Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

neata, neata!

monet, frumoase fete ai, zau, sunt individoasa!!!

fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un raspuns: il dau pe vladut la inot si am nevoie de pampersi de piscina, unde gasesc?

va multumesc!

p.s.: sanatate ilincutei!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

XANDRA la hipermarketuri, in raftul de pampersi obisnuiti. sunt de la Huggies si 10 buc costa 30 lei. se pot recicla dc nu face kk in ei. ad ii clatesti si ii usuci. dc nu gasesti eu mai am ca am ramas cu o gramada si pana in 12 kg, si cei masura urmatoare. poti sa mai intrebi si la Sensiblu, dar s-au bagat anul trecut si doar unele mai au pe stoc. acolo costa 40 lei.
la ce piscina mergeti? noi am fost la Micii campioni.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau mie imi place de voi: si bolnavi copti tot nu stati locului acasaHai ca ati trecut si peste asta!
La Doris am fost ca era aproape de noi si am zis ca nu au ce figuri sa ne faca la o simpla analiza. Ei bine, ne-am inselat! Peste tot dureaza urocultura 3 zile, la ei 6
Dar maine cica se duce tati si se cearta cu ei sa ne dea rezultatul. Sa vedem ce rezolva

Mai, fetelor , recunosc ca nu am fost atenta la discutia despre pampersii de bazin, dar la ce sunt buni? Ca sa stiu daca e nevoie sa cumpar si eu Ilincai.
Xandra unele fete au luat pampersii de la Sensiblu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Xandra la ce bazin il duci?

Feli pampersii aia sunt buni ptr a nu avea surprize neplacute daca face copilul kk. Ca de pipi nu tin.

Am uitat sa va spun, m-am hotarat....din septembrie incep facultatea...chiar simteam nevoia sa fac ceva, simt ca ma plafonez din ce in ce mai mult..si de job nu e cazul, ca daca mai fac un bb ar fi cam greu. Asa ca la invatat cu mine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau asta era secretul? vine bb? eu ma gandeam ca n-are cum ca ai Mirena.sau doar e in plan? si eu ma inscriu la master. numa ca nu-s hotarata la ce.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, ce facultate?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miri nu asta era secretul...si nu, nu vine bb2, inca. N-am ajuns sa-mi scot steriletul inca.

Anda ma apuc de ce mi-am dorit mereu...comunicare si relatii publice.

Marius zice ca m-am tacanit, imi dadui masterul in stiinte administrative si acu' ma apuc de altceva...dar simt c-o iau razna daca ma stau in casa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

multumesc fetelor pt raspuns, vreau sa-l duc la micii campioni, dar inca nu am gasit loc la ora care imi convine.
miri, tu ziceai ca ai fost, cum e, ai fost multumita? si de ce nu mai mergeti?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

madau, felicitari pt ca te-apuci de ceva ce-ti place, te admir sincer!!!

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau bravo! Felicitari pentru inceputul de studentie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput