LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 30
carmenp spune:
daria eu nu vreau sa te conving de nimic, nu`s nici pro, nici contra, tu stii cel mai bine cum va e... ai incercat sa stai de vorba serios cu el?
edit, de dragul copiiilor in viata se fac compromisuri si de-o parte si de alta, of course, sa nu intelegi acu` ca tre` sa stai sa iei bataie cu portia doar ca virgula cupilu` sa aiba mama si tata laolalta. da` ma gindesc ca pentru giulia merita sa incercati, sa va dati o sansa, da`, ma repet, tu stii cel mai bine
szivarvany spune:
Monopolizez forumul, nu ma injurati :-)
Carmen,
din noiembrie 2006 incerc sa-i explic ca familie nu inseamna plec dimineata la 7 la servici si vin ... cine stie cand. Lui i se pare normal ca eu sa ma ocup de toate si el sa vina ca la hotel. Au trecut 10 luni in care eu am vb cu peretii 
Incerc sa las gandurile negre ... sa ma gandesc ca totusi Giulia va fi fericita, ca voi reusi sa o conving ca tata`so o iubeste muuult, de nshpe ori i-am cumparat eu cate ceva si i-am zis ca i le-a lasat tati. Nu sunt sigura ca m-a crezut, are ea asa un feeling cu mine. Ma "simte" imediat ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Daria, 
!!
Eu una sint mai mult decit sigura ca fata a incercat tot posibilul pentru a tine familia unita, dar de unde nu este ... nimeni nu cere, nu ?? Si vorbesc din proprie experienta, cit de obositor si dificil poate fi uneori sa vorbesti cu un barbat care nu te aude ... si a carui parere conteaza cel mai cel !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Inghetzataaaaa aveeeem,care mai vrea inghetzataaaa
....io tocmai ma sacrific, ca nu mai am loc in congelator asa ca am scos o cutie mare de inghetzata
Alice si io am cetit subiectele fierbinti,da' pe mine ma mira convingerea unora ca ele sunt detinatoarele adevarului absolut si insistentza
Btw de simpatia lui Gizmo pentru Maria mea,auuuzi da' lu' tata lu' Gizmo i-ai aratat-o pe mandra,ca cine stie poate scoatem o a doua Cleopatra![]()
Vazut pozele,Daria aparatu' ie misto da' fotomodelul super
,are niste ochi
.....vazut si poze cu Bianca,dolofanica...Anca dupa poze io cred ca o limba asiatica vorghesti cu ea![]()
Carmen io una nu stiu cum ai putea sa vorbesti cu cineva care nu lupta pentru copilul lui si nici nu stie daca vrea sa o vada
...parerea mea
io-s in zona,mai am juma de kil de inghetata,dupa care trebuie sa fac mancare si bagaje ca dam o fuga pan la munte,sper sa nu ploua non stop![]()
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Eu incerc sa vad partile bune. Nu voi mai fi un pachet de nervi din cauza unui om care nu merita nici macar nervii mei. Voi incerca sa aiba o relatie tata-fiica, atat cat va fi posibil. Deocamdata umblu sa mai obtin un mic credit sa cumpar masinuta si dup`aia, vom vedea. Mi-e frica doar si numai pt Giulia. Nici nu cred ca va observa ca tata`so nu va mai locui cu noi
Sper sa fiu puternica dtpdv.
In rest, la Oradea ploua si e toamna ![]()
Eu sarbatoresc cu colegii o zi de nastere 
Ioana, multam ca mi-ai facut pofta de inghetata.
Merg si io sa-mi iau o inghetata Bounty 
Daria &
carmenp spune:
nu`i vorba ca monopolizezi forumu` si cu riscu` de a`mi lua castane continui discutia... vorba danei, cind scriu am in fata okii verzi ai fii`ti... parerea mea si nu numai a mea e ca un copil are nevoie si de mama si de tata, fiecare isi are rolul bine definit in cresterea si educarea copilului. crede-ma ca dac`as avea un barbat violent sau betiv sau care sa se poarte urit cu copiii mei n-as trai un minut cu el. in orice casnicie sunt momente bune si rele, trebuie doar sa stim cum sa le depasim si sa renuntam la orgolii atunci cind e cazu`. esti sigura ca nu e o hotarire pripita? esti sigura ca nu se mai poate face nimic? nimeni nu e perfect si multe se`nvata din mers
szivarvany spune:
Ieri, la avocata, l-a pufnit rasul cand pe mine m-a pufnit plansul. Eu simteam ca nu am aer, ca pica cerul pe mine, cum spui tu, aveam in fata doar mutrisoara nevinovata a Giuliei, iar el zambea. Sunt momentele in care as putea sa-l omor. Asa, pur si simplu. Respectiva, care il cunoaste, l-a intrebat daca a baut cumva. El nu bea niciodata. Toate astea in timp ce scria motive ale divortului.
Vi s-a intamplat vreodata sa nu mai aveti ce spune, ce argumente sa aduceti in favoarea unei cauze bune ?
Si sa nu uit: i-am cerut sa ne separam, 1 luna, 2 luni de zile ... a zis ca el nu e prost. Aici are dreptate, doar n-o fi prost sa plece de acasa unde le are pe toate. In timp ce eu sunt SINGURA.
Daria &
alice2004 spune:
Mey, studio de inregistrari - avem, una bucata fetitz talentat - avem, ba chiar mai mult, poate ii punem pamindoi - si pe ea si pe Gizmo si bagam un duo de ramine Cleo aia mica amintireeee !! Asa ca, ramine sa ii bag lu tata lu Gizmo un imbold de a compune neshte piese (ca alea de la facu Stratan pentru fiiesa nu e cine stie ce, daca asculti linia melodica si versurile !!).
Si apropos de subectul Dariei - si eu sint de aceeasi parere - copilul are nevoie de ambii parinti, dar uneori relatia mama-tata se deterioreaza si copilul are mai mult de suferit daca respectiva casnicie merge din inertie decit daca partenerii se despart amiabil. Tatal tot tata ramine, si daca el nu se implica in cresterea copilului acasa fiind, casatorit fiind inca ...
Editez - "Vi s-a intimplat ... ?" - Da, mie una, da. Trist ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete