Colectia de toamna-iarna 2005(147)
Raspunsuri - Pagina 20
joy04 spune:
MIRABILIS sa-ti traiasca nasici mici.

dar mari...de 3 kg amandoi...frumos.
sa-i traiasca si sa se bucure de ei.
Joy
35+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
joy04 spune:
TANIAAAAAA pe unde te plimbi ???
m-am epilat si eu si acum ma apuc sa sterg praful din vitrina. cu toate ca ma gandeam sa spal totul, cred ca doar sterg praful.
Joy
35+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
anda77 spune:
noki, cum a fost sarah la epilat si manechiura? i-a placut?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
maria_alexia spune:
AMR o ora pana la concediu !!! 
Mi-am cam lichidat treburile la serviciu, acum incep grjile pentru concediu ![]()
Ne dispera Cristi cu mofturile la mancare in ultima vreme. Ieri n-a vrut decat "papanei" la care a mai adaugat vreo 4 biberoane de lapte pe tot parcursul zilei. Altceva n-am reusit, chit ca era nervos tot de foame
. Asta tot a fost mai bine decat alaltaieri, cand pranzul a constat din ... 1/2 rosie 
...
Sper sa rezist urmatoarele saptamani cu el si mai ales sa ne tina nervii la mare. M-am cam hotarat sa-i dau pace, daca-si bea laptele nu moare de foame. Sper ca la intoarcere sa urmeze vremuri mai bune...
xandra28 spune:
catutza la multi aaaaaani!!!!!!!!!!!
ina, merci de atentionare, asa e, dar n-am nici timp nici chef de-ndreptat tickere, some other time.
roxi, ne-am luat (dar asta prin ianuarie) toyota avensis. multumim, suntem bine, mie bubele mi-au trecut iar vladut n-a luat varsat de vant!!!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
bianca_mo spune:
FELICIA, sanatate multa Ilincai!
STEFANALEX, sanatate multa si puiului tau!
CATUTZA,la multi ani!
Bianca, mama lui Serban
poze
10 decembrie 2005
gabitaco spune:
Ioana... multumim de intrebare. Concediul a fost super frumos, Mateea a stat numai un apa la mare, a papat si dormit bine.... deci i-a priit...

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
miri__b spune:
Noki noi din Buc la Tusnad am facut 5 ore, martea.fff putin din drum era cu gropi.si se lucra intre Sinaia si Brasov, am stat ceva la coada pe acolo.traseul Buc-Brasov-Sf Gheorghe-Tusnad.Drum bun si vacanta minunata, timp frumos, copil cuminte.al meu in deplasare dormea tot ca acasa 4 ore la prinz+9 ore noaptea.
Catutza
, petrecere frumoasa, cadouri care sa-ti faca placere!
Felicia, Stefanalex sanatate bombonicilor!
Maria-alexia AMR 10 min. asta dc nu tragi chiulul!concediu placut!
Joy lasa naibi praful ca miine se pune la loc.incaltari sport mas mica gasesti la schetckers. n-am scris bine dar mi-e lene sa caut cum se scrie. sorin e fan. au niste pantofi cu talpa groasa, colectie veche o frumusete. lui ii prind bine ca are 1.70m.
Leea ma bucur ca ai recuperat telefoonul! mai vb ceva Tudor? ca al meu a mai inceput.
Madau nici o mare wk asta? sanatate la copii. al meu sotz oricum se poarta ca un copil cand e racit.
Ile ne e dor de voi!
Miri si
David - 23.12.2005
lavi02 spune:
maria & noki drum bun si vacanta placuta!
Noki, in Turcia cand plecati?
Cu profesia/functia/locul de munca nu zic hop pana nu trec lacul; oricum e cam mare si adanc!
Voi stiti ca n-am zis la nimeni in afara de voi de chestia cu interviul? , doar Virgil stie si soacra-mea de ieri, ca m-a sunat tocmai cand ieseam.
Ca sa nu trebuiasca sa dau de 1000 de ori explicatii in caz de esec. Asa, voua, va scriu 1 data si am terminat. 
Multumesc de incurajari! 
mirabilis sa-i traiasca puisorii! Chiar ca-s mari pt gemenuti!
Cand ne vedem sa-ti dau pampersii pt copilul verisoarei?
Hai, ca azi maine sunt mici si de el! Sunt Pampers nr 4.
Ina869 spune:
Mada, dulce Mirunici cu grisul!
Maria concediu placut si multa odihna!
De Alexandrina ce mai stiti?
Noki ce brava esti, auzi, cu Titi la coafro..eu nu am curajul sa merg cu ea la chestii care presupun rabdare ( din partea ei!) ca nu stiu cum ar reactiona ( mai ales la coafor...incepe sa le faca inventarul alora pe-acolo
).
Eu nu am am fost prin "zona" cind ai postat, ce s-a intimplat cu bona?
fug la gatit!
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.