Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

camelia ma bucur ca v-ati simtit bine in general; cu mesele de pranz si seara... nici mie nu mi-a placut cina de anul trecut de la demipensiune dar a la carte se mananca foarte bine prin statiune. Pe de alta parte ai dezavantajul ca trebuie sa te deplasezi, sa astepti comanda.. in fine, noi am preferat.

Mie nisipul ala mare (cam asa e si la noi, la Neptun) chiar imi place mai mult decat cel fin care mi se pare prea "prafos" parca intra peste tot. Oi fi eu mai ciudatica!

faza cu "alam"-ul si cu "mi-am bagat picioaiele"

Edit: nu pot sa vad pozele, imi cere parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

CATUTZA nici nu-mi pot inchipui cat il doare pe Mihai. si totusi, nu se poate face nimic, nimic???? el o sa stea toata viata sa-i scoata unghiile?
ca ma infioara pe mine gandul asta, dar macar pe el!!!

FELIIII ce faceti??????

CAMI per ansamblu a fost bine in co? si sa stii ca ma gandeam daca si cand va zice Daia: "manca-mi-ai nasu" ca tu ai vorba asta. ca s anumai zic ca te cand te-am auzit pe tine o folosesc si eu

vezi ce faci cu pozele ca nu merg...

ALINUS inca nu stim ce masina ne luam...si cand mai ales. cu poza cu gaste cred ca la asta te referi, nu?

Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragele mele, vorba asta cu "... nasu" eu am preluat-o de la sotz ... si uite asa Daria are de la cine invatza una-alta! Deocamdata radem infundat si ne amuzam , da' tre' sa ne controlam; nu vorbima (injuram) urat noi, dar mai scapam cate o vorba de duh de genul celor de mai sus!

Despre poze, nu stiu ce sa zic, nu stiu cum sa le fac publice ... ca eu daca intrru pe link ma duce direct la ele ... Pe linkul de mess Meems a intrat si le-a vazut ... Nu inteleg, dar mai investighez !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

camelia - bine ati venit din concediu!
nu pot sa cred ,cat de bine vorbeste daria la nici 2 ani ....felicitari pt un asa vocabular.

joy - cum te mai simti / vine Vlad saptamana asta, asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut fetele!
Noi suntem bine, am inceput tratamentul cu Augmentin vineri dimineata deoarece durerile ILincai erau deja groaznice, mi s-a rupt sufletul cat putea sa sufere, parca o ardeai cu fierul incins. De atunci face pipi in somn si nu mai are nimic. Si parca nu mai miroase atat de rau.
Ieri am aflat si rezultatul la urocultura (s-a uitat sora-mea de pe net si ne-a zis la telefon). E infectie cu Proteus. Vestea buna: e sensibil la augmentin. Vestea proasta: putea fi tratat si cu cotrimaxol (clasicul Biseptol) sau "batranul" negram, care erau mult mai usoare. Dar si pediatra (nu dr P) ne-a zis sa-i dam ca deja se chinuie copilul de prea mult timp si riscam sa dam in alte alea.
Deocamdata nu a dat in diaree si sper sa ramana asa burtia. Insa si bagam in ea biotics, enterol la greu plus mancare constipanta.

Iar acum, cu intarziere:

CATUTZA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DIN PARTEA BIENCUTZEI!!!

PS: scuze ca nu v-am anuntat ca plec din Buc(de fapt i-am zis doar lui Noki pe mess) dar sunt deja superstitioasa, de cate ori ma "laud" ca ma duc in vacanta sa termina nasol. Asa ca plec pe sestache.
Revin mai pe seaa cu cititul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FELICIA,ce bine ca e mai bine Ilinca! sa stii ca Serban a suportat bine augmentinul, si el chiar ca face diaree de la medicamente, dar a primit si el biotics si enterol... va dorim sa va faceti bine in curand!
CAMELIA, bine ati venit din vacanta!
sanatate multa si salutari tuturor!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Feli , multumesc de urari , ma bucur ca e mai bine Ilincuta, unde a-ti fost? Poze ceva?

Joy si Meems , multumesc mult de urari. Nici nu stiti cat ma doare sufletul cand il vad cum sta in pat si se plictiseste si cum se stramba de durere cand calca

Mada , ce fac Miru si Marius , cum se simt?

