi-ar placea sa-l vedeti pe Andreiul meu in actiune. Daca as sti sa pun poze pe forum, as vrea sa-l bag si pe Andreiut la licitatie, sigur l-ar vrea cineva de ginerel, ca-i tare dulce, l-ar mama!

Si alergam cat ii plaja de lunga cu mami dupa el, ca Andrei nu stie sa mearga, ci sa alerge, cu placerea de a umple de nisip cearceafurile altora...Si dupa fiecare nazbatie de genul asta, radeam cu gura pana la urechi!

Si ne mai placeau si damburile de nisip, pe care le asaltam si le coboram apoi in goana si tipand...

In concluzie, ne-a placut la mare si mai mergem si la anul, tot la Costinesti, tot in august, pe la sfarsit...

Mergi la inceput

S-a mutat subiectul in alta parte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu cred ca s-a mutat subiectul, doar ca fetele-s in concediu si a mai fost si WE...si vreme care trage la somn.
Cu pleoapele aproape lipite de somn am reusit sa citesc din urma.

Ama, "La multi ani" cu intarziere...sper ca se primeste urarea, data fiind lipsa noastra din tara. Foarte frumos voinicul de pe plaja. L-ai scos dimineata si seara, la ultraviolete? S-ar putea sa mai venim o fuga luna asta prin Buzau. Vaz ca voi nu ati ajuns in Buc. Ne este dor de voi!
Miti, cum te-ai acomodat cu serviciul? Cred ca nici nu mai ai timp sa scrii...
Luana, povesteste cum a fost la mare daca ai timp!
Wapi, si eu vreau aparatoare pentru moaca lui Moaca, caci urla ca apucatul cand il spal pe cap, si o fac in fiecare seara, de cand s-a nascut.

Despre mine: am pus doua kilos pe mine in Antalia, am ajuns la greutatea pe care o aveam cand am iesit cu Razacila din maternitate. De maine sunt la regim. Pana vineri am termen de predare pentru noua actualizare a publicatiei la care lucre. Nashpa. Trebuie sa mai si munceasca omu'. Bona e indisponibila pana lunea viitoare. Urmeaza saptamana de cosmar.
Despre Moaca: trebuie sa faca si el o data infanrixul ala...l-am amanat o luna deja. Au inceput sa-i treaca bubitele de pe corp, semn ca a disparut si cauza.Ooops! Tocmai s-a trezit urland...
Are tot 6 dinti. Cred ca restul ne chinuie, ies mai greu. Doarme cam mult de cand ne-am intors din Antalia. Mananca bine, insa totul pasat. Din lipsa de dinti si masele, cred. Are 11500 gr. la15 luni. De masurat nu l-am mai masurat, in urma cu 2 saptamani avea 80 cm.
Oricum, eu si sotul suntem destul de cheaunei, ca sa zic asa. Ne-am odihnit activ...Husband maine e la servici. Ei, nici unuia dintre noi nu cred ca-i prieste trandaveala
Deci: urmeaza munca, oboseala, dieta si multe asemenea.
Mikiion, ce-ar fi sa revii printre noi? Te asteptam.
Va doresc numai bine

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

LyLy cred ca pana la urma voi comanda on-line de la reclamamascata. Se poate cumpara si de la ei direct, dar de undeva din Vitan, de pe langa stadionul Olimpia ( nu stiu exact pe unde vine ). Mai nou Stefy sta doar in picioare la baie, si trebuie sa fac acrobatii sa-i dau samponul jos din cap, pentru ca daca-i intra apa in ochi, sare afara din cadita .

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput