Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

io una ma impusc ma suna cristi :

puiu, auzi, ma gandeam eu asa...daca ne luam un logan din 2006 ca-i diferenta de vreo 2000 euro decat unu nou?????

asta dupa ce aseara HOTARASEM sa luam logan nou!!!! voi ce ziceti de el??

MIRI multam de info. astia nu au cumva si prn Unirea? ca am prestat si pe acolo drumuri dar nu de curand, prin mai.

si am lasat vitrina ca m-am apucat de tocat ardei si de bagat la congelator...maine - poate o rezolv si pe ea

mai, ma tot uit pe la mamici de sept-oct si...zau asa sunt vreo 2 fete care au 37 saptamani si fac tot posibilul sa nasca...
de ce oare s-or grabi? ca e mai bine pt bb sa mai stea nitelul acolo. macar 1-2 saptamani.
adica daca era sa le fi trecut termenul, intelegeam, dar asa??

NOKI tu crezi ca ai mai face fata la inca un bb habauck asa ca Sara???
eu una sunt sigura ca nu as face fata inca unui copil la fel de "pretentios" ca vlad.
asa ca sper sa nu aibe aceeasi semnificatie visul meu..

de fapt sa nu aibe nicio semnificatie ca mi s-a parut sinistru rau.

Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

feli ce ati facut pana la urma cu tratamentul?
Multa sanatate!

stefanalex dar ce-a zis?
Multa sanatate, sa-i treaca aftele cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

helou,

la noi iarasi e cald si bine...mergem la plaja maine la TM...dar cum avem chiloti swimmers, sic!{datorita lui memes de pe Dc}
Fac incet cuparaturi pentru concediu, mai mult la stefan normal.
Am luat cort de plaja sa avem si umbra....
Stit cum am rezolvat cu o parte din medicamnetele pentru steff? am mers la MF si a facut reteta si in loc sa platesc 55 ron am platit 7 ron. Dar mai am de cumparat pe banii mei destule din medicamente.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Catutza La Multi ani! By the way saptamana viitoare mergem la pestera. Voi ati ajuns pana la urma? Cum stati cu unghiuta?
Vecina cum a fost la salon? Impresii preturi ca vrea George sa stie
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Catutza, sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri alaturi de cei dragi.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Si noi dupa o dimineata cde nebuneala curata.
Am dus-o pe miss la cresa si apoi mi-am facut de cap prin oras, pana acum....

Catutza La multi ani, sa fii fericitaaaaaaaaaaaaaaa!

Joy hai ca ne tii cu sufletul la gura, abia astept sa vad ce va luati pana la urma! Ai grija de tine, stai linistita! Mey io nu mai stiu daca am visat sau nu, parca am vazut niste poze cu Vlad la tara, m-a marcat una cu gaste dar nu mai stiu unde le-am vazut....sau m-am tacani?

Madau cum mai e Mirunici? Auzi tu cumva ai zis secretul ala si io n-am fost pe faza?

Feli ce face Ili?

Xandra sa stapaniti sanatosi masinutza!
Vad ca e sezonul masinilor....si noua ne-a venit masinutza de teren, chiar inainte de a pleca in concediu, mare noroc ca la intoarcere am umplut-o la refuz de ziceai ca ne mutam casa intreaga....Al meu sotior nici nu credea ca sunt capabila sa umplu un asa porbagaj ..... si sa nu mai zic ca m-am sacrificat si am stat in spate cu miss ca sa pot pune in dreapta sofer....tot bagaje.

Noki si io votez clar pt un LCD 19".

Fetelor sa aveti o vacanta frumoasa!
Maria Alexia plecati la mare?

Chiar ca ma intereseaza si pe mine cum s-a derulat drumul cu 2 copii mici pana in Austria? Cam cati km sunt Viena Bucuresti?

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Joy se gasesc in mag Office shoes si in Unirea si pe la mall-uri.PARCA AU SI SITE.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce-i cu Felicia, s-a dat la fund azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hellooo!
Am ajuns in sfarsit acasa! Despre concediu va pove maine mai mult si poate pun si cateva poze!

Catutza LA MULTI ANI FERICITI! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii impreuna cu toti cei dragi!

Joy, ai mare grija de tine !

Feli, Stefanalex, sanatate infinita puiutilor!

Lavi, iti tinem si noi pumnii!

Leea suuper concediu, super poze ! Ma bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine! Chiar ca de milioane nenea care ti-a gasit telefoul!
Madau, voi sunteti bine, nu!

Fug la nani si mai "vorbim" maine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Legat de discutia cu monitoare: noi am avut totdeauna monitoare de la 19" in sus. IN Romania am avut d-ala mare, cu tub (TFT parca, nu?) de 21", monitor pt. statii grafice, isi regla refresh-rate-ul singur, in functie de programul in care intrai. Intr-adevar, ocupa toata masa. Apoi aici am avut un 19" plat, dar tot TFT. Si cind a decedat ala din motive de virsta, am primit unul de 17", de am crezut ca mor, nimic nu vedeam pe el. Adica la celelalte aveam rezolutie foarte mare si o mie de kestii pe monitor. La ala de 17 ciuci. Asa ca in citeva luni, cind a decedat si respectivul, am luat un LCD flat de 19". Si inca mi se pare mic. Ca-s obisnuita cu ala de 21, doar l-am avut ani de zile in Ro.

La multi ani, Catutza!!!! Si petrecere frumoasa de tot!

Mergi la inceput