Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 18
miti2004 spune:
Neda nici Alex nu-si tine biberonul de lapte seara la culcare...e ocupat sa se traga de degetele de la picioare sau de babetica de la gat ! dimineata la 5-6 e aproape adormit, deci tot eu il tin biberonul...Cel de apa il tine doar acasa
...
Eu apa ii dau in biberoane mai mici, de 130-150 ml. Sunt mai usoare.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
CamiM spune:
'Neata fete cucuiete si cirese rumene!! speram ca ati avut un weekend super si ca o sa urmeze o saptamana si mai si!!
Amonar bine ai revenit sa aveti mult noroc in noua casa.. tara
!!Superb Kailan.. o sa fie mare batalie intre fete dupa ochisorii lui albastri..
Ama multumim de poze si de povesti si bine ai revenit si tu!! Frumusel foc Sebitza..ce serios se juca el pe plaja.. dar fetita cine era ca uite ciresele noatre sunt geloase.. cine ne fura cireselul din livada?![]()

Luc2 la multi ani pentru Tibi!! sa va traiasca!!

Cami &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
DianaR spune:
A trecut wk, apuc si eu sa mai scriu... Sambata am fost la Timisoara, ieri la strand in Ungaria... Parca ieri s-au tinut scai de mine neplacerile... Am alunecat pe marginea bazinului si am cazut urat de tot, eram cu Timi in brate dar macar ea doar s-a speriat si nu s-a lovit serios, eu...vanatai cat cuprinde, julituri si un deget in pioneze. Sper sa nu fie vreo fractura acolo...
Apoi m-am pus la soare... Si m-a intepat o albina...Abia am scos acul... Doare de numa, dar noroc ca n-am facut de loc reactie alergica. Deci, minunat, nu?
Cami, tablita are un singur creion dar cu 2 capete, unul scrie subtire, altul scrie gros. Zic eu ca e f reusita tablita. Pupam Soficul dulce!
Luana, ferice de tine ca ai asa copil cuminte si papacios, a mea scuipa toate bunatatile pe care Hora le mananca cu placere... Si bineinteles ferice de Hora ca are o mama atenta la sanatatea ei!
Amonar, frumusel Kailan, sa-ti traiasca! Mie imi place mai mult tuns, nu prea ma dau in vant dupa plete la baietei...
Ama, la multi ani fericiti
si tot ce doresti sa ti se implineasca! Sebita e un frumusel si jumatate! Iar tu, o minune, f frumos ti-ai revenit!
La multi ani Tibi, pui de Luc2!
Danutzu, multumim frumos de complimente, si puiutii tai sunt frumusei, si nora frumoasa si cuminte nu-i de lepadat!
Pupam livada, si treceti la scris!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
camelia.t spune:
AMA si RAMONA am vazut pozele cu puiutii.Amandoi sunt superbi!! Sa va bucurati de ei!
Noi suntem tot pe loc repaus cu mancarea....sper ca daca se mai racoreste putin sa reinvie si apetitul.
Revin mai incolo ca se miorlaie cineva....
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
OanaRusu spune:

La multi ani, Tibi

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
oanaS spune:

Ciao,fetele!!!
Am revenit si noi in livada dupa o indelungata absenta (mers in Romania,plimbari peste plimbari,cumparat apartament......).Mi-a fost f dor de voi 
Aici am incarcat repede niste poze
http://community.webshots.com/album/560442049ZkyIvj
Merg sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici si revin
Amonar spune:
Miti
Vad ca moda cheilor e in vogue...
Si Alex e un frumusel si are niste ochi superbi! Ce bine le stau feciorilor nostri cu freza periuta...
OanaS
CE COPIL FRUMOS AI!!!E facut cu un italian? Ca tare mai seamana cu un "mafiozo", dar frumos foc!![]()
Cameliat
Ce simpatic e ARDEIUSUL tau! Ce aura de om serios si ganditor...Si ochisorii lui sunt superbi!
DianaR
sI MIE IMI PLAC masculii cu par scurt
. Si de fii-miu la fel, cu toate ca toata lumea ma avertizeaza ca "i-am taiat carliontii si n-o sa-i mai vina inapoi"....Sincer nici nu-mi plac barbatii cu par carliontat. Da na, depinde de gusturi...Ce faci tu de arati asa de silueta, mai? Dupa doi copii, arati superb! Eu nu indraznesc sa ma dezbrac in public..si probabil ca nu o voi mai face vreodata, mi-am luat gandul....Dulce Timeea ta frumusica, sa-ti traisca.
CamiM
Multumesc pt urari! Am citit aventura voastra la mutatul vostrul si m-am distrat putin cu toate ca stiu ca ti-ai facut nervi multi..la noi a fost ceva mai usor, distanta fiind ceva mai mica decat la voi. Si voua va doresc numai noroc si fericire in noua casa si serviciul nou! Ti-am vizionat si ciresica cea domnisoara! Ce maricica e deja..si dulce rau de tot.
Apai cu licitatia asta....eu una nu as sti daca as fii fata....pe toti i-as vrea de aici, pe bune!
Eu nu am citit chiar cu atentie despre licitatia asta, poate cineva sa mai spuna cineva care e ideea?
Apropo, am vazut si pe SEBI a lui AMA si pe RADU CELESTIN a lui RALUCA.Frumosi rau de tot! Si mamicile..eu nu stiu care e secretulo vostru...or fi genele ca eu nu stiu ce sa mai fac...Am inceput cu alergatul si ma voi duce si la sala, sper sa obtin ceva rezultate.
Va pup!
OanaRusu spune:
OanaS, bune(re)venit!! 
Ce flacau mare si frumos!!! Ia pune tu portofoliu la baiat - ca e licitatie!!!! Si ne place competitia ![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Irinel spune:
Fete dragi, n-am mai scris de mult pe la voi. Mai intru din cand in cand, mai citesc cate putin, ca n-apuc sa citesc tot ce se scrie nici pe de parte, dar imi place sa citesc despre copilasii vostri. Multumesc pentru toate gandurile voastre bune.
Voiam sa va rog sa intrati si la subiectul lui Stefanel cand aveti timp. Mamicii lui i-ar prinde tare bine o vorba buna, a trecut prin atatea saracuta... Au nevoie si de ajutor financiar. E o poveste atat de cutremuratoare, care s-ar fi putut intampla oricui. Un copil nascut perfect sanatos care din cauza unui stupid vaccin a ajuns sa nu poata face nimic din ce ar trebui sa faca la 9 ani. De 4 ani i-a murit si tatal si mama duce saraca tot greul. Are insa credinta in Dumnezeu si in sansa lui Stefanel, sansa care este o operatie in China. Stiu ca nu toata lumea poate ajuta financiar, dar si o vorba buna spusa din suflet e mare. Sunteti toate mamici si stiti cat doare si numai sa va vedeti copilul putin racit ca nu poate respira bine noaptea, sau cum se loveste putin... De asta m-am gandit sa postez si la voi mesajul asta. Linkul catre subiectul despre Stefanel e la semnatura mea.
Va pup pe toate cu drag si pe cireselele voastre dragi.
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
DANUTU spune:
oana.sfrumusel tare brunetelul
.ce frumos se joaca el in camera aia frumoasa.amonar.kailan ....fara cuvinte.
l_am intrebat pe fii_miu cine e acolo(in fotografia lui kailan)si el a zis mona(adik surioara lui)
.daca_s tot carliontati si el e frumos ca o fetita......
mami de danutu si monica.noi