Camy , nici eu nu am putut sa vad pozele, nici la mess

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,

de un timp luuuuuuuuuuung n-am mai trecut pe la voi. cind pot, rar, trec pe la mamicile de mai-iunie 2004 ca acolo am eu "radacinile" si, stiti si voi, omu' tot la inceputuri trage . sigur ca si voi imi sinteti dragi, am trecut prin multe alaturi de voi si va stiu fiecareia pruncii macar din poze.... cum cresc ei, asa-i? sa ni-i tina cel de sus, doamne-ajuta.

oricum, tin sa felicit si sa doresc nasteri frumoase lui joy, ripley, atena, ioana77, taniutza... daca am uitat pe cineva, sa ma ierte si felicitari din suflet!

felicitari, ilenutza pentru bebe andrei!!!

va las sa va uitati la cele mai recente poze cu maya si lia (la linkul "fete tunse"). ce sa va spun de maya? e o comoara de copil: intelege si baga la cutie tot ce-i explic, sa faca bine data viitoare. ma asculta cu stoicism dac-o cert pentru vreo prostioara, vorbeste si cinta toata ziua. e o placere s-o am, nici nu mi-as fi inchipuit ca se poate un copil asa de placut si cald dupa prima mea minune (lia) care-i o rasfatata si jumatate pina-n ziua de azi.

va sarut si va-mbratisez si mai trec si eu din cind in cind, cu drag.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Acum sa mai dau si niste raspunsuri:
Madau prima proba (aceasta careia i-am aflat deja rezultatul) nu a fost recoltata cum trebuie, ca am luat pipi din olita. Nici nu era posibil ca la criza de durere nu mai statea ea s-o spal eu. A doua poba am luat-o din jet, dar rezultatele sunt gata abia miercuri, ca asa fac desteptii de la Doris.
BTW, sa va feriti de bomba asta de policlinic, e o ciudatenie. Eu de cate ori am avut treaba pe acolo am fost nemultumita.

Dar pediatra mi-a zis ca primul jet de pipi e alb din cauza leucocitelor. Iar proteusul nu-l lua de pe olita.
Voi cum mai sunteti, v-ati pus pe picioare?

stefanalex of, of, greu cu aftele astea. Sper ca sunteti mai bine!

Joy daca va luati logan sa luati musai cu vopsea metalizata. Noi am luat fara (ma rog Solenza, dar e aceeasi vopsea) si am facut o mare prostie, ca se cojeste. Plus ca bleumarn e cea mai proasta vopsea in privinta calitatii.

Mirabilis sa-ti traiasca nasicii mici!

Pischi vacanta placuta in continuare!

Camelia super faza cu mamica din Slatina

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata!!!

Cam liniste in we

Multumim ca ati intrebat de noi, Miruna e bine, tati la fel, vineri am terminat antibioticul si n-a mai facut febra de atunci, s-a dres si cu burtica, insa tot de atunci m-a luat pe mine durerea de gat si febra, asa ca vineri si sambata am zacut eu, se putea altfel?. Dar m-am indopat bine cu pastile si azi sunt mai bine.

Ma doare insa foarte rau capul, asa ca azi ma duc pana la oftalmolog sa ma consulte, tare mi-e sa nu fie ceva cu ochii. Am un cabinet jos la blocul de langa mine, asa ca ma duc cu tot cu maimutza, mai incolo.

Feli sper sa iasa bine analizele. Dar de ce le-ai facut la aia de la Doris? Nu te primeau in alta parte cu ele?

Mirabilis felicitari nasicii ptr cei doi pitici, sa creasca mari si sa fie sanatosi!

Cami n-am reusit sa vad pozele, cere parola la ele. Super haioasa Daria cu "mancami-ai nasul".

Catutza imi pare rau ptr Mihai...e mai bine azi?

Ma duc sa vad si pozele lui Monet.

Iar am azi o tona de rufe de spalat..nu stiu de unde se strang atatea, zau. Si nici nu am nimic de mancare, ca ieri si sambata am haladuit ca nebunii, n-am stat acasa decat ca sa dormim

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput