Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 22
catutza spune:
Buna!
Abia acum am ajuns si eu la forum. Va multumesc din suflet Ina, Noki, Roxana, Joy, Ioana, Soso, Mada, Lavi, Maria_Alexia, Xandra, Bianca_mo, Miri, Mihaelutat, Mimi, Alina, Cami, Siminaf , sunteti toate niste dragute, chiar nu ma asteptam sa primesc atatea urari. Si un buchet maaare de
pentru Roxana stie ea de ce 
Feli , ce face Ilinca? Cum au iesit analizele?Sper ca sunteti bine.
Mada , tare Miruna la faza cu grisul! Ai ajutor in bucatarie de acum
Mihaeluta , ce sa zic...distractie placuta la Pestera, poate faceti poze si le pui pe net ca sa le vad si eu. Exact acum 10 ani am fost ultima oara acolo si tare dor mi-e de locurile alea. Din pacate nu am ajuns pentru ca vroiam sa mergem de ziua mea, dar maine dimineata merge Mihai sa-si scoata unghia
, cred ca pe amandoua ca are deja puroi acolo,asa ca nici vorba de munte.
Tu ce ai facut cu rochia de nasa? Ce culoare o faci si ce model? Cea verde mi-a placut tare mult 
Camy , bine a-ti revenit! Cum a fost? Abia astept sa intri sa ne spui. Daria ce face, e ok?
Fug la somn ca, daca pot adormi ca sunt stresata rau, am emotii mari pentru maine cu Mihai.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
catutza spune:
Am uitat sa va scriu, am avut ca invitati si 2 copii putin mai mari ca Bia (3 ani nasa si 3 ani jumate finul)si tare bine s-au inteles.Nu tu bataie pe jucarii ca pana acum, nu tu plansete si urlete. Asa bine a fost, noi adultii am stat in sufragerie iar ei se jucau in dormitor, mai veneau pe la noi dar mai mult in dormitor. A fost foarte placut sa stam si noi la masa linistiti si la o cafea. Cred ca mai repet figura cat de curand.
Chiar ca plec la culcare acum 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Catutza, LA MULTI ANI! si multa, multa fericire!!! 

quote:
Originally posted by anda77
am uitat ceva de ieri: meems, mi-a placut raspunsul tau referitor la tara. m-a uns pe inima, si eu simt asa, desi nu petrec timp asa indelungat ca tine afara din tara, dar sunt de aceeasi parere.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Anda

Cami, bun venit acasa!
CrisN si Pischi - vacanta placuta!
Joy, ai grija de tine mama draga.
Morgano spune:
Cu scuzele de rigoare pt intarziere:
LA MULTI ANI, CATUTZA! Sa ai o viata cu impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi, sa fii sanatoasa si bucuroasa!
Ripley
30+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
catutza spune:
Buna!
Meems, Pumba si Ripley , va multumesc si voua si va urez la randul meu toate cele bune, iar lui Ripley nastere usoara si un bebe sanatos si frumos, 
A venit Mihai de la dr , i-au scos ambele unghii, a fost groaznic
, abia a urcat pana in casa-4 etaje, pe scari a inceput sa-i curga sange de la un deget si apoi a trebuit sa-i schimbe vecina pansamentul -alt chin
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
meems spune:
Catutza... offf! Eu stiu exact prin ce trece Mihai. Multa sanatate si... putere zilele astea, ca pana se vindeca rana e mai greu.
Cami, cand ne povestesti cum a fost in concediu?
gabitaco spune:
de felicia si Ilincuta stiti careva ceva? Sper ca sunt bine.
Mada... voi a-ti scapat de amigdalita familiala?
Sanatate multa tuturor !
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
camelia_daniela spune:
hello!
Meems, multumim de intrebare
, iaca incerc sa va povestesc cate ceva...
In primul rand ca ne-am luat scaun de masina ... in sfaaaaarsit! si bine am facut ca a stat pitik mult mai bine! Drumul a fost ok si am ajuns la destinatie cam in 6 ore.
Ajunsi la hotel am constatat ca 80% scria si se discuta in limba germana ... noroc ca ma descurc cat-de-cat!
; se folosea si engleza, insa majoritar germana (era de asteptat avand in vedere numele hotelului!)
Conditi de cazare bune, cu patut-tarc pentru Daria, da pe care nu l-am folosit, pen' ca dansa a dormit pe o jumatate de pat dublu, care era imens, bine merci !
Masa a fost cam
! Cum am mai spus pentru copil nu mi se pare ok; adica cam aceleasi feluri de mancare care se repetau odata la doua zile si in plus de asta fara gratar, doar prajeli pe plita "la fata locului" in special carne de porc! Micul dejun in general ok, cam aveai ce alege, chiar si pentru copil; pranzul si cina prezenta niste ciudatenii ... supe crema bunutze, dar cam picante, ciulamale, carnati (oribili pentru gustul meu), tocana cu iepure, vinete umplute, rosii umplute, alte chestii tip zacusca, ficat de porc, carne de porc... in fine ceva de genul; oricum Daria mare lucru n-a papat, doar cate putin piure si supica de pui cand era, cate un sandwich cu cascaval si "alam" manjit (adica i-l aratam ei sub felia de cascaval, dupa care il "palmam"), iaurt mai papa si prajiturele de la gustarile dintre mese, care erau ok! Nu va spun ca deserturile de la pranz si seara erau adevarate bombe de E-uri! La capitolul fructe iarasi saracie lucie - doar banane (taiate pe jumatate), piersici (cam verzi), struguri , pepene si uneori prune!
Asaaaa... plja sa zicem ca e ok! Intr-adevar nisipul destul de "mare", da ok, ne-a permis ca facem fel de fel de figurin cu jucarelele noastre!
Nu am inchiriat sezlong si alte chestii, pen' ca dupa-amiaza cand ieseam mai gaseam cate unul disponibil! Plaja in general goluta, pentru ca multi, straini in general, preferau sa stea la piscina.
Ce mia placut foarte mult a fost aspectul statiunii in general, care este amenajata si intretinuta! Bine tarabele cam strica aspectul dar e ok, ce sa zic!
Noi nu prea ne-am aventurat sa calatorim cine stie ce; am stat mai mult dupa pitik, care cand ti-era lumea mai draga voia la nani! Cand era vorba de masa, striga cat putea "eu nu manaaaaaaaaaanc!" si statea ca pe ghimpi pna mancam noi la foc automat! Vorba lui Laurentiu, daca aveam sisemul "a la carte" nu am fi apucat sa mancam nimik, faceam comanda si pana venea chelnerul cu ea, noi eram plecati cu pitik crizata gata!
S-a obisnuit destul de greu cu apa, insa dupa aceea nu o mai puteam scoate, sau daca o scoteam se trantea pe nisip si zicea "inteapa Daia, palam Daia!" (si arata marea)![]()
Pe langa toate astea si-a imbogatit vocabularul cu cateva prostioare :"tembel", "imi bag picioaiele" si "manca-mi-ai nasu!"
Acolo s-a imprietenit cu o fetita, Doriana, din Slatina; a carei mamica m-a abordat intr-o zi"tu esti Camelia mami de Daria?" "da, de ce?" "pai am citit pe forum la subiectull despre Bulgaria ca o sa veniti, si v-am recunoscut din poze!"
Fetita are 3 ani jumate si i-a placut sa se joae cu Dria si avea grija de ea! Daria plangea cumplit dupa ea, cand trebuia sa ne despartim seara!
La intoarcere ne-am oprit la Bacik si ne-a placut
; gradina botanica e de milioane, iar astelul regimei e frumos! E mult de mers, de urcat de coborat iar ora 12 ziua nu e o ora potrivita de purtat copilul prin soare! Oricum e o "statiune" frumoasa, care merita vazuta pe-ndelete!
Cam asta ar fi!
Iata si catva www.dropshots.com/camelia1979#date/2007" target="_blank"> POZE!
Dau send si revin, ca poate pierd mesaju' ... DF!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
camelia_daniela spune:
Catutza, sanatate multa lui Mihai! 
Feli, sper ca sunteti bine ! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit