Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Cine mai e pe aici? Noi ne dam www.flickr.com/photos/42895889@N00/1280524980/in/photostream/" target="_blank">utza in hamac.

Gabi25, un pentru tine. Moralul sus, fa numai lucrurile care-ti plac... adica nu numai alea, ca nu se poate, dar ai grija si de tine: o plimbare singurica, o baie inspumata, shopping.. ce te remonteaza..

Camelia.t, NU ciuperci pana la 3 anisori.. Desi am mai citit ca unii au mai dat copilasilor, daca vrei s-o faci mare atentie, urmarit copilul, daca nu face alergie.. etc.. Dar sunt atatea bunatati, de ce sa dai ceva asa de greu la o varsta cruda? Eu zic ca poate astepta..
Aaa.. mi-am adus aminte ca eu i-am dat lui bebe orez cu zeama de la ciuperci , si n-a patit nimic.. hihi.. ia uite cine dadea sfaturi..(dar nu aveam mancare in casa si asta era tot ce aveam, bebe urla de foame, etc)
Merg si eu la culcare

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Adriana pup frumoasa din hamac....uf, cred ca la mine sunt atatea stari aiurea si din faptul ca stau non-stop cu ei, mai ales acum cu vremea asta rea nu pot sa ii scot nici macar in curte si ne enervam reciproc de la mic la mare .
Am observat de cateva zile ca Daria mea a inceput sa asocieze lucrurile....daca l-am trimis pe Rares la baie sa se uite in oglinda ca e murdar ea s-a uitat la mine si m-a intrebat apa? (daca face baie), daca ii spun sa treaca sa o schimb ma intreba .... cum spun copii ca pleaca....ca e greu de reprodus . Mai noi stie ca daca ii spun sa ia servetetele ca schimbam funduletul .... fuge in camera si se plaseaza in picioare cu fata la pat (o metoda invatata de la alta mamica cu fetita spirt) si eu doar trag jos pantalonii desfac body si asa putem sterge funduletul fara treaba...eventual ea imi scoate servetele
Ai mei sunt innebuniti dupa capsuni....mananca in fiecare zi cate o portie destul de marisoara....avatajul ca are bunica mea in gradina si sunt din soi de ala care face toata vara. Si mai nou de vreo 2 luni le bag pe ascuns lapte de capra....din aceeasi sursa cu capsunile ....vad ca nu protesteaza nici unul....pacat ca nu am zilnic, dar la cateva zile avem cate 1 litru care nu ne ajuge 2 zile.
Gata....fug sa-mi termin cafeaua ca indata misuna pe langa mine si striga tot la 2 minute mama mama mama....asta amandoi

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ce de reveniri prin livada..zici ca a venit primavara. am vazut o multime de poze si filmulete, care mai decare
din pacate eu nu imi gasesc timp de forum, si mi-e dor de voi, de multe ori, seara ma gandesc...gata, maine incerc totusi sa mai citesc, sa va mai cer sfatul pt una alta....dar trece ziua si nu apuc. acum am avut timp pt ca mi-a venit inlocuitor, a venit mama sa stea cu alex. am avut o operatie de scoatere a unei masele de minte cariate dupa atata alaptat si avea niste radacini ca si acele de pescuit....si uite asa, am copci in gura, de abia vorbesc, nu prea pot manca, ma mai si doare...ma rog, o sa treaca dar mi-e greu sa ma ocup de alex care e un copil fff energic. am citit ca multe cirese sunt incapatanate, trasatura specifica taurilor, asa ca nu ma mir. si lui ii plac cartile la nebunie, vine cu aceasi carte de 100 de ori sa-i citesc....sau imi citeste el(in limba lui, desi din gesturi si din putinele cuvinte care le zice clar cam sti ce vrea sa spuna)e foarte expresiv, intelege cam tot ce-i spun, doar ca nu e receptiv la NU-I VOIE, in rest ne intelegem ff bine. a avut ceva probleme cu putulica ca i s-a inrosit si umflat si avea ceva secretie urata si am fost la urgenta cu el , si acum e pe antibiotic.
ar sta toata ziua afara, ii place pe tobogan de numa, se da singur de vreo luna(se urca, se aseaza in fund sau se intoarce pe burta si isi da drumul, stie sa franeze sa nu zboare de pe tobogan).
inca nu l-am intarcat, dar bea si lapte de vaca la care ii zice papte(papa+lapte). DianaR sper sa te vindeci repede....si mie imi tot apare pe un sfarc o pata alba, in special dimineata, dupa atatea supturi noapte si ma curat cu rivanol si pun bepanthen....dar tot reapare si inca nu am fost la medic....apropo...ce fel de medic se ocupa de sani?sau e problema de derma?

cat priveste alimentatia, si eu de multe ori sunt in impas si nu stiu ce sa-i mai dau sa pape. eu ii dau almette dupa ce am citit articolul asta, ca altfel de banza alex nu serveste si am incercat in n'shpe mii de feluri si nimic....oricum ii dau doar din cand in cand pt ca nici asta nu o serveste f bine. doar cu rosii si cu carnita de pui. de cereale de bebe s-a saturat, grish cu lapte papa cam 3-4 lingurita apoi e bleahh, nic orez sau taietei cu lapte nu prea serveste, ii place mult carnea si ar manca dimineata la pranz si la cina. bananele ii plac din nou si ar manca 3-4 pe zi(evident ca nu-i dau si le ascund), i-am facut mancarica de mazare cu piept de pui, ghiveci, mancarica de dovlecel, supe, ciorbe - din astea papa cu placere,doar dimineata si seara e cam nasol ca nu stiu ce sa-i mai dau....iuartul ii place doar simplu si cel zdravan de la napolact, care are 6% grasime....mi-e frica sa nu se ingrase....dar la cat se agita in 24 ore sper ca nu va fi.

fetele care incearca sa-i interce pe pitici sa-mi dati si mie niste ponturi, ca io nu reusesc....zilele astea nu i-am dat ca nu am avut voie in urma anestezicului si a calmantelor, dar tot vine la mine si "mama titi" si isi pune mainile ca si cum s-ar ruga si face o fata de ma dezarmeaza....cum sa nu-i dau??doar e dreptul lui?numai la titi adoarme.

sa va mai spun alte minunatii ce le-a facut....eram la socrii si el dormea sus in dormitor....la un moment dat auzim ceva ...ma duc, alex pe hol la 2 m de scari, incurcat itr-o perdea de pe hol....eu il stiam in patut in siguranta si el,individul mic, s-a dat jos din patut-tarc a traversat 2 camere si a juns pe hol....am bagat o spaima....a doua zi l-am urmarit, nu stiu cand a avut timp de a descoperit o metoda de a se catara si da jos din patut
sunt tare uimitori copilasi astia din livada noastra, am tot citit si vazut poze...sti ce....avem deja copii mari...si toti, dupa ce au fost tunsi nu mai arata a bebe(l-am tuns si pe alex si a fost super incantat ca acum de cate ori vede masina de tuns imi arata sa-l tund)
va las ca m-am intins...urez bun revenit fetelor care nu au mai dat demult pe la noi...dupa cum vedeti nu v-a uitat nimeni
sarbatoritilor lunii august - numai bucurii si fericire si sanatate tuturor....

angelica sanatate multa lui Razvan.....sa va ajute dumnezeu sa se sfarseasca cu bien totul.

de la cluj de mine si alex si numai bine

ps. sunt restanta si eu cu poze din concediu...dar in curand....

.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Am reusit sa citesc - si in gand am zis la fiecare cate ceva, mai greu e cu scrisul jos, ca tb sa ma grabesc... din nou

Asa ca cireshici si la copacei, ce mult imi place sa va citesc - si toata compasiunea la bolnavior

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

In primul rand am pus poze! Poze mai mult sau mai putin recente cu Timeea incepand de aici si daca doriti sa-l vedeti si le Vladut (aviz mamicilor de fetite) am pus poze mai recente incepand de
aici .

Arleena, teoretic ginecologul ar fii cel cu sanii, dar fiind vorba de mamelon si mai exact de pielea ce-l acopera e mai indicat un dermatolog. E greu cu intarcatul dar daca accepta si alt lapte e deja un progres important.

Ramona, multumesc de urari sunt muuuult mai bine!

Adriana, ce dulce-i puiuta in hamac! Excelenta idee!

Virgi, daaaa, Timeea inca suge la greu, alt lapte nu doreste, si nici eu recunosc ca nu am insistat. La mancare e foaaaarte mofturoasa, tzatza e in mod clar pe primul loc!

Precis mai vroiam sa scriu ceva... Pupam livada!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara ciresime!
Citind cateva dintre ultimele mesaje m-a fulgerat o banuiala referitor la multimea de bubite si blande ce i-au aparut lui Alec pe corp in Antalia..probabil ca de la supa de ciumperci! Nu sunt sigura...are o multime pe spate, brate si piept, cateva si pe fundulet..ma gadeam ca o fi clorul din piscine de vina sau apa de mare...

In sfarsit...ma bucur ca te-ai intors, Virgi! Cu noutati despre Luana...eu zic ca ai facut foarte bine ca ai revenit si cu scrisul printre noi ( caci oricum erai aici).
M-am intristat citind problemele lui Razvan ( angelica, eu am renuntat dupa 4 luni de munca si m-am reintors din concediu, concluzionand, la fel ca tine, ca prioritatea numarul unu este copchilul; ii doresc multa sanatate lui Razvan)
Moaca va saluta, pe voi si pe prietenii lui, ciresarii
Asadar, Antalia, soare si mare, scos plod la ora 7.30 pe plaja in fiecare dimineata si la 17, jucat in nisip, scaldat in mare ( da, sa stiti ca il bagam in fiecare dimineata si seara in mare), jucat la piscina de copii, topait pe toate aleile din jurul hotelului, admirat artificii in fiecare seara ( turcii astia au innebunit, parca ierea revelion in fiecare seara la ei), dormit in avion si la dus si la intors. In urma cu doua zile am facut si diaree, dar a trecut in 24 de ore cu o smecta si ceaiuri de menta turcesti
Asteptam cu nerabdare intalnirea cu ciresele de la acest inceput de luna.
Citim maine restul caci suntem franti de oboseala. Desigur, Moaca va si pupaceste de noapte buna pe toate si pe toti

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DIANAR tocmai vizionam pozele tale...le-am descoperit la Aradence si apoi am vazut ca ai scris aici. Pup frumosii....mi se pare mie sau seamana foarte tare Timeea cu Vladut? Din cate am vazut si Timeea e fan scormonit in pamant....a mea as putea jura ca in alta viata a fost o cartita ceva ....iar de balaceala ce sa mai spun....dupa faza filmata zilele trecute cu balaceala in noroi azi a comis-o din nou. Am lasat si eu usa din spate deschisa, daca tot era o raza de soare...si am scapat fata din ochi 2 min. cat curatam ceapa....era in fata balansoarului trantita in baltoaca dupa ploile din ultimile zile...in culmea extazului si isi facea freza (ca a invatat-o Rares sa o faca, dar cu apa din biberon) cu apa cu noroi....am bagat-o, iar, imbracata in cada la dusuit.
LACRI fain ca v-ati simtit bine....din cate am oservat la ciresimea noastra ....se dau in vant dupa apa. Asteptam poze si de la voi.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

Am dat iar bir cu fugitii dar de data asta chiar am scuze:am fost sa imi iau permisul de conducere, gata" m-am hotarat:: mi-am luat inima in dinti si ..pana nu imi piere si bruma de curaj pe care o am, am hotarat sa dau examenul de carnet, deocamdata am dat sala si am primit permisul de condus sub supraveghere, adica pot sa conduc cata vreme e in dreapta mea cineva peste 21 de ani care are carnet, dupa ce ma familiarizez cu traficul trebuie sa dau si traseul, sper sa il iau si mai ales sper sa imi inving frica teribila de condus.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

CamiM, nu-i nici o scofala sa conduci, o sa-ti invingi si teama, ia' ambitioneaza-te!
Cand am luat carnetul nu a fost mare lucru ca nu aveam ce sa conduc...cand am avut ce, a fost o mare usurare si am avut un sentiment de libertate nemaipomenit! Pacat ca m-a tinut doar o vreme... dupa aceea mi-a trebuit iubit, respectiv sot si copil si s-a dus totul pe apa aia, stii tu care Succes!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput