Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 19
camelia.t spune:
Helloooo.....
Chiar nimeni azi pe-aici?
Si voi sunteti la plimbare? Ca nici eu nu scriu de acasa, sunt in vizita pe la serviciu si am bagat un ochi pe-aici, da nu credeam ca e asa pustiu!!!
Sper ca e sanatoasa toata lumea si sunteti pe-afara.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
doroti_5 spune:
Salutare cirese.
la noi we asta o fost prelungit pentru ca eri o fost ziua independentei, dar las' ca azi mi-a esit pe ochi ziua libera.
in primul rind:
LA MULTI ANI AMA SA AI NUMAI BUCURII DE LA SEBY, SA FII FERICITA, IUBITA, BAGATA CIT MATERIAL ATIT SI SUFLETESTE.
LA MULTI ANI TIBI PUIUT DE LUC2, SA LE ADUCI BUCURII PARINTILOR, SA CRESTI MARE, DESTEPT SI SANATOS.
LA MULTI ANI CRISBAR, SA FII SANATOSA, FERICITA SI SA AI NUMAI BUCURII DE LA PUIUTI, MAI INTRA PE LA NOI SI NE POVESTESTE CE FACE MAYA.
LA MULTI ANI NASTAD, FERICIRE SANATATE SI NUMAI BUCURII DE LA COPILASI, SI TU TEAI PIERDUT DE PE LA NOI.
in al doilea rind cam slab azi cu activitatea, dar ma bucur ca a revenit Amonar(bine va-ti instalat in casa noua) si OanaS(si voua tot, cum v-ati acomodat?).
Despre licitatie, e numaidecit sa inscrieti baieteii asa frumosi si Ama si Amonar si Oana si Lyly si toti, trebuie sa faceti un album cu ce se lauda baietelul ca sa aiba pret la fetite, si dupa vedem noi cum ne batem pe baieti.
OanaRusu sanatate la Paul.
Luana tu ai venit de la mare?
Diana asteptam si portfolio la Vladut, si poze cu vinataile ca nu credeme(
sa treaca vinataile si sa nu fie rupt degetele).
Irinel ce bine ca mai dai pe la noi, numaidecit o sa citesc la subiectul lui Stefanel, dar din pacate de la noi e practic imposibil sa transferi o suma mai mica de 100$.Mai scrie-ne de tine, ce faci, cum te mai simti, ce face Danut, te rog mult.
Si sa va zic ca am vazut pozele?Mai bine nu mai uitam, ca cireselele stiu ca-s frumoase foc, da iaca mamele ma fac invidioase, eu nu stiu daca o sa-mi revin vre-odata cu graficul asta al meu de munca.
Va doresc o seara frumoasa.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
angelica_g spune:
Buna ziua! tuturor!!!
M-a coplesit o emotie deschizand forumul, de nu va pot povesti...
Nu stiu cu ce sa incep... Multumesc Doroti pt insistente, altfel nu as fi facut efortul sa intru, fara a fi la curent cu noutatile. Multumesc tuturor celor care au intrebat de noi, care ne-au felicitat de zilele noastre, si nu in ultimul rand celor care au facilitat ajungerea tricoului cu cireasa in posesia noastra (va dati seama de cand nu am mai scris?!?!).
Viata mea a fost taaaare ciudata in ultima perioada! Nu as vrea sa intru in amanunte, nici sa ma plag, nici sa va intristez, insa (desi la serciciu sunt probleme din ce in ce mai multe, mai alambicate si cu rezolvari neprevizionare) mi-as fi dorit ca unicele mele probleme sa fie legate de serviciu...
So..., ne-am intors din Turcia, maine dimineata plecam in Moldova.
Razvan - PROBLEMA MARE! Chisturi multimple splenice, tomografie, gasit chist pe os, speriat (posibil cancer), facut interventie chirurcigala, rezectat aprox. 1/2 din os (jumatatea femurului drept), stat in ghips..., facut biopsie: tumora maligna... usurare!!! Ramane de rezolvat splina: obligatoriu interventie, splenectomie, insa el e mic, nu e indicat, dar se impune, poate e ceva nasol si putem eradica din timp. Am vrut intai conced' pt ca era tare nervos si posac si intreba intruna de ce?!... acum e mai bine, e mandru de "fermoarul" lui de 15 cm.
Despre Sara... ce rost ar avea sa va povestesc!? Daca va uitati la bebeii vostri stiti deja mai multe decat as fi in stare sa scriu.
Partea pozitiva: Dumnezeu a vrut sa-mi demonstreze ordinea prioritatilor din viata mea! Categoric, pe primul loc nu se afla munca!!! Ma straduiesc sa fiu mai mult cu copiii, imi este incredibil de greu sa le impac pe toate. Acum mi-am mai revenit: m-am odihnit, am stat tolanita la soare, am mancat peste masura si am incercat sa-mi derulez numai filmuletele cu happy-end din viata mea familiala.
V-am plictisit destul! Va asigur ca nu v-am uitat si ca mi-a fost tare dor sa citesc si sa scriu aici, despre voi, ..., voua! Insa situatia, pur si simplu, m-a depasit!
Stiu ca nu se moare din atat. Stiu ca lucrurile pot sta chiar mai rau. Stiu ca toate vor avea un final, mai devreme sau mai tarziu... insa e atat de neputincioasa imaginatia mea!!!... Cum?! Cand?! Cat?! De ce?!...
Multumesc pt invitatie! Sper sa nu fi stricat admosfera! Am sa revin cand pot!!!
Va imbratisez pe toti si va urez tot binele din lume!
Doamne-ajuta!
DANUTU spune:
angelica_g frumos mesaj.asa frumos ai scris tu
.doamne...cand am citit de RAZVANEL...prin ce treceti voi ,e greu...dar sa dea BUNUL DUMNEZEU sa fie totul bine sa fie puiul sanatos

.

mami de danutu si monica.noi
OanaRusu spune:
Irina(angelica_g) 

pe Razvan, baiat curajos si puternic, si multe
tie, mamica eroina, o sa treceti si peste asta! Ai grija de tine si de puii tai 
-------
Irinel nu reusesc sa ma minunez destul ce inima mare ai tu, am citit la Stefanel
- si la Sonia, ajutam cum putem....
la Danut - cum mai e puiutzul?
-------
Amonar, ar tb sa scurtez si eu buclele blondutze ale lui Paul, da' sa treaca febra asta intai - cu tot ce o fi provocat-o, si atunci intalnire cu foarfeca ![]()
-------
Iaca, Paul al meu e cu febra, da' mama lui e fata documentata si cand o apuca disperarea isi aminteste ce fac alte mamici si (in afara de crize de disperare
) am facut ceva racorire a pruncului in apa - ceva-ceva, da' mai mult paracetamolul a ajutat (supozitor).
N-am idee de unde a aparut febra, doctorita zicea ca pare rosu in gat, da' nu-i sigur - vedem cum evolueaza.
livada, sapt asta sper sa pot macar sa citesc, de scris nu-i speranta ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
CamiM spune:
Salutare ciresime!! Buna dimineata!!
daca Adib e in concediu va dam noi un www.flickr.com/photos/40365301@N00/1143108790/in/set-72157601488478216/" target="_blank">buna dimineata!!!
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
CamiM spune:
DianaR multumesc frumos pentru raspunsul cu tablita si sper sa treaca degetul buclucas.. si pasa de ghinioane..
si noi pe Timi si pe Vladut si asteptam un filmulet din cele faine ( vezi masina de spalat) si altele asemenea si poze noi.. pleeease!!
Oana.S bine ai revenit sa stapaniti sanatosi apartamentul!!
Scump foc pustiul ciresel..![]()
Amonar ma bucur ca ti-a placut povestea noastra cu mutatul.. acum si mie mi se pare amuzant atunci sa fiu sincera nu prea dar ma bucur ca s-au rezolvat toate. Voi v-ati mutat definitiv in Germania? gata cu Olanda?
Angelica bine ai revenit in livada, multa sanatate puiutilor tai ca tare e greu cand sufera mititeii si te asteptam aici macar sa te descarci.
Oana lui Paul puii nostrii s-au vorbit sa ne chinuie in acelasi timp..hihi!! sper ca a trecut febra si nu e nimic serios.
Sofia a fost cam agitata ca i-a mai iesit o maseluta si dupa cum se pare mai ies si niste dintisori.. de... daca ne-am apucat tarziu de scos dintisori acum avem de recuperat. saracuta nu a dormit mai toata ziua de cate ori reuseam sa o adorm se trezea dupa maxim 20 de minute si uite asa ne-am jucat toata ziua, sper ca macar acum noaptea sa doarma mai bine. Altfel nu pare sa fie deranjata , mananca si se joaca numai cand vine vorba de somn nu merge treaba.
Numai bine tuturor,
acim livada si revin mai pe seara.
Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
virgi spune:
Salutare ciresici!
N-am mai scris de multa vreme, insa atunci cand timpul mi-a permis, v-am citit cu placere. Recunosc ca Doroty m-a indemnat sa va citesc mai des si chiar sa si postez. Pana la urma, daca mie nu mi-a trecut, pe Luana n-o pot tine departe de restul cireselor.
Muncesc in continuare foarte mult cu ea, mai are 2 luni de stat cu mine si profit de asta. Am adus-o la stadiul la care mi-am propus, poate chiar mai mult. Invatam zilnic cuvinte noi, si-l socam pe tati seara cand o aude. Nu-i vine sa creda ca fietita lui are doar un an si 3 luni.
Este un copil foarte incapatanat, dar imi place ca incapatanarea ei se bazeaza pe aspecte pozitive. In sensul ca, atunci cand zice "book", mami trebuie sa lase tot si sa citim, altfel risc sa ma trezesc cu o carte in cap. Lucram in special pe 'Baby first words", este o colectie de 10 carticele cartonate si frumos colorate. Le luam pe rand, nu sarim nicio pagina, ea pune degetul si mami trebuie sa spuna repede ce-i acolo. Cuvintele care le poate pronunta le spune ea. A inceput sa faca si asocieri. Pana nu demult la imaginea cu baby, spunea doar baby, acum imi arata si pampersul lui baby si-mi spune...."baby pipi", " baby nani".
Cu olita nu am incercat nimic inca, si nici nu voi incerca curand. Recunosc, ca-mi este mult mai usor s-o schimb de pampers, decat sa curat olita. O avem cumparata, asa in treacat ii mai amintesc de ea, sa nu uite la ce-i utila, dar practic n-o vom folosi curand.
La capitolul mancare stam foarte prost. Nici oferta nu este mare, dar nici ea nu vrea deloc sa pape ceva cu placere, exceptand laptele pe timpul noptii ( 1-1,5 l/noapte). Papa numai in fata televizorului, tot ce-i dau trebuie sa fie mixat, astfel incat sa nu-si dea seama ca manaca. Fiind prea atenta la ce face Barney, uita ce face mami langa ea. Altfel, nicio sansa.
Citeam ce scria Luana: ( ficat de pasare, diverse combinatii de branza). Ehhh, ce rasfatati sunt copiii vostri.
Luana papa asa: dimineata iaurt de aloe sau de rodie ( sunt singurele care nu sunt foarte dulci), apoi lapte 240 ml, dupa somnul de pranz, papa o zi supa ( legume cu carne), si o zi piure ( cartof, carnita, lapte, unt), iar seara fructe. Noaptea lapte la greu. Nimic mai mult!!!! Toate astea, asa cum am spus date cu forta.
Cam atat despre noi. Incerc sa fiu mai activa, daca nu acum, peste doua luni cu siguranta voi avea mai mult timp.
Aici puteti vedea un filmulet facut ieri:
http://good-times.webshots.com/video/3018072670094829256AzVViC
http://good-times.webshots.com/video/3007855630094829256molYQK
http://good-times.webshots.com/video/3001252140094829256MsQadf
Va doresc numai bine!
camelia.t spune:
Woww....ce dimineata buna!
Cu fatza aceea frumoasa de cireasa zambareata in hainele lui mami, cu Oana, Angelica si Virgi proaspat reintoarse in livada.....chiar e buna.Bine ati revenit si cel putin eu una v-am dus dorul.
Oana sa va bucurati de apartament, sa va simtiti bine in el si sa nu va streseze nici un vecin.
Angelica imi pare tare rau de perioada asta mai intunecata prin care ati trecut.Sa va ajute Dumnezeu sa o depasiti si sa ne povestesti cat de curand de vesti foarte bune.
Virgi ma bucur tare mult ca Doroti a reusit sa te influenteze pozitiv...eu una te asteptam demult.Cand vad cate zice Luana!!!! Ardeiul meu nu vrea sa zica nimic, orice i-as spune, arata sau face.Doar pe limba lui mai zice cate ceva, dar nesemnificativ.Astept si eu sa i se dezlege limbuta si sa ne intelegem intr-o limba pa care sa o cunosc si eu.FELICITARI pe rabdarea si perseverenta ta, te admir sincer cate reusesti sa faci cu ciresica.
Acum trebuie sa plec ca s-a trezit piti.Va doresc o zi excelenta.Poate mai intru mai tarziu.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
oana.iat spune:
Salutare!
Wow, lume noua....
Irina, sanatate multa lui Razvanel, fii optimista cum te stiu, Dumnezeu are grija de puiutii mici. Te asteptam cu vesti bune!
Virgi, mi-a fost tare dor de tine! Stiu ca timpul este scurt, dar te rog sa ne mai scrii...felicitari pentru progresele Luanei si felicitari si tie ca te ocupi. Am vazut filmuletul, ai o fetita super.
Doroti, ai vazut ca pana la urma ai reusit sa aduci fetele ? Bravooooo!!!
Cami,
Soficu sa iasa repede dintisorii. Cam in aceeasi faza suntem si noi, noaptea e mai rau, ca se trezeste intr-un plans ...
Amonar , Oanas, am vazut pozele...frumosi foc puiutii vostri. Kailan e un finut, delicat...