LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Fetele, va pup cu drag pe toate, am plecat acasa la baietii mei !! O dupaamiaza linistita doresc tuturor si multi pentru schimbul III !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am citit din urma si m-am dumirit cu Daria...imi pare tare rau ca s-a ajuns aici, dar tu stii ce e cel mai bine pentru tine si Giulik!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am ajuns.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine.
Sunt o varza si o bomba cu ceas
Leeloo - sanatate lui Stefanut. Eu i-am dat sirop de mugur cu pin si plop si propolis , Giuliei, si nu mai tuseste acum deloc. Si a papat Vit.C ca -i place Inca nu accepta ceaiul cu miere.
Maaria - vazut, admirat, placut ffff mult protagonistul, inca o data sa-ti traiasca
Ioana - hahaha, e tare de tot Gorodica si grupul ei de admiratori, asa si trebuie
Gata, fug sa ma relaxez si sa-mi vars nervii, k intr-o ora se intoarce Giulia, care a trebuit sa plece sa se intalneasca cu nepotul dadacii
O dupa-masa placuta tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, eu iti tin pumnii si sunt alaturi de tine, tot speram sa te razgandesti...ar fi mai usor pt voi, pt giulia...ai mei sunt divortati si mie nu mi-a picat tocmai bine (aveam 10 ani cand au divortat ai mei), dar nici sa duci o viata de asta falsa parca nu mi-ar conveni. da' de ce iti trebuie avocat? nu sunteti amandoi de acord si gata? hai curaj si varsa amarul aici. te pup si imbratisez cu drag

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna seara!

Mi-a placut ce a zis pupaza (din padurea cu alune)...Imi cer scuze ca nu am inteles nimic, da' suna frumos...

Eu vreau sa urez din toata inima tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat LA MULTI ANI!
Sa aiba o viata plina de bucurii!
La multi ani Luca!

Ma pregatesc sa scot galusca la plimbare si am zis ca trebuie neaparat sa arunc un oki pe DC ca intru in sevraj daca mai trece o zi fara sa intru pe forum...:)))

Daria ...eu sper sa fie bine pentru tine si Giulia.
Leeloo, sanatate multa si tie si lui Stefanut.
Opa...tre sa fug.
Pupam voios!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pupam Cristalinele.
Am intrat sa pun pozili cu Giulik, dat fiind ca n-ati mai vazut-o demuuuuult si ne-am surprins cu un ap.foto nou

AndreeaP - asa am hotarat aman2, nu are rost sa ne vedem juma` de ora pe zi in care sa ne certam ca orbii Avem un singur avocat Duoamna respectiva a fost foarte mirata la ce de acord am cazut aman2

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna !

Alice merci de sugestii...Hi.hi.DC++...abia astept:)))...faze de genul celei descrise de tine..nu stiu cum sint...socrela mea are un singur "soare"...Luca...ca-i singurul nepot :)))

Ioana de ziua lui Luca era vorba...nu de a lui Oscar...M-am intilnit ieri cu ea...tipul sta cu o fosta colega....am ramas citeva secunde...fara grai...

Despre gradi...eu mi-as fi dus copilul, doar in grupa mare daca as fi putut...dar nu am avut de ales:)

Gabi, sanatate tie..si lui Stefan ..nu-mi mai da nimic in plus!

Daria..v-ati gindit si la posibilitatea de a sta separat o vreme...sau poate ca situatia era asa de grava...tu stii mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dario, bon aparat tz-ai tras da` fara model nu face doi bani parol
cristall, voi ce mai crosetati p`acolo brei?
andrea mironeanu n-a dat niciun semn...

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna seara.
De la inceput imi cer scuze pentru ca in asta seara ai ofer Dariei exclusivitate.So,aseara am citit postarea ta si mi-au dat lacrimile,asta seara vazind pozele Giuliei am plins de-a binelea.Poate ar fi trebuit sa-mi sterg lacrimile si sa-ti raspund cu o floare sau eventual sa-ti urez toate cele bune in continuare.Dar nu pot sa fac asta pentru simplul motiv ca sunt printre putinele fete din clubul nostru trecute printr-un divort.Iar poate ca sunt singura din club care a vazut de-a lungul timpului ce reprezinta si ce implicatii au un divort asupra copilului,avind in vedere ca Serban este mare de acum.Nu am luat in special cazul meu de divort ci in general.Al meu personal a fost dramatic,la vremea aceea chiar tragic pot spune.Pentru ca eu am ramas cu copilul de trei saptamini pe drumuri,casa parinteasca nemaiexistind nici ea.La tine este cu totul alta situatie,si conjunctura si personajele.Insa la ideea ca un copil trebuie sa aibe si pe mama si pe tata alaturi de eaorice ruptura a firescului m-a intristeaza.Asa un copil frumos si destept si uite,nu are sansa sa creasca cu ambii parinti.De ce?Ca-i v-a fi mai bine numai cu tine,de acord,am avut intotdeauna sentimentul ca Serban ar fi fost un copil nefericit si abuzat linga tatal lui natural.Dar,exista un dar iar acest dar l-am zarit de-a lungul anilor.Copilul reflecta in actele si comportamentul lui lipsa tatalui.Nu al lui natural,mai degraba a unui model masculin.Si in ultimul an chiar vizibil.E singura secunda de regret ca nu am fost in stare sa-i aleg un tata cum trebuie.In rest,de acord cu tine,nu merita sa-ti duci traiul nefericita cind foarte bine fericirea ta e fara el.eu o recunosc sus si tare.Mi-a fost mult mai bine fara el iar de opt ani traiesc cu barbatul ...........meu.Ca nu stiu ce calitati sau defecte sa enumer,dar cu toate la un loc e al meu si gata.Si daca cautam unul mai bun,probabil ca n-as fi gasit.In incheiere as vrea numai sa-ti spun ca sunt alaturi de tine,oricind ai nevoie de un sfat,de o vorba buna,orice cu ce as putea sa te ajut,nu ezita.Te rog chiar.Si nu in ultimul rind ai grija de Giulik,ochii aceia superbi merita tot ce-i mai bun si frumos in lume.Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

am auzit ca ma strigati, dar inainte sa plec la spital tot va dau un semn

la servici sunt pe ultima suta de metri, bineinteles mai sunt o tona de probleme de rezolvat, azi dimineata la 7:30 eram acolo si nu prea apuc sa mai intru. Iar acasa incerc sa evit scaunul de la boriu cat mai mult (dar tot intru un pic sa vad ce faceti). Joi ma duc la control, deci mai stam un pic.

Daria, superbe pozele! Iar Guilia este o frumusete!
Carmen, ce simpatica este Ilinca pe bicicleta. Si vad ca se descurca foarte bine. Te asteptam sa povestesti si despre peripetiile cu prima zi de scoala a lui Ionut!
Olivia, abia astept poze de la aniversarea lui Luca. Pana la urma ce cadou i-ati pregatit?
Mariaa, tare rar mai intri pe la noi. De poze ce sa mai spunem, eu nu l-am mai recunoscut pe Luca. Pupici si de la noi.
Gabi, trebuie sa te pregatesti sufleteste pentru saptamani cu muci si tuse. Si iti doresc o dr. pentru Stefan care sa nu se arunce cu antibiotic. Si eu spun la fel ca Maria, poti sa-l duci la gradinita in continuare, dar daca nu trece si nu trece poti sa-l tii citeva zile acasa. Pentru muci la noi mergea si umidificatorul cu esenta de eucalipt in el.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput