Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 17
OanaRusu spune:

La multi ani, AMA!!!

Sa fii iubita si sa ai parte de multe bucurii langa cei dragi!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
ama_kaly spune:
Multumim frumos tuturor pentru aprecieri!![]()
Noi suntem bine, Seby imi ocupa tot timpul
, abia mai apuc sa fac cate ceva ziua cand doarme el..Da Lya, inca il mai alaptez dar am de gand sa il intarc curand.Nu mananca mai nimic in afara de lapte si nu mi se pare normal..insa nu stiu cum sa fac.E dependent de mine si are zile cand suge de 20 de ori, ma innebuneste.
La mare i-a placut foarte mult, a stat numai in apa toata ziua, a mancat si mult mai bine decat acasa insa acum a reintrat in programul normal si sunt hotarata sa il intarc.
Noaptea se trezeste de nshpe mii de ori sa suga, nu am reusit sa il dezvat de acest obicei..daca ii dau apa sau ceai tipa pana cand primeste ceea ce vrea.
Roxana, Seby are iesite si patru masele, insa lui primul dinte i-a iesit la 4 luni, cred ca din cauza asta are mai multi dinti acum.Fug sa il culc ca plange langa mine.Va
si incerc sa intru mai des!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Amonar spune:
Fetelor, nu am timp sa scriu prea mult dar va spun ca am citit capitolul asta si am vazut cateva poze frumoase. Nu am apucat sa vad toti ciresarii....
Noi ne-am mutat in Germania si am fost ocupati vreo 2 luni. Am stat fara Internet si telefon vreo luna....De vreo 2 zile am Internet. Parintii mei sunt la mine asa ca am ajutor si nu sant prea daramata. Cand vor pleca voi intra si eu iarasi in paine....Kailan are ora lui fixa de trezire dimineata ...ora 5 !!!! Maica-mea e rupta saraca, ca ea ma inlocuieste pe perioada asta. Putem sa-l culcam la ce ora vrem noi..ora 5 e ora 5 si cu asta basta...ne-am resemnat.In rest e un titirez si un piper, ne tine in priza pe toti, are energie cat 10 la un loc.
De vorbit nu suntem asa de avansati ca Luana a lui Virgi, dar spunem mama, tata, cucu, caca, da, ia (de la da-ul Olandez). Facem ca si calul (galopul) si multe alte zgomote de animale si alte cele. Nu are rabdare de tv, de carti, de jucarii...e mereu in miscare..foarte rar se pune la lada lui cu jucarii. Tot mereu e pe afara cu bunicu care-l duce la caluti, la padure. Noi locuim acum intr-un satulet pe dealuri cu o priveliste de vis.
Daca Hora crede ca a lansat trendul "becului" se inseala...
Si eu l-am chelit pe Kailan la sugestia lui mama ca i-ar creste parul mai des si frumos in viitor....Am sa pun niste poze cu el chel dar nu le ma pe PC-ul asta. Voi reveni.
Voi pune cateva din perioada mutarii, acolo inca avea carlionti si par mult.
Eu si in trecut v-am citit dar si eu am criza de timp si pana ma apuc eu sa scriu ceva, trebuie sa fac o alta multime de lucruri. De multe ori vreau sa-mi dau si eu cu parerea la vreun subiect sau intrebare, dar pur sisimplu nu am timp. Asa ca stau in umbra si va citesc. Multe salutari la toti ciresarii si ciresicele din livada si bineinteles la copacii fructiferi care au facut livada posibila!

adriana spune:
Amonar, ce bine ca mai scrii
Kailan e un dulciiiiiiiiiiiiiiiiiiiic... miam miam, daca e vorba de licitatie, eu il vreau pe Kailan pentru fiica-mea
.. se poate?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Amonar spune:
Adriana
Multumim pt complimente! Daca se iubesc ei doi, eu ma bucur....acuma si fetita ta sa fie de acord
Am pus pozele cu capul chel aici (parul a mai crescut putin):
http://new.photos.yahoo.com/treilei2004/album/576460762405221274/photo/294928804442170631/0
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
poti incerca sa il imprietenesti cu cascavalul. mie imi vin in minte doua idei:
sa il bagi in piure sau paste, se topeste si s-ar putea sa-i placa.
sa ii iei swaitzer, din cel cu gauri mari (noi asta papam). poate il distreaza sa il tina in mana, sa bage degetele prin gauri si apoi totul in gura... zic si io, merita incercat. in plus, swaitzerul nu e inecacios, precum multe feluri de cascaval, e mai cauciucat.
miti, sa nu ma bati ca am tabarat pe tine cu almette, rogu-te!! n-am vrut sa te supar
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
Luana nu ma supar...chiar nu mi-a trecut prin cap ca e nasoala Almette. Eu degeaba ma uit pe ingrediente ca nu ma duce capul ( vorbesc serios ) care sunt E-uri si care nu ( sau ma rog, care sunt cele care dauneaza ).
Din lista de interzise nu-i dau decat Alemette...dar o sa incerc sa-l scot...oricum s-a cam plictisit de el.
Oricum iti multumesc de idei
. Nu mi-a trecut prin cap sai dau branza de vaci cu smantana si ierburi...iese cam ca almette cu verdeturi miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by neda
miti-eu ii dau cereale cu/fara fructe.
neda
of...si de astea s-a plictisit...

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Cami, multumesc frumos, esti o draguta!Tocmai uploadam pozele de la mare si am intrat sa va mai citesc putin ca de scris nu prea am timp.
Va pup si mi-e tare dor de voi!!
Uitati-ne si pe noi aici!
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ce ocupat era Sebita in nisip !!! sunteti niste frumusei toti 3
!miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
miti2004 spune:
quote: