Colectia de toamna-iarna 2005(147)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Madau, bafta cu facultatea ! Si eu ma cam gandesc la aceasta varianta, dar nu m-am hotarat clar ce si cum!

Xandra, prietena mea din Buzau merge cu fetita la micii campioni ! Ea este multumita, da' ea a inceput cam cand avea fetita 4-5 luni, si vreau sa zic ca se vede; fetitei ii prieste si , scuzati expresia , are "fibra"! Dar astia au niste scoruriiiii ; voiam si eu sa-mi duc pitik, da' sotul nu-i de acord, poate daca eram in Bucuresti ajungeam! Si mai sunt unii , dar am uitat cum se numesc, cica ar avea preturi putin mai mici; o tipa pe care a invatat-o aceasta dna. Sultana a plecat pe cont propriu !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata!
Daca s-a insanatosit toata lumea din tura unu iata vine tura doi cu Titi in frunte. De sambata seara suntem cu febra si diarie...Deci week-end de cosmar. conform sfaturilor voastre luam 1/4 paracetamol pisat si mancare de regim. Lapte fara lactoza nu ne place, desi pana la acest episod l-a baut cu succes de data asta nu, dar manaca banana si cascaval. sper sa manace la pranz pilaf si om mai vedea. Sper sa nu mai faca febra ca e nasol rau, a avut si frisoane,iar alogocalminul nu functioneaza, doar Nurofenul si paracetamolul. Nurofen nu i-am mai dat din cauza de burta. se poate pisa si pastila de nurofen? Asta daca imi face febra mai devreme de 6 ore de la administrarea paracetamolului?
Lavi ai ideee de programul dr. P? Si un nr. de telefon sa fac o programare?
Catutza imi pare rau de unghiile lui Mihai. De plecat la Pestera mai vedem in functie de pitic. Sper sa nu anulam ca e ziua mamei mele pe 23 si ar vrea sa o serbam acolo. Legat de rochie cred ca o voi face ceva bej-perlat cu auriu, ca tocmai am primit de la mama niste perle bej superbe si vreau sa le iau la nunta. Mai tarziu dupa ce termin sedintele poate pun un link cu modelul.
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mihaelutatof, of, deja mi se face rau cand aud de boli Multa sanatate domnului Titi!

Tocmai a fost Doru la pediatra si ne-a zis ca trebuie continuat tratamentul minim 7 zile si... nu trebuie sa intre deloc in apa. Ei bine, spuneti-mi si mie cum ma duc eu la mare cu Ilinca si o las sa intre in apa? Ca ea e disperata dupa balaceala. Ma gandesc sa-i pun apa plata in piscina
va trebui mai mult sa ne plimbam prin statiuni, poate mergem in Constanta, Mamaia... Ce se mai poate vizita, aveti vreo ideee? O manastire ceva?

Catutza multa sanatate lui Mihai!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Feli, ma bucur ca sunteti bine. Asa e... fara baita in mare, tratament stiam 10 zile , pauza 10 ile dupa care se repeta urocultura.
Mihaelutatpt diaree poti sa ii dai furazolidon, un sfert de pastiluta pisata la 6 ore . Noua pediatra ne-a zis ca orice tratament trebuie urmatt minim 3-5 zile chiardaca noua ni se pare ca bb e mai bine.... caci boala poate recidiva mai puternic.Chiar daca nu mai face febra sau diaree sfatul meu e sa continuui cu antitermicele si ce-i mai dai tu macar 3 zile, medicii zic 5-7 zile.
Sanatate multa tuturor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat dr P are program doar miercuri si joi de la ora 14 la Policlinica cu plata Batistei, de la ora 14. Tel pt programare: 3151643. Daca are febra si diaree ori e enteroviroza (cazul fericit), ori e infectie digestiva bacteriana. In cazul 2 starea copilului e din ce in ce mai naspa si trece doar cu antibiotice.

Cel mai mult conteaza starea copilului: daca e lesinat si lipsit de vlaga mai bine mergi la spital. Daca dureaza mai multe zile fa-i o coprocultura.(acolo iese daca e infcetie bacteriana sau nu)

Silvia a avut enteroviroza saptamana trecuta: la fel a facut febra (dar nu f mare, pana in 38.5) + diaree. I-a trecut doar cu regim.

Furazolidon e antibiotic intestinal eu il dau la copii numai la sfatul expres al

monet bine ai mai trecut pe la noi! Si ale mele sunt diferite ca si caracter dar le iubesc la fel de mult pe amandoua

M-am uitat la poze: tare reusite sunt fetitele voastre! Si imi place tare mult cum e aranjata casa voastra Imi place ca are mult lemn si materiale naturale si degaja o atmosfera de firesc si de calm... e aranjata confortabil si placut; nu sa "dea bine la musafiri" ci sa va simtiti voi bine acasa...

feli naspa cu intratul in mare
Multa sanatate Ilincutei!!!
De vizitat:
-langa comuna Limanu (in apropiere de 2 mai)
am citit ca ar fi o pestera - pestera Limanu cu desene rupestre * co. N-am fost dar merita investigat
-mai puteti merge la cetatea Histria, dar vedeti sa nu nimeriti pe acolo in miezul zilei ca daca e soare e f cald;
-in Dobrogea mai este si manastirea Pestera Apostolului Andrei; dar nu stiu exact unde, cauti cu google

madau bravo tie daca vrei sa te mai apuci de inca o facultate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau felicitari. si eu tot de-aia fac masteru ca simt ca ma tacanesc in casa.
Xandra noi stam in Berceni si piscina e in Bucurestii Noi. faceam o ora cu taxi, nu am masina, si mai costa si 20-30 lei o cursa. dus -intors dadeam pe taxi juma de abonament la piscina.dc ai instructor numai ptr Vlad sa incerci la Bogdan, e super cu copii, mai era un tinerel dar nu era asa de talentat. plus ca mai sunt niste fete. una mai la 40 ani e cea mai veche si cu experienta.e tunsa scurt.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello again!
Ia sa mai incercam odata ... www.dropshots.com/camelia1979" target="_blank"> POZE DE LA MARE!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Camelia super pozele!
Din poze se pare ca ati avut o vacanta foarte reusita! probabil pt ca in poze nu se vede mancarea de la AI-ul blg.

Ce-i cu amorteala asta pe forum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cami .... frumoase poze...iar Dariuca arata f bine . Se vede ca v-a priit concediul .
Lavi se vede treaba .... ca huzuresti fara fete...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Camelia frumoase poze.noi nu ne-am aventurat in vizite.
Mihaelutat sanatate lui Titi.
Feli ce ghinion!ma gandesc ca e scumpa apa plata. merg si 2 bidoane de 5 l de la chiuveta!asa o duci si calduta pe plaja.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput