Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

No ca uitasem. Roxana bine ati revenit! Las ca-i fain si doi baieti. Dar tu asa reclama iti faci mey? Cum sa-mi dau fata pe mana unei astfel de soacre?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Lacra, Luana, concediu placut si sa va odihniti!!! Copii cuminti si mancaciosi pe toata perioada sejurului, ca acasa va descurcati voi, oricum.
Roxana, mey.... sa nu fii soacra poama acra ca nu-i frumos... Pai aici licitam baieteii si ne sperii pe noi, mamicile de fetite.
Fetelor, dar la Vladut al Dianei, nu v-ati gandit??? Daca e de acord mami, desigur. E mai 'matur', mai 'copt', nu e rau deloc...ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Roxana- felicitari pt posibilul baietel.Lasa ca baieteii sunt mamosi si tot tu vei fi cea mai iubita .Am si eu o presimtire ca si eu tot baiat voi avea.Forma burtii e aceeasi ca prima data si ma simt la fel.Sper totusi ca de data aceasta sa se nasca mai marisor.

Mai sunt cirese care nu isi tin sticla singurei?Al meu e atit de lenes.Ii dau sticla in mina si o lasa jos.La fel cu papica(biscuite , piine) nu vrea sa le tina in mina.Le lasa jos si apoi vine la mine sa ii dau eu.Dar daca vede sticla mea de apa, e jale daca nu i-o dau.Si pe aceea o tine in mina, vrea sa bea din ea ,dar nu stie cum caci nu poate deschide capacul...
Totusi mi se pare exagerat ca nu tine nici macar un biscuite in mina.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neda - tocmai ca eu m-am simtit diferit in sarcina asta si asta mi-a dat sperante ca poate-poate va fi fetita. Cat despre lenesii care nu-si tin biberonul....al meu pana decurand nu si-l tinea; nu stiu ce-o fi cu el dar nu vreau sa-l deochi..

Oana
- oricat ma amagesc eu...de soacra buna tot n-am auzit...Incerc sa ma consolez...

Diana - lasa mami ca le dau zestre ca lumea la baietii mei si compensez...

Lya - merci de incurajari; mai prind speranta cand vad ca mai sunt mamici la care li s-a intamplat sa se vada o treaba la eco si pana la urma sa fie altceva...Sa ma pun pe cumparat rochite?

Doroti - tu esti buna si draga ca intotdeauna. Sa te stii ca apreciez foarte mult toate vorbele bune si incurajarile pe care mi le-ai trimis in timp.

Luana - distractie placuta voua la mare si sa veniti super-tigancosi...neaparat sa puneti si poze exemplificatoare.

Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oana di la Iesi, sigur ca da, oferim si un bucata baiat-cireasa frumos ca tata lui si copt un picut ptr fetele frumoase din ograda... Poze cu el gasiti la semnatura cate doriti... Bineinteles ca Timi ii automat inscrisa, numa sa mai pun ceva poze noi sa-i fac reclama.

Cami, rugaminte, trimite-i un PM la Mikiion si spune-i cum doame/adoarme Soficul singurica ca-i disperata fata, l-a dus la gradi si nu doarme... nici acolo nici acasa fara tzatza lui mami si nu merge metoda cu lasatul sa planga...

Roxana, pai daca le da-i zestre... Oricum te mai tempereaza si cuscra.

Neda, pupici la burtica dulce si sa stea bine si cuminte acolo la caldurica pana la termen!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Vai ce de burtici.. ! Felicitari Roxana, sunt putin invi pe baietelul tau... .. LAsa ca e bine, o sa se joace de-o sa-ti scoata peri albi, , dar macar se distreaza ei.. Nu fii suparata, cre'ca o sa fii o soacra dragura

Gabi, ce haios e filmuletul.. io n-as fi lasat-o.. sunt mai batuta-n cap asa

Luana, fericire maxima la mare... nici ca tiganii, dar nici degeaba sa nu mergeti pana acolo Apa cred c-o sa fie buna acuma, ferice de Hora

Raalucutzaaaaaaaaa.... hai ma, alta suparacioasa!.. Vino si ne mai spune de Celestin.. ce Dumnezeu, nu ma mai joc cu atat suparare pe aici

Doroti, si Guguta ta e tare haioasa. Citesc cu drag cand ne mai pove mici nebunii de-ale ei..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly vacanta placuta !!! si un razacila cumintel !

Fetelor eu nu mai stiu ce sa-i dau lui Alex sa pape dimineata...s-a plictisit de paine cu Almette, banana cu iaurt sau piersica cu biscuiti...iar cascavalul nu-i place ( nici macar ras )...

Va pup ciresele !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor eu nu mai stiu ce sa-i dau lui Alex sa pape dimineata...s-a plictisit de paine cu Almette, banana cu iaurt sau piersica cu biscuiti...iar cascavalul nu-i place ( nici macar ras )...

eeee... nu-ti dau eu bataita?! uite ca nu gasesc iconu ala cu ciocanu, da ti-l imaginezi matale..
pai de ce almette, mai?! ia ceteste matale maine dimineata, in timp ce-i dai din ea ce scrie pe cutie si poate iti tremura nitel mana! pai? ai acces la atatea lucruri sanatoare, nu mai baga Euri in copil!!

io mai zic odata, poate functioneaza pe post de picatura chinezeasca (ca o sa mai zic, si iar, si iar..)
NU mezeluri
NU branza topita, almette other craps
NU budinci
NU conserve de carne/peste
NU cremvursti (ca poate nu-i vizualizati ca mezel..); astia-s pacatosi rau.
NU biscuiti Baby Star (a fost si un articol dedicat lor in cotidianul, sunt jaleee!)
NU gogosi, patiserie din comert
NU prajeli
NU iaurturi cu fructe. nu e vorba de danone, in general iaurturile cu fructe sunt contraindicate chiar si adultilor, sunt f nesanatoase
NU orez cu lapte si alte abureli din gama iaurt cu fructe.
mai subliniez odata, branza topita si iaurturile cu fructe sunt pe primele doua locuri, urmate de mezeluri!!

Nu vreau sa spun ca e nenorocire daca mananca odata copilul asa ceva. Dar NU va faceti un obicei din a-i da, e PACAT. Alimentatia este, acum, esentiala!

Stiu ca noi suntem o livada norocoasa si nu prea am vazut erori in cresterea copiilor nostri, insa dati-mi si mie voie sa fiu pisaloaga si sa fac poteca repetand.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

... asa.. si acum sa incerc sa-ti fiu de ajutor si cu sugestii, ca de interdictii cred ca te-am saturat.
miti, lasa-ti imaginatia sa zboare. serios. uite, cateva alimente minunate, ce se pot combina intre ele:

- miere;
- branza de vaci;
- gris cu lapte (si cu scortisoara; eu pun si in branza de vaci);
- gris cu lapte si cu fructe (banane, kiwi);
- iaurt in care bagi fructe, vezi ce-ai bagat si stii ce-i dai copilului. daca nu ne gandim la toate chimicalele din iaurtul cu fructe, ci numai la fructe, ia faceti un exercitiu de imaginatie si vizualizati cum or fi aratat fructele ce-au ajuns la iaurt.. mie mi-e clar ca ultimele cazaturi ajung la palierul asta;
- soldatei; paine din aceea feliata (sau din ikea, e dementiala) se unge cu diverse si se taie degetele. le papa singur;
- branza de vaci frecata cu putin unt (eu pun smantana/iaurt ca-s mai usoare decat untul) si cu ierburi; puteti face o gramada de variante aici. sau cu chimen. sau cu usturoi. eu pun si un fir de curry;
- daca le dati ficat de pui, puteti face pate de ficat extrem de simplu (si iar, nu va mai pun sa va imaginati ce contine pateul de ficat din comert, mie mi-a povestit cineva dintr-o fabrica si imi vine sa vars numai cand vad cutiile). so:
ficatei de pui, ii dati intr-un clocot, apoi varsati apa. alta apa, fierb 10 minute (incercati). cand sunt gata, se scot, se scurg, se pun in blender (eu fac in robotul mare, fac un pachet intreg) si se adauga unt, smantana, lapte. apesi buton si gata, ai pate de ficat. in funtie de cat de greu/usor se doreste pui mai multa smantana (mai usor), mai mult unt (mai greut si mai bunutz) si, esential, condimente. piper, sare. reteta pentru oameni mari e cu scortisoara si coniac. iti lingi degetele. deocamdata sarim coniacul...

gata, mai am idei, da mai am si bagaje de facut. v-astept cu rosiile (cu care putem face o gramada de chestii, sa le amestecam cu un piure de cartofi au dovlecei, sa le bagam la cuptor umplute cu minunatii..)
nu dati tare!!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

poti incerca sa il imprietenesti cu cascavalul. mie imi vin in minte doua idei:
sa il bagi in piure sau paste, se topeste si s-ar putea sa-i placa.
sa ii iei swaitzer, din cel cu gauri mari (noi asta papam). poate il distreaza sa il tina in mana, sa bage degetele prin gauri si apoi totul in gura... zic si io, merita incercat. in plus, swaitzerul nu e inecacios, precum multe feluri de cascaval, e mai cauciucat.

miti, sa nu ma bati ca am tabarat pe tine cu almette, rogu-te!! n-am vrut sa te supar

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput