Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mijlocu'toamnei frumusel foc "becul" .. m-a distrat ce mocuta simpatica are asa fara buclele blonde. Si off cata dreptate ai cu alaptatul.. de-abia de acum incolo incepe greul.. aseara ii ziceam sotului ca parca vad ca intram in cartea recordurilor...copilul care mai suge inca la 20 de ani..
Si pana nu uit felicitari pentru kg pierdute!! Bravos!!! Drum bun si distractie placuta la mare!!

Gabi .. jos palaria.. filmuletul cu Daria e excelent, am ras cu lacrimi..!!! exploratoarea mica!!

Steluta una dintre pasiunlie Sofiei la ora asta e sa "coloreze" cum prinde creioanele se aseaza si mazagaleste tot ce prinde, avem creioane non-toxice pe care le mai incearca din cand in cand.. cine stie poate sunt bune de mancat, dar mai nou i-am luat si o jucarie pe care scrie si apoi se sterge tot e ceva magnetic si foarte mult ii place , toata ziua o cara dupa ea.Uite asta e..www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265265&cp=&view=all&f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&sr=1&origkw=doodle&kw=doodle&parentPage=search" target="_blank"> doodle
Refacere rapida tatalui tau si plimbare placuta!!

Doroti two thumbs up..Natalita matale e dincolo de auzi ea fata ce i-a trecut prin cap sa faca cu oala.. hehe!!!

Ella multumim de vesti despre voi, multa sanatate Anei si asteptam cu nerabdare sa va intoarceti de tot din plimbari.

Alinuscha sarcina usoara si bebel sanatos si papacios ca de cumintenie.. greu de gasit asa ceva..las' ca vezi tu!! speram sa ne alaturam si noi la odiseea de mai-iunie 2008.

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

am pus o poza cu celestin la mare in italia!

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

mama-mama ce de treaba avea el acolo !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Am citit....am fost pe jos de ras la aventurile cu olita. Noi nu am incercat...doar odata la wc ca ea se amuza si se duce langa el si se screme ...
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV05054.flv

Si pe scurt va enumar din faptele de vitejie ale Dariei:
- sare din patut - se catara si sare jos de pe margine
- scoate canile din dulap, pune cartofi in ele si le baga inapoi
- mi-a mancat pamantul de la o violeta, de fapt jumatate, si cateva frunze - o fi avand ceva carente in alimentatie ....stau si ma intreb ce
- si-a pus pampersii curati la gunoi si a scos gunoi din galeata si l-a intins prin bucatarie.
- a luat castronelul de capsuni, s-a urcat langa birou pe boxa si a servit capsuni pe monitor, pe birou, pe bluza...si-a aranjat freza si in final mi-a dat mie sa gust degetele ca cica sunt mmmmm.....
ce sa mai spus...astea sunt o parte din activitatile de azi ale fetei mele....si eu printre alergaturile dupa fundul ei am facut compot de struguri pentru iarna, am copt 10 kg de capia, am pregatit totul pentru zacusca pe maine, am fost in oras....etc.....
Eu imi cam adun tensiunea de pe jos zilele astea...rezis cu 2-3 cafele beton pe zi...ca alfel nici nu ma pot ridica din pat.

Super filmuletzul Camelia(gabi25), da' sa stii ca-i interzis sub 12 ani atata imi mai lipseste, idei la junior
Oricum, cand il spal pe maini, ma stradui sa fiu sumar imbracata, ca tot asa improasca si Paul apa din chiuveta, ce inventie minunata faiantza

E mortal ce povestesti, la nazdravana!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Gabi25 dementiala cireasa ta !!! am murit de ras ! i l-am aratat si mamei mele si s-a amuzat si ea !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Na, ca nu-mi vine a crede, CamiM, hai sa vb cu barza sa ne potriveasca si asta atunci cand e vremea potrivita

Si inca un , ca ia uite, ti-am "furat" fontul, ca-mi place muuuult daca da Paul pupici la Soficu', ne declaram chit??
PS nu ne spune, Doroti, la Gugutza !!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Oana da, da sa vorbim cu barza..poate tu ai ceva pile..hihi!!!
Cu fontul stiu eu ce sa ziiic.. e dar daca e vorba de de la Paul.. hmm fie.....
Serios acum nu iti face probleme , eu nu am chestii din astea ca e fontul meu sau al cuiva anume, in plus din cate stiu eu si Lacra tot pe asta il folosea, sunt fonturile tuturor. Il folosesc pe asta ca verdele e culoarea mea preferata in ultimii ani.

Cami & Sofia

Mergi la inceput

hei acum vad ce zi e azi.. ei fetelor punem de-o defilare ceva in amintirea zilelor apuse...

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare!

CamiM, poate doar sa defilam cu copilasii nostri... Eu nu mai am nici un dor pentru vremurile apuse; dar voi? Eu nu vad in jur decat mostenirea acestor vremuri, m-am saturat de mizeria si debandada din tara asta, in special din Bucuresti, insa nu am nici o alternativa, mai ales acum, cu copil mic. Stand acasa cu el am vazut si mai bine imprejurimile... este o mizerie de nedescris peste tot si nu pot face nimic. Majoritatea dicteaza. Aseara, in Politehnica, in "poienita" ( unde ne adunam o multime de parinti cu copilasi) trei mamici s-au asezat frumos la o masa de piatra si au inceput sa sparga seminte cu ravna, aruncand, evident, resturile in iarba. Imi venea sa le strang de gat. Peste tot vezi servetele folosite, mucuri de tigara, PET-uri, ambalaje de iaurt... ti se face greata, dar unde sa te duci cu copilul zilnic? Sa te urci la volan ca sa ajungi in Gradina Botanica, unul din putinele locuri curate si aerisite?

DianaR, daryana este plecata din tara si vine in septembrie.

Am de facut bagaje si nu mai pot scrie mult, insa pot sa spun ca Hora este tare frumoasa, Celestin este un haios cum sta la groapa cu nisip iar linkul cu Daria Mancacila nu a mers. Mai mult nu am vazut din lipsa de timp.
M-a bucurat mult revenirea unor mamici printre noi. Am renuntat la apelativul "vreascuri" pentru ca, de fapt, nu-mi place deloc, indiferent de context. Apreciez in mod deosebit mamicile care au scris in mod constant despre copilasii lor indiferent de vreme, anotimp si.... atmosfera. Asta nu inseamna ca cele care au scris mai rar nu imi sunt dragi. Insa sunt cateva nume care imi vin in minte imediat cand imi zboara gandul la acest forum.
In septembrie ma voi intalni si cu DanaPuiu si Roxaniciu... si cu cine se mai anunta, evident. Poate cu ocazia venirii Dianei la Bucuresti.
Am aflat si eu de iaurturile Danone, nu consumam decat branzica Danonino, insa mi-a pierit cheful si de aceasta in urma stirii de ieri. Am stopat consumul.
La noapte noi plecam in Antalia si va dorim tot binele din lume. Scapam si noi macar de o zi de canicula din cele 3 anuntate.
Pupam ciresele frumoase

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

lyly809 concediu placut in Antalia!

noi anul acesta nu ne_am permis concediudar....poate la anu"
va pupacim.o zi buna.
incurajez fetele aspirante la bb2
este extraordinar cu 2 .ai zile cand.....iti vinedar...se compenseaza din plin cu cele frumoase
sa "se prinda "fetelor.prestati,prestati

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

IMI PLAC FETELE CARE FOLOSESC MULTE "CAPURI"DIN SMILE LIST.(ADICA SI EU)PUPIC COPIILOR FRUMOSI.

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput