LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 27
carmenp spune:
sa jtii ca ie da` habar n-am cu cine seamana ca virgcu mine nu, de la mine a luat numa` desteptaciunea;))
quote:
Originally posted by g_ioana
meii mie din poze imi pare asa de gratioasa in miscari
l-am vazut si io pe luca, in ultima vreme mi se`ntimpla ca ma uit pe poze si uit sa va laud, aporpos de asta, ieri l-am vazut si pe gizmou, nu mai stiu daca am scris
dario, pe unde umbli?
edit, gabi, sanatate, asta au avut si cupiii mei saptamina trecuta
andrea (mironeanu), cum steti? scot pampoanele?
alice2004 spune:
Daria cred ca-i ocupata sa pozeze cu noul aparat
de nu a mai aparut !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Nope, Gizmoul nu mere la gradi anul asta ...
Si editez, ca sarisem raspunsul la a doua intrebare - am gasit cite ceva in revista cu pricina, acu mai astept oferta de jucarii, ca vroiam sa ii iau ceva lui Andrei si catalogul acela nu este disponibil inca.
Alice si Andrei
Alice,merci
io-s obsedata de intrebarea asta, ca toti vecinii si cunoscutii asta ma intreaba...iar raspunsul inevitabil"si chiar n-o dai la gradi???o sa fie o nesociabila
...acu vreo 10 ani ma frecau cu alta intrebare"cum, nu te-ai maritat din facultate??ai sa ramai nemaritata!!"Daria sunt total de acord cu ce gandesti tu,esti tanara ai un copil exceptional,bravo tie.

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Aaaa, vesnica treaba cu sociabilitatea ... pe mine ma streseaza rau asta !? Si aud si eu deseori "Cuuum ? Nu duci copilul la gradinita ? Pai rau faci, nu o sa fie sociabil !!" ... apoi mamamasii, eu nu am fost la gradinita si tre sa spun (cu mare mindrie-n glas) ca sint foarte sociabila !!!
Ca sa nu mai zic de ideea cu obligativitatea de a-ti duce copilul la gradinita ... dar de ce ??? Poate eu nu vreau ! Scoala este scoala, aici nu am nik de obiectat, dar de ce sa ma oblige sa duc odrasla la gradi, nu pricep si basta !! Stiu cazuri de copii care s-au dezvoltat foarte frumos in urma gradinitei si cazuri de copii care nu au avut de cistigat de pe urma ei !!
Alice si Andrei
carmenp spune:
chiar asa, nu duceti cupiii la gradinita??![]()
alice2004 spune:
Daca ar fi dupa mine, eu nu l-as duce !
Dar fiindca este dupa sistem, atunci o sa incerc sa il duc cit mai tirziu cu putinta ... la noi in spatele blocului (am mai spus io) se construieste o gradi noua, mai au putin si o termina,cred ca de la anul o sa fie functionala. Asa ca o sa am cum sa imi privesc copilul de pe geam, sa vad cum se joaca el frumos in curtea incintei !!!! ![]()
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Mai, eu recunosc ca l-am dus pe Stefan la gradi din 2 motive - unul ca sa poata sa socializeze cu copii de virsta lui (ca acasa cu bunicele nu prea avea cum, frati nu are [inca] si in parc se joaca mult prea putin, iar in vacante nu avem unde sa-l trimitem) si doi ca sa-l ajute sa recupereze, mai ales pe parte de limbaj. In plus, cu cit se obisnuieste mai repede cu un oarecare program, cu atit ii va fi mai usor la scoala - dar asta e parerea mea; in ceea ce priveste obligativitatea gradinitei - sincer nu prea-i vad rostul - ar trebui totusi sa fie alegerea parintilor, mai ales in conditiile in care nu exista indeajuns de multe locuri in gradinitele de stat!
Am vorbit cu soacra-mea - zicea ca acum nu-i mai curgea nasul si nici nu a mai tusit...parca vad ca-l apuca iarasi spre seara...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
maaria spune:
sa nu ziceti ca m-am dat mare cu masina lui fii'miu...da' nu-i a lui:) adica am fost in parc si am inchiriat-o 10 min..ca mai mult nu m-au tinut picioarele de alegat dupa el. a luat toti boschetii pe bord si zic c-am scapat ieftin ca nu m-au amendat pt modificarile aduse mediului. de asta n-am avut decat o poza...ca am alegat dupa el. faza ce-a mai tare e ca m-am prins ca avea boooton de oprire cand s-a terminat cursa
.
avem si noi catelusi latratori...maaaare grozavie!
io dau cupil la gradinita ca sunt convinsa ca va avea o evolutie mai buna acolo (din experienta de 2 luni din vara). si aici merge bancul asta cu "parerea mea!"
In padurea cu alune,
Aveau casa trei pitici,
Vine pupaza si spune:
"Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista."
Parerea mea ...
g_ioana spune:
Meii, io nu o duc ca nu are bani tacsu de pusca inca
...de vreo saptamana in parc are grupul de joaca format din 3 baiezti si ea,toti de aceiasi varsta
...normal ca Emishor este prietenul ei dar parca-i place si de Teodor
...care ii zice mamei lui sa se opreasca ca "uite-o pe Maria si baiatul ala
",se joaca cu masinutze,se iau la intrecere cu bicicletele...ieri le-am scos papusile sa se joace si cu ele,s-au jucat,le-au dezbracat ,le-au scos capul si le aruncau in copaci
Daria este la avocat,sa-i tinem pumnii sa iasa cum vrea ea!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Ioanooo !! Fii-miu e indragostit de mindra ta, iti spuneam io ca ma pune mereu sa ii arat filmuletele ei ! Asa ca ma inscriu pe lista potentialilor pretendenti !!!
Daria, ne gindim toate la tine, sa iti fie bine !!! 

Alice si Andrei