LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

F frumos mesajul tau Dana...eu nu am indraznit..pt ca au fost dati cind adevarul sau parerea mea au deranjat....si am observat ca multi vor sa auda....o sa fie bine..lasa ca nu-i nimic...trece...da, da..cum zici tu asa este bine...asa ca eu incerc sa fac ce face valul

Andrea cadoul este un DVD portabil, sa se uite la filme in masina..plus ceva jucarii...Luca este deja un cinefil..s-a uitat la Vrajitorul din Oz..fara sa miste...si cind s-a terminat s-a auzit..again ! Ai grija de tine..si lasa serviciul...in viata este bine sa muncesti cit poti de putin ..stiu eu pe cineva care o sa-i placa remarca asta!:))))

Daria frumos manechin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Oliv,tu esti singura care stie prin ce perioada grea trec,e cu mult mai tragica decit cea a divortului.Si motivul e tot unul chiar daca neconturat al faptului ca viata mea,a copilului nu au fost pe fagas normal.pe Daria o simpatizez nespus de mult,de la bun inceput m-a induiosa cu intrebarile ei de proaspata mamica.In timp am sesizat ca are o putere interioara fantastica,cu toate momentele de panica in fata problemelor de sanatate ale lui Giulik.Am prins drag de ea iar acum,cind are un moment greu in viata am considerat ca o parere,eventual o alta fata a ceea ce inseamna divort o vor face sa i-a cel mai in serios faptul ca v-a fi si mama si tata.Lucru foarte greu de realizat pe deplin.Cind sunt doi si simti greul ca iti rupe umerii,mai rogi pe celalalt,sa i-a nitel din greutate.Cind esti singur insa momentele ca te coplesesc toate si ca nu le poti duce e cu fiece zi mai acut.Si doare.Deci pe mine nu absenta lui m-a durut,faptul ca responsabilitatea e mare,daca n-o sa fac ce si cum trebuie,copilul v-a suferi.Asta era problema mea.Din pacate,la mine lucrurile au degenerat,cit nu ma daramat separarea de tatal lui m-a prabusit atitudinea si nerecunostinta copilului de acum mare.Ceea ce e trist,cel mai trist lucru care mi se putea intimpla.De asta am scris ce am scris,si nu cred ca desi nu sunt in directia valului voi atrage resentimente.Si daca le voi atrage atunci spun pardon dar e parerea mea,e experienta mea .La rindul meu respect pareri si opinii diferite de ale mele si nu consider lipsa de toleranta si intelegere o virtute.
Ps.Oliv,imi plesneste creierul,oare mai rezist pina vineri?Daca da,te caut.Pupi multi!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Alice, uite, s-a discutat aici pe tema asta, ocazie cu care eu, cuprinsa de spaima, am facut curatenie in album. E plina lumea de oameni bolnavi la cap!!! Si, inca o data, pls, nu te supara pe mine! E parerea mea, asa e, da' nu ma lasa inima sa nu-ti spun!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102865

Leeloo, sanatate multa, multa strumfului si tine-te bine ca e doar inceputul! Azi am gasit si noi gradinita, am impresia ca ai vb si tu de asta la un moment dat, Discover Me se numeste (chiar, tu ce parere ai despre ea?)...mi-a placut per total si acolo cred ca o inscriu. Si asta, maine sau poimaine ca de-abia am reusit sa o conving pe d-na director sa ne bage...in plus! Ianca e al 13-lea copil inscris. O fi cu ghinion??? si la fel, ne-au avertizat ca mucii si behaiala se vor intinde pana haaaat la anu'. Ca cica asa patesc toti la inceput!

Maaria, si mie mi-a placut ce a zis pupaza aia. Da' despre ce era vorba?
Acusica ma uit si la poznele voastre, le am in bara...si pe alea cu Giulik!

Daria, daca tu zici ca nu mai e loc de intors, atunci capul sus, esti frumoasa si desteapta si...azi e prima zi din restul vietii tale! O fi un cliseu ieftin, da' mie imi place!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

He,he..o sa rezisti! Eu chiar cred ca este adevarat...nu-i da omului cit poate duce.....din pacate!

edit..iar a fost cutremur...brrr...v-am zis ca aici sint in medie cam 30 de cutremure /zi? ..chiar ieri vorbea la radio primarul de San Francisco..si ne sfatuia sa fim pregatiti..pt ca ..the big one is coming!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare Fetelor!

Astazi am avut liber si am reusit sa citesc din urma...si m-au coplesit vestile din ultimele zile.

Daria, in primul rand iti doresc sa te linistesti si sa treci cat mai repede peste perioada asta... dupa cum te stiu eu destul de puternica, o sa faci fata cu succes.. Giulia este superba.. si de la mine!

Olivia, pacat ca Oscar trebuie sa treaca prin problemele astea.. banuiesc ca mama lui e f. afectata, a fost un soc, si asta se revarsa asupra starii copilului... si lui Luca multa distractie la gradi, sunt sigura ca o sa fie fun! Pupici din partea mea in avans si LMA in caz ca nu apuc sa intru de ziua lui!

Carmen, o vazui pe Ilinca pe bicicleta, sa inteleg ca asta este cadoul, foarte frumusica si gratioasa (asa cum zicea altcineva aici) s-a facut

Dana (speel) sper sa se rezolve si problemele tale, din pacate viata nu ne iarta cam niciodata, cand nu e una e alta..

Alice, imi pare rau de ignoranta socrelei referitor la nepotul ei, dar poate ca e mai bine asa...... aa, ce m-a distrat faza cu aparatul foto, ca si la noi e tot asa, fiecare cu al lui...

Andreea, cred ca de abia astepti sa se termine sapt asta si sa te vezi in concediu... multi pupici lui Stefi si burticii

Bianca vocifereaza 90 % in engleza, si cine o aude incepe sa ne sugereze subtil sa vorbim cu ea in romaneste .. de parca vorbesc chineza cu ea... in rest e bine, si vad ca vara asta ne-a scutit de raceli, sau o fi mai bine la noua gradi... sa bat in lemn!

Si in final, cateva poze de la ziua Biancai ca sa nu ne uitati de tot.. http://family.webshots.com/photo/2282337400058018672AGiXOB

Va pup!

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Neatza!

am pus de cafea...cine mai vine? merg sa ma uit la poze, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, vin io la cafeluta, desi am adrenalina higy :-)
Deci, va multumesc de gandurile bune.
Shocul pt mine a fost ca taticul Giuliei vrea divort, nu i se pare grav ca el nu participa cu nimic la casa, gospodarie, educatia copilului. M-am trezit la realitate, nu toti sunt facuti sa fie soti, tatici, etc.
Mi se rupe sufletul doar si numai pt Giulia. Atat. Ea merita un tata. Dar unul adevarat. Nu stiu cum ne vom descurca, nu stiu ce ne rezerva viitorul. Mi-e teama, recunosc, dar sper ca Dumnezeu ne va ajuta.
Ref. la orar de vizite ... el nici nu stie daca vrea sa o vada.

Gataaa cu problemele mele, sunt relativ bine, incerc sa-mi culeg gandurile, sa-mi verific limitele si posibilitatile.

Sunt prin zona ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Iacata-ma si pe mine ... sint si eu pe aici, am avut de citit vreo enshpe pagini de subecte fierbinti si la ordinea zilei despre cum ne educam/crestem/aparam copiii de multitudinea de rele care ii pindeste la tot coltul ! Am sa imi rezerv dreptul la tacere insa vizavi de respectivele subiecte pentru ca am observat (cu oareshe tristete) ca forumul acesta este pentru unele persoane motiv minunat de a arata ca sint atotcunoscatoare si posesoare de pareri pe care se sustine bunul mers al universului.
Diana, multumesc pentru link, am citit !
Olivia, hehehe ... prietenii stiu de ce, nu ?? DVD portabil ?? Super, mi-ai dat o idee, multumesc !! Si sa vezi cit de "larg de inima" este DC++, nu ai sa regreti o secunda ca te-ai intors in romanica !! Cit despre cutremure ... yuckkk, eu am oroare de zguduieli dastea terestre ! Si aici va batem ... Vrancea e infinit mai linistita, so cam bec houm rapidli, pina nu navaleste "tremuratul"
ala mare !
Dana - frumos mesaj ! Numai ginduri bune pentru voi si pentru ambii baieti ai tai !
Daria, pe mine m-a lasat tablou faptul ca sotul tau nici nu stie daca vrea sa isi vada fetita !!! Cum dumnezeu, mey ?? In rest, dupa cum spuneam si ieri, iti doresc sa ramii la fel de senina si puternica asa cum ai fost si pina acum !!
Acu ma duc sa vad poze de Bianca si Giulia ... mai revin ...
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, aveam impresia ca am trimis mesaj de dimi de la prima ora, tiii, ma duc la vale, macar dac`as fi baut ceva da` nu`i tirziu ca-i ziua sefului azi;))
vazut bianca
daria, , ce sa zic, e simplu sa dai sfaturi, io doar ti-as spune sa pleci urekea la cei care`au trecut prin asta
madam spil, , a plecat mama ta?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu sunt constienta cat de al draqu` de greu imi va fi. Insa NU am cum sa oblig un om de 33 de ani sa-si iubeasca familia. Pur si simplu nu am cum sa-l oblig. Vreau si eu o viata linistita, sa-mi cresc si educ copilul in liniste, sa dorm noptile, sa ... sa ... sa... Si ma pot baza doar pe ajutorul tatalui meu. Atat. In rest eu sunt singura.
Adica va am pe voi

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput