Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

miti-eu ii dau cereale cu/fara fructe.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salutare ciresime!!!

Am pus cupilu' la joaca cu creioanele colorate si zic hop sa intru si eu sa dau buna ziua .. nu-i posibil, a aruncat tot pe jos si acu' zbiara cu toata puterea sa o bag in seama..., nu mai zic ca in ultima vreme are obiceiul sa fuga la noi in dormitor si fura haine de ale mele si se "imbraca" cu ele dupa care zbiara , evident.. asa comunicam noi.. din varful patului sa vin sa vad ce minune de om e ea.
zbieretele se intetesc si fac concurenta zabaucului din apartamentul de dedesubt care exerseaza la tobe ... revin..

Cami & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Lyly nici eu sa fiu sincera nu duc dorul vremurilor apuse dar pentru mine 23 august insemna de fapt zi libera a parintilor si prilej de un gratar sau o iesire undeva. Ma necajesc si pe mine scenele de care povesteai tu.. asta e unul din (putinele de altfel) lucruri din Romania de care nu mi-e dor. sa dau vina aici pe mostenirea balcanica? sa fie oare lipsa la o bucata semnificativa din populatie a unui anumit grad de civilizatie, civilizatie la care o sa ajungem la un moment dat, in comparatie cu alte tari suntem o democratie tanara nu?! Poate si faptul ca aici de pilda regulile chiar sunt puse in practica si daca nu te supui .. platesti, mi-aduc aminte cand am venit in state prima oara locuiam intr-o casa inchiriata cu alti studenti si dupa vreo doua saptamani ne vine o hartiuta cum ca daca nu ne tundem gazonul ( cine stia ca trebuie tuns?) ne amendeaza...si altele asemenea.
Eh dar deja aberez si mai sunt si off topic asa ca revin la ciresele noastre..
drum bun si distractie placuta in Antalya, sa veniti veseli si odihniti si cu multe povesti si poze interesante.. si acum sa nu zici ca nu o sa fie asa .. doar e si Razacila cu voi..hihi!!

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Asaa am revenit.. numai dupa ce am culcat-o pe Soficu' ca altfel nu e chip sa stau la calculator fara ea.

Doroti multumesc frumos pentru dedicatie.. o poveste faina.. da de la noi Natalitei adorabila fata!!!si spune-i sa ramana la fel de nazdravana!! Acum ma obraznicesc si mai cer si niste poze .. se poate?
De disparut nu am disparut dar am avut ceva de furca cu avocatii care se ocupa de prelungirea vizelor plus ca cei de la apartamentele unde am locuit in Philadelphia ne-au facut ceva probleme , in fine acum sper ca am rezolvat.. dar inca nu am comfirmarile in mana.

Roxana bine ai revenit .. si sa ai parte de sarcina usoara in continuare si un bebe la fel de scump ca si Catalin.. de orice sex ar fi pana la urma!! Si sa stii ca exista si soacre de treaba.. a mea de pilda!! pe cuvant... acum poate si faptul ca ne desparte un ocean o fi dar zau ca nu am de ce ma plange de ea.. deocamdata!! Deci sperante exista!!

Luana ma bucura mult postarile tale.. au un farmec aparte iar cea in care povestesti despre mersul la cumparaturi e excelenta!!! Cam asa patesc si eu plec dupa lapte si vin acasa cu portbagajul plin de cumparaturi, al meu sot nu isi poate exlica cum pot eu sa ajung de la market la mall asa pe negandite.

DianaR e faina tablita voastra are cumva doua creioane? merci mult pentru incurajari cu bebe 2 !! Fac eu pe nebuna dar mi-ar placea tare mult sa mai am un bebe in luna mai.. daca se poate, daca nu.. cand o vrea el sau ea sa vina!! A propos de bebei tocmai dadeau la tv un reportaj despre o familie care aveau o fetita au facut un set de 4 si acum tipa era iar cu inca 4!!! asta da curaj.. sau nebunie !?!!
Promit sa pun si poze, nu prea am mai facut asa in cantitati industriale ca de obicei dar ma execut.. cu placere.
la schimb vrem si noi poze cu Timi fata cu ochi frumosi si Vladut .. si daca il pui la licitatie ne bagam si noi la coada..
Sofia nu adoarme singura dar doarme singura well.. cel putin parte din noapte, nu stiu cat o pot ajuta dar acus ma duc sa ii scriu lui Miki.. si era asa multumita ca in sfarsit a gasit gradi buna.

Neda nici Sofia nu tine mult biscuitii de pilda in manuta, asa un pic si apoi ii arunca ..bleah.

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Miti 26octombrie ti-a dat un raspuns sau mai bine zis raspunsuri foarte detaliate.. merci si eu ca ma ajuta.. mai primim idei, cel mai mult ma tenteaza si o sa incerc pate-ul de ficat. Din experienta noastra pot sa iti zic incearca gris cu lapte cu variante de piure de fructe deasupra.. Sofia il adora!!

gata am scris numai eu muult si prost.. ma opresc aici si fug la nani.. o zi buna tuturor!!

Cami & Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by neda

Mai sunt cirese care nu isi tin sticla singurei?Al meu e atit de lenes.Ii dau sticla in mina si o lasa jos.La fel cu papica(biscuite , piine) nu vrea sa le tina in mina.Le lasa jos si apoi vine la mine sa ii dau eu.Dar daca vede sticla mea de apa, e jale daca nu i-o dau.Si pe aceea o tine in mina, vrea sa bea din ea ,dar nu stie cum caci nu poate deschide capacul...
Totusi mi se pare exagerat ca nu tine nici macar un biscuite in mina.

neda

Daaaa.Ardeiul e asa comod ca nu-ti vine sa crezi.Pe langa ca bea foarte putin lapte (100ml la o masa), mai trebuie sa-i tin sticluta.Daca nu o tin, renunta bucuros si la lapte.Doar canita cu pai de la apa o tine singur si o foloseste toata ziua.Apa bea multa!La capitolul tinut alte chestii in mana, nu avem oprobleme, doar cu sticla de lapte.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Roxana sarcinile mele au fost cat se poate de diferite.La prima greturi pana la 5 luni, nu am avut nici o pofta (la mancaruri ma refer), am fost foarte irascibila...etc.La Ardeiu n-am avut greturi DELOC, as fi mancat dulciuri toata ziua, a fost o perioada mult mai calma decat prima.Rezultatul? Am 2 BAIETI.Cum sunt ? Foerte diferiti!!! Fineas este fara un pic de stare, in continua miscare, Andrei este calm, comod ( chiar prea comod dupa mine).Partea comuna este ca sunt sanatosi, frumosi (zic eu..) si asta e cel mai important.Imi doream asa de tare ca Andrei sa fie fetita ca nici nu pot sa-ti spun.Dar....nu l-as schimba acuma pe 10 fetite cat e de scump si de cumintel.Asa ca....vei trece repede, vei uita ca ai vrut asa mult fetita.....si ne vei povesti ce baiat scumpic ai.Succes!Sau poate ne vei spune peste vreo 2 luni ca totusi e fetita??

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

DIANA.R IN DIMINEATA ASTA,LA CAFEA,STII CE AM FACUT?AM RASFOIT ALBUMELE TALE...SI...L_AM VAZUT PE VLAD.PTIU_PTIU DA CE FRUMUSEL E.PE TIMEEA O VAZUSEM DAR PE EL NU .LA LICITATIE NE BAGAM SI NOI LA EL,BINENTZELES NU RENUNTAM NICI LA VICTOR.SA_TI TRAIASCA COPILASII SANATOSI ,CA FRUMOSI SUNT.

26OCT MULTUMIM DE RETETA DE PATE.TARE NE FACE CU OCHIUL SA O INCERCAM.DREPTATE AI CU ALIMENTELE....TOATE_S CU E_URI.

mami de danutu si monica.noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANUTU spune:

AVEM O INTREBARE PENTRU MAMICILE CARE AU IN DOTARE BB2.NU STIU CUM SA FAC CU PITICUL MEU CARE II IA TOTUL SURIOAREI LUI:JUCARII,MANCARE,SUC,ABSOLUT TOT PE CE PUNE EA MANUTA E INSFACAT DE EL.AI VOSTRII FAC SAU AU FACUT ASA?CUM I_ATI DEZVATAT?

DE IUBIT ,O IUBESTE ,CAND II DAU CEVA II DUCE SI EI"(BINENTZELES O CANTITATE MULT MAI MICA DECAT A LUI)IMI SPUNE MEREU SA O LUAM CU NOI AFARA,SA NU II SPUNA NIMENI CA O IA ,CA PLANGE JUMA' DE ORA,O STRANGE IN BRATE ,O PUPA,CAND E IN TOANE BUNE SE JOACA CU EA DAR....PROBLEMA CU EGOISMUL....???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DANUTU

AVEM O INTREBARE PENTRU MAMICILE CARE AU IN DOTARE BB2.NU STIU CUM SA FAC CU PITICUL MEU CARE II IA TOTUL SURIOAREI LUI:JUCARII,MANCARE,SUC,ABSOLUT TOT PE CE PUNE EA MANUTA E INSFACAT DE EL.AI VOSTRII FAC SAU AU FACUT ASA?CUM I_ATI DEZVATAT?
DE IUBIT ,O IUBESTE ,CAND II DAU CEVA II DUCE SI EI"(BINENTZELES O CANTITATE MULT MAI MICA DECAT A LUI)IMI SPUNE MEREU SA O LUAM CU NOI AFARA,SA NU II SPUNA NIMENI CA O IA ,CA PLANGE JUMA' DE ORA,O STRANGE IN BRATE ,O PUPA,CAND E IN TOANE BUNE SE JOACA CU EA DAR....PROBLEMA CU EGOISMUL....???

Inainte de a-ti raspunde vreau sa te rog (dar sa nu te superi) sa incerci sa folosesti litere mici, pe forum daca le folosesti pe astea mari se intelege ca strigi la cineva, ceea ce nu cred ca e cazul.

Si noi mai avem cate un episod din asta, dar destul de rar.Din cate imi aduc aminte diferenta dintre copiii tai este mai mica decat intre Fini si Andrei.Noi avem o diferenta de 4 ani jumate.Acum mi-e destul de usor sa-i explic lui Fini ca nu trebuie "sa se bage in seama" mai mult decat e cazul, si daca nu intelege e destul sa vorbesc un pic mai ferm sau sa ridic vocea ca intelege repede.I-am explicat inca inainte sa vina Andrei cum va fi cu un fratior, cum vor trebui sa imparta camera, jucariile si multe altele.Cateodata mai uita....dar de obicei situatiile se detensioneaza repede.
Nu cred ca exista solutii magice, doar fff muta rabdare din partea ta.Explica-i de 1000 de ori acelasi lucru, pana intelege ca nu mai e singur si are si el obligatii fata de surioara lui.
La noi cred ca a contat si faptul ca Fini ne-a stresat efectiv sa mai facem o "fratioara".Si-a dorit ff mult si cred ca i-a fost si mai usor sa accepte micile "constrangeri".Succes si multa multa rabdare.

Mergi la inceput