Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Angelica,multa sanatate lui Razvan.Mi-a stat inima in loc cand am citit mai ales ca si Rut e de-o seama cu el.....adevarul e ca sanatatea o pretuim atunci cand o pierdem.......of,numai bolnaviori sa nu fie.Sa treceti cu bine peste operatie si sa ne ai vestea buna ca e bine.E greu numai sa-mi imaginez prin cea-ti trecut.

Virgi,ma bucur tare mult ca ai revenit,poate ne dai si niste ponturi folosite cu Luana sa le folosim la ciresele noastre.Ce scumpa e ea ,am vazut filmuletele impreuna cu Erik si Rut si Erik se uita si spunea papa papa(in traducere apa,cuvant nou in dictionarul nostru)

Irinel,am citit de Stefanel,of ce e pe biata mama sa se lupte singura.Povesteste-ne despre Danut daca ai putin timp liber.

I-a iesit si lui Erik dintisorul asteptat de o luna de zile si a mancat bine 1 zi jumate de ma minunam cum casca gurita dar si-a intrat in normal si intram din nou in clubul nepapaciosilor.Mai nou bate si musca

Doroti,BRAVO BRAVO,si vezi ca mai sunt fete care trag chiulul.

Amonar,am vazut un Kailan frumos cu bucle fumoase rau.....si un cheliut..sa ne mai povesteasca mami lui despre el,ce mai papa,ce activitati aveti....si cum de v-ati mutat in Germania(daca nu sunt prea indiscreta)Sa va fie de bine in noua casa,tara.
Noi suntem in cautari cu ap ,ap de la parter a cazut pt ca erau cam dubiosi proprietarii,apoi am gasit un ap la et 9,f frumos dar nu ne incadram cu banii si cautam ,cautam........sper sa gasim cat de repede ca e cam stresanta cautarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi multumesc mult ca ati citit la subiectul lui Stefanel.

Danut e mult mai bine decat acum cateva luni, nu mai e violent, nu ii mai e frica (asa rau) sa se culce, adoarme ca puiul de gaina in 15-20 de minute (chiar daca spune intainte de culcare "mami, vine cineva..."). Numai ca la serviciu mi-au cerut sa ma intorc sa lucrez toata ziua (o perioada am lucrat doar 6 ore foarte de dimineata, dar lor le trebuia sa fiu mai ales dupa-amiaza acolo), am incercat, dar Danut era foarte speriat ca poate nu il mai luam de acolo si plangea non-stop de pe la 3-4 cand aparea primul parinte sa isi ridice copilul pana pe la aproape 6 cand ajungeam eu. Asa ca le-am cerut la serviciu sa ma lase de 2-3 ori pe saptamana sa ma duc sa il iau mai devreme. N-au vrut (adevarul e ca i-am cam sucit anul asta, dar n-au fost capriciile mele, a fost cu adevarat necesar pentru Danut, si nu regret nimic) asa incat mi-am dat demisia. Stau acasa de aproape 2 saptamani, si probabil imi voi cauta ceva jumate de norma daca voi gasi, ca sa pot sa il iau mai devreme de la gradi. Lui chiar ii place acolo dar inca e nesigur, ii e frica: daca intr-o zi nu venim sa il luam. El saracutul a trecut prin multe anul trecut, nu ma mir ca e asa speriat. Oricum in rest este alt copil decat la inceputul anului. Sunt multumita de progresele lui. Eu inca nu sunt graviduta, dar sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa se intample curand, ca eu intotdeauna mi-am dorit sa fie diferenta mica intre pui. Dumnezeu a decis altfel si oricand va veni bebe, va fi binevenit. Acum mai am o mica problema cu sotul care e cam stresat ca nu lucrez si zice sa asteptam sa imi gasesc ceva chiar si part-time, ca altfel n-o sa iau ajutor pe perioada de dupa nastere, si o sa ne fie cam greu, dar eu nu vreau sa astept. Ne vom descurca noi cumva, poate tocmai atunci gasesc de lucru. In fine, cam astea sunt noutatile despre noi.

Angelica draga mea, imi pare rau sa gasesc mesajul tau trist. E bine ca ati scapat de grija mare ca ar fi cancer, e greu sa stiti ca trebuie operatie. Eu ma rog din tot sufletul sa fie bine si sa fiti din nou cu totii sanatosi si fericiti. Le aseaza Dumnezeu pe toate, vei vedea, si va fi bine chiar si cu serviciul (chiar daca va fi sa il schimbi in final, ca sa fie bine, nimic nu e fara rezolvare cand suntem sanatosi si optimisti). Pupici multi.

Diana esti bine?

OanaRusu, Doroti, Cami, Lya pupici multi.

Fetelor iertati-ma ca nu scriu la toata lumea, eu desi stau acasa momentan, nu-mi ajunge timpul deloc. Nu stiu cum faceti voi si alte mamici. Va pup pe toate si pe puii vostri scumpi

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

buna ciresele si mamici de ciresele(ca taticul e in concediu).
ma bucura tare nult ca vad ca au aparut citeva mamici ratacite.
Irina(angelica), bine ati revenit de la mare si multa sanatate lui Razvan, micutul cit indura, da' las' ca-i mare Dumnezeu o sa fie totul bine. de asta erai cam trista cind te-am telefonat, eu nu intelegeam te duci la odihna posomorita. mamica eroina.
Virgi ce placere sa te citesc aici(si pe mail tot dar aici e placut pentru mai multe fete) si ce bravo e Luana,dar eu am auzit ca taticu ii zice Claudia, tu cum ii spui?
Lya si Oana di la esi, multumesc pentru cuvinte frumoase, dar sa stiti ca numai toate impreuna am facut ca sa revina fetele, chiar daca eu le-am sunat, dar toate va ginditi la ele, si da stiu ca mai chiulesc fete da nu am contactele lor, incerc pe Ela sa o gasesc daca ceea ce a lasat ea pe mail e nr de mobil.
Cami e foarte frumoasa "buna dimineata".
Va doresc o seara placuta.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Irinel, mamica scumpa, multumesc ca ti-ai facut timp sa scrii la noi, chiar mai trageam cu ochiul la aspirante din nou sa vad daca nu esti graviduta, sa dea Domnul sa fie cind e timpul potrivit.Eu ma inchin in fata tariei tale si in fata dragostei tale catre puiut.Eu te astept cu mare drag la noi in livada sa ne povestesti, sa ne dai vestea cea mare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Angelica, offf.. ce sa zic? Bine ca ati scapat cu bine.. adica tumoarea n-a fost din cele rele..
Bine ca v-ati dat seama la timp(cum ati observat ca nu era in regula?)
Sanatate multa va doresc, sa va fereasca Maica Domnului de altfel de greutati. Cere ajutor la www.vicart.ro/icoane%20lemn%20htm/sfstel.htm" target="_blank">Sf. Stelian

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Virgi, ma bucur tare mult ca mai scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna!!!!

Va mai amintzitzi de noi??? Asa cum spunea si Virgi si noi v-am simtzit lipsa cu toate ca v-am citit destul de mult si ne-am bucurat de fiecare progres al cireshelor din livada.

Nicole este bine merge singurica de la 13 luni zice cuvinte ca mama, tata, papa, apa, baba, ani. Stie cand ii zic daca ploua afara intinde repede manutza ca-i place sa o picure, la olitza stie ca trebuie sa faca pipi dar e mai comod in pampers, e un lucru important totusi ca stie de ea.
In prezent are un virus la stomacel care sper sa-i treaca cat mai curand posibil. Astazi mergem iarasi la doctor.

Noutatea mare despre noi este ca sunt insarcinata din nou, si sunt f fericita ca vine bb 2. MA rog la Dumenezu sa fie bne si sa am o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Angelica ii urez multa sanatate baetelului tau. Bunul Dumnezeu e mare si cu singurantza ca vetzi trece cu bine peste tot.

Virgi bine ai revenit.

Neda felicitari pt sarcina.

Monicutza sa-ti traiasca printesa si sa va bucuratzi de ea, si de familia voastra implinita.

Nastad si Crisbar la multi ani sa fitzi sanatoase si fericite.

O sa revin si promit ca voi incerca sa scriu cat pot de des.

Doroti ai facut si faci o treaba minunata pt acest topic.

Diana 4+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Irinel, tu esti o mamica eroina. Iti marturisesc ca esti un model pentru mine, mereu ma gandesc la suferinta ta, si la cum ai depasit-o
Sunt sigura ca o sa vina si la tine bebe, nu te va lasa Dumnezeu nerasplatita.. aici...
Maica Domnului sa te ajute in continuare, sa balansezi bine toate problemele, cu Danut, cu sotul, cu serviciul... toate sunt trecatoare, raman numai copiii nostri si educatia care le-am dat-o...

Mergi la inceput

Diana79 cum sa nu te mai stim? Felicitari pentru sarcina sa fie un copilas cuminte si sarcina usoara(sau invers)

Gata cu scrisul, trebuie sa fug la nebunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Am citit sfaturile Luanei cu privire la mancaruri. Hmmmmm, sa va spun ca fii-mea e disperata dupa crenwusti, mezeluri nu prea ii dadeam intr-un timp sunca din piept de curcan dar acum nu mai papa nici din aia.
Ok deci eu nu stiu ce sa-i mai dau dimineatza, am incercat f multe si ei nu-i place decat vesnica branza topita...altceva nu e bun.

Iaurt nu, alt gen de branza nu, grish cu lapte nu prea, fructe deloc, suc de fructe natural deloc, e mai buna Tropicana, asa ca nu stiu ce sa ma fac cu ea.

Ciorbita sau supa de la pranz si felul 2 papa destul de bine dar in rest nuu.

nici lapte u prea mai bea, acum e pe cel fara lactoza si se trezeste de 3 ori pe noapte sa pape.
Sper azi sa rezolv la doctor intr-un fel.

adriana merci pt primire.

Diana 4+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput