Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 28
LYLY809 spune:
Abia in WE o sa respir si eu. Am pus doar 4 poze pe minisite, de la Moeciu,sunt cele de le sfarsit: http://www.freewebs.com/alexandruflorinborza/poze.htm
Diana cu pruncii
:pentru intalnirea de vineri am vorbit cu Roxaniciu si PuiuDana deocamdata.Dana vine sigur cu Andrei Ochiosul.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Vreau de 2 zile sa scriu un mesaj adevarat - pt fiecare mamica si cireasa din dotare - neam, ca nu ma ajung cu timpul
sunt foarte happy ca apuc sa va citesc 
CamiM spor la treaba cu condusul! O sa vezi ce bine merge si ca n-o sa te mai duci pe jos decat prin casa ![]()
Iaca intrebare intrebatoare, cele care ati crescut copchilu' cu lapte praf, cum ati trecut la lapte din comert? Asa, pur si simplu? Sau ati amestecat unul de un fel cu celalalt?
Ca vrea sa trecem si noi la lapte "normal"... Pe aici, nimeni nu ma crede ca-i mai dau inca lapte praf ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
oana.iat spune:
Salutare!
Diana, felicitari pentru sarcina! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe la fel ca Nicole! Sa mai scrii ce faceti!
Oana, eu zic ca e bine sa-l mai lasi pe formula pana la 2 ani. Parerea pediatrei mele si a mai multor mamici de cirese. S-a mai discutat parca si cam asta era ideea. Cica ar fi mai completa formula pt varsta asta si daca Paul bea laptic cu placere e pacat sa-l schimbi acum. Uite
si
de la mine sa nu te superi, tu faci cum vrei. Noi suntem pe Milumil 3 si ne e f. bine.
wapi spune:
OanaRusu eu inca ii mai dau lapte praf, i-am mai dat cate 30-60ml lapte de vaca progresiv de cateva ori, dar nu sunt hotarata sa renuntam la laptele praf, care este mai potrivit pentru ei acum, fiind si mult, mult mai hranitor decat laptele de vaca; in plus, mi se pare si mai comod de pregatit, laptele de vaca trebuie fiert - si este si foarte, foarte perisabil (nu ma vad dimineata la 6:00 fierband lapte). Daca vrei sa treci la laptele de vaca - este mai bine sa treci treptat, crescand progresiv cantitatea.
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
CamiM spune:
salutare livada!!
Vin cu vesti mari..Soficu se pregateste sa fie surioara mai mare!!! Exact in aceeasi zi ca acum doi ani am aflat ca vom avea inca un bebel care are DPN la fel cu al Sofiei.. hihi ce potriveala.![]()
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by CamiM
salutare livada!!
Vin cu vesti mari..Soficu' se pregateste sa fie surioara mai mare!!! Exact in aceeasi zi ca acum doi ani am aflat ca vom avea inca un bebel care are DPN la fel cu al Sofiei.. hihi ce potriveala.
Cami &Sofia
FELICITARI!!!

Se pare ca va prieste mutatul.Chiar ca e faina potriveala.S ai o sarcina usoara si un bb sanatos si macar la fel de frumos ca Soficu.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
CamiM spune:
Camelia multumesc frumos.. sper la un ciresel de data asta asa ca o sa ma uit mult la poze cu ciresei faini asa ca Ardeiul mic..
dar e bine venita si inca o cireasa..
Si stai ca potrivelile continua: am aflat cu cateva zile inainte de ziua mea si o sa nasca
cam de ziua sotului meu.. hmm...![]()
Cred ca e ceva in aer aici ca nu poti sa crezi cate
pe metru patrat am vazut de cand ne-am mutat..![]()
Cami &
Sofia
CamiM spune:
Si ca vine vorba de poze cu ciresei am vazut pozele cu Razacila.. si mami Lacra trebuie sa iti dau bataita.. pai asa baiat dulce il tii ascuns? A crescut foarte mult de cand am vazut eu ultimele poze; pare si mai simpatic daca se poate si mai pus pe sotii..
Oana merci
si asa nu plec nicaieri fara masina(acum am si sofer..
) ca nu am unde, aici pe jos nu poti merge decat prin jurul casei dar la magazine sau orice altceva trebuie sa mergi cu masina ca sunt departe.
Cu lapticul noi am trecut direct pe lapte de vaca la un an la recomandarea pediatrei ca nu avem probleme cu greutatea sau lipsa de vitamine , acum lapte bem mai putin seara cand papam tzitzi.. inca.. dar o sa se taie si asta curand.
Virgi asa mamica cred si eu..
vino si la noi o tura..la joaca![]()
Cami &
Sofia
LYLY809 spune:
CamiM, felicitari! Ce veste minunata!
Sunt invidioasa pe cele care o luati de la capat![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Cami, felicitari!
Sarcina usoara, bebe sanatos si de ce nu hai sa fie baietel!
Mai 2 zile si venim in Bucuresti. Abia astept sa ne vedem!
Of, dar bagajele astea ma omoara...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete