Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Cami da unde te pierdusesi?
Gabi sa stii ca eu n-am fost egoista, am aratat filmuletu la tot departamentu ce sa rid singura ca or crede ca-s scrintita, acum toata lumea ride.
Oana nu va pirim, da vezi tu acolo mai rarut cu pupicurile pe la altii, numai prin livada va permitem.
Lili drum bun si odihna placuta, si daca vreasc nu-ti place da copacel iti place?
Raalucutza frumos baiat, da maica-sa intra rar de tot pe la noi sa ne zica de el.
Succes la mamicile de un copilas care se apuca de bb2.
Sa va zic ultima faza super de la noi.Noi seara ne mai giugiulim cu copila dar aseara am fost pe ospeti la socri si n-am reusit, in masina taica-su sia pierdut rabdarea cu ea si nici nu a vrut sa se uite la ea.La culcare ea asteapta s-o pupam ca de obicei, eu ii spun ai fost obraznica nu primesti pup.S-a pus pe un bocet de nu intelegeam ce are, cind colo da ea tot ne arata ca vrea pup, am pupato si ea cica "tata" zic treci mai si pupa copilu ca ii e dor, asta s-o topit, eu mai nu plingeam pe-acolo.Ea ne pupa si se culca.Dimineata am dus-o la bona si aveam citeva minutele zic s-o mai giugiulesc, o iau si o string in brate tare si ea face "eeeh" cu un zimbet, cred ca gata le-o trecut supararea, m-a emotionat de numa, si frate-miu cica iote la ea ce dragoste pe capul ei.
Iaca asa mi-o facut ziua buna de dimineata copila.
Va doresc si voua o zi buna.
P.S. acest fragment este dedicat lui Cami(vezi ca am gasit un fragmet dulce special).

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Helau, helau livada de cirese!

Am lipsit ceva vreme insa motivat: primul trimestru de sarcina a fost foarte dificil, apoi am plecat si-n concediu insa de curand ne-am intors iar eu am trecut in perioada de aur a sarcinii in care ma simt bine si am o energie debordanta. Catalin este mare, e un copil cuminte si bun, doarme singur, papa aproape ca si noi, l-am trecut pe lapte Milli UHT si l-a tolerat f bine, merge de zici ca l-am nascut marsaluind insa nu prea cuvanta decat pe limba lui....
La ultimul ecograf am aflat ca voi avea baiatel, desi inca nu era 100% dr. Asta e....nu mi-a fost dat sa ma bucur de o fetita. O sa fiu mama de baieti, soacra rea si ciufuta. Mame de fete...se baga cineva?

Cu toate ca nu prea am mai scris, eu v-am citit mereu si sper sa recuperez timpul pierdut departe de livada. Pupici la toti bebelusii si la mamicile lor!

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bey, io-s dusa rau..
azi-noapte m-a apucat ora trei inchipuind liste de bagaje..
sa ne-ntelegem, nu pe hartie, in cap. je, intotdeauna cand plec, incep cu hartiute cu liste. evident ca nu reusesc niciodata sa adun suficient creier cat sa pastrez o lista de-asta, sa scutesc munca de creatie next time. cu toate ca, daca ma gandesc bine, asta face parte din placerile plecarii...
mda, cred ca fac intentionat, imi savurez fiecare lista. da azi-noapte eram in pat, cu lumina stinsa si scriam in creier (de ce, nu stiu, ca oricum isi da reset intr-una si se sterge tot...)

asadar, prima parte a zilei de astazi e minunata, e cu visare si cu liste. a doua parte... nu mai e asa, ca incep sa furnicesc prin casa, pentru a aduna ce-i pe liste...

aseara m-am regalat, am insotit o prietena in ikea. io, vezi doamne, n-aveam treaba, imi luam doar un bat de galerie... dada, siiigur, si marmota impacheta ciocolata..
oricum, am fost destul de cuminte fata de alte excursii in zona.
va spun doar ce-am luat pentru Hora:

http://www.ikea.com/be/fr/catalog/products/10094767
http://www.ikea.com/be/fr/catalog/products/40062029

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly,Luana,drum bun!Sa aveti concediu placut...si asteptam poze.

Luana,bravos de achizitii,si mie-mi cam facea cu ochiul casuta ceea dar avem una si ......asta e,nu facem depozit(desi dupa mintea mea as face ca-mi trag cu ochiul cam toate chestiile de copii de la Ikea).

Roxana,sanatos sa fie,dar daca nu e sigur,inca nu te face soacra rea.Mie la 20 sapt mi-a zis 100%fata si la 28 sapt era baiat....poate va amintiti povestea.Oricum,te felicit pentru curajul tau si ma bucur ca ai trecut de ce era mai greu.

Azi mergem sa vedem un apartament....dar e la parter,o fi rau la parter???Sta cineva la parter??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Helau, helau livada de cirese!

Am lipsit ceva vreme insa motivat: primul trimestru de sarcina a fost foarte dificil, apoi am plecat si-n concediu insa de curand ne-am intors iar eu am trecut in perioada de aur a sarcinii in care ma simt bine si am o energie debordanta. Catalin este mare, e un copil cuminte si bun, doarme singur, papa aproape ca si noi, l-am trecut pe lapte Milli UHT si l-a tolerat f bine, merge de zici ca l-am nascut marsaluind insa nu prea cuvanta decat pe limba lui....
La ultimul ecograf am aflat ca voi avea baiatel, desi inca nu era 100% dr. Asta e....nu mi-a fost dat sa ma bucur de o fetita. O sa fiu mama de baieti, soacra rea si ciufuta. Mame de fete...se baga cineva?

Cu toate ca nu prea am mai scris, eu v-am citit mereu si sper sa recuperez timpul pierdut departe de livada. Pupici la toti bebelusii si la mamicile lor!

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Felicitari ca ai trecut cu bine primul trimestru al sarcinii.
Cit despre ca urmatorul bb posibil tot baiat, nu-i nimic, sanatos sa fie si voi tot sa-l cresteti si sa le faceti si o surioara si cred ca se baga fete si la Cata ca nu cred io ca o sa fii tu rea, pune albumul.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN

Mergi la inceput

Luana drum bun si sa va odihniti bine.Si io nu inteleg pe tine ce te dau banii afara din casa? Lasa mamii tine-i bine ca o sa ai nevoie de ei.
Lya nu mai tin minte istoria cu burtica ta, dar tin minte cea a Raalucutei cind o imblat cu semnatura roza pin in ultima luna, si o luat totul roz ca la urma sa-i zica ca-i baiat, deci Roxana intelegi ce vrem sa zicem .

BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

iute, ca plec spre casa cu listele..
mi-a scris o mamica de sep-oct 2006, eloise, rugandu-ma sa o ajut, daca pot. isi doreste mult un wrap si nu stie de unde il poate lua.
va scriu sa va intreb/rog mult: cine mai are wrap si nu-l mai foloseste, poate scrie aici. ea va urmari subiectul nostru si, daca ii spune cineva ca e dispus sa ii vanda unul, va lua legatura cu persoana respectiva. o alta varianta ar fi sa ii dati un pm, eloise.
va multumesc mult pentru ajutor.
pupaciuni.
mai vin intr-o pauza de bagaje

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luana drum bun catre mare, sa prindeti vreme buna si ai grija sa nu se arda becul Te astept cu poze multe, multe.

Lacri sa va intoarceti bronzaliti si odihniti.

Eu sunt intr-o pauza in casa....dimineata am fost in parc, peste o ora avem de iesit in alta parte.La noi nu e chiar asa cald ca si in sud, dar totusi e mare diferenta fata de zilele trecute.Abia astept sa treaca caldura asta.Ardeiu nu mai papa bine, sper sa ne reintram in normal zilele urmatoare.

Lya parca tu intrebai cum e cu statul pa parter.Parintii mei stau la parter...am stat acolo pana la 25 de ani.A fost ok, e o zona linistita, nu circula masini prin fata geamului.Dar, daca ai cumva o strada principala prin fata geamurilor, no way...nici nu te gandi. Si ca sa-ti faci o imagine mai buna: anul trecut ne-am mutat de la et II dintr-o zona nasoala, la parter intr0o zona super.Pe partea unde am eu geamurile este inchis accesul pt masini, am in fata citiva ciresi batrini si numai iarba.E super pt copii.Am si un parculet cu leagane si groapa de nisip chiar la capatul blocului.Mi-e foarte usor de dus si adus caruciorul in casa, cumparaturi, etc.Si totusi...daca as fi avut geamurile pe cealalta parte a blocului, nu l-as fi luat.Pe acolo circula masini, nu e strada principala. e doar o alee, dar sunt garaje si toata ziua e trafic.Asa ca.....depinde ff mult de zona si orientarea apartamentului. Sper ca nu tea-m bagat si mai mult in ceata.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lya am uitat sa mai zic ceva esential: in blocul meu sunt 80% pensionari!!! Si e linisteeee.Nu am auzit de un an de cand ne-am mutat nici o manea....asta era teroarea mea unde am stat inainte.Depinde ce cauti.Noi am cautat liniste si am gasit din belsug!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. Iata ca revin.

Lacri, drum bun si distractie placuta in Antalya! O sa-i placa lui Moaca! Multam de vestile despre Daryana, daca mai iei legatura cu ea si e in tara poate vine si ea la intalneala.

Luana, drum bun si tie! Acu fug sa-ti dau un add pe YM. Am vazut beculetul dulce . Daaaa venim toti in Bucuresti ptr o zi inainte sa plecam in Antalya. Dar fara catel. Abia astept sa ne vedem si sper sa fim cat mai multe!!!!

Gabi, dementiala Daria. Si tu de admirat ca ai nervi s-o lasi sa-si faca de cap. Eu a trebuit sa abandonez lupta la nisip si o las in pace sa mance cat vrea, cu lopata, cu galeata cu ce-o vrea. Asta e... Eu cum sunt resemnata nu mai sar s-o sterg sau s-o terorizez sa-i scot din gura tona de nisip... Celelalte mamici care nu sunt din grupul nostru tot sar in sus si ma anunta a mancat nisip fata, vai... Sa va dau un servetel?

Cami si noi avem asa tablita dar de la Tomy. E a lui Vladut iar Timi deocamdata nu prea o baga in seama. http://www.tomy.co.uk/products/megasketcher/ Ceva poze noi cu ciresica ta?

Cami si Oana eu am doi taurasi. Si se inteleg f bine. Asa ca dati inainte cu tupeu!

Doroti, pun si poze numa sa am ceva timp. Deocamdata sunt in urma rau cu somnul...

Mata mea inca suge, tzatza e favorita ei, imi ridica tricoul sa caute indiferent unde ne aflam daca o apuca... In rest face nazbatii cat cuprinde si daca o certi se uita cu ochii aia ai ei mari si pe sub genele kilimetrice fluturande si nu mai poti sa-i zici nimic...
No pupici la toata lumea!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput