Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

mai felicitari la toata lumea pentru toate ocaziile ...atatea bucurii...dintele nr 2, nr 3, aniversare de forum, de 6 luni , de 7, zile de nastere, sfinti... super. da zic asa dintr-o data pentru toti FELICITARI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Messa, ti-am multumit si tie la un alt mesaj, mai devreme. De fapt te-am pus in categoria "fetelor", ca acolo nu am mai enumerat. Ati fost multe si va mai multumesc o data. Cristianei, ralucai si lu' rali le-am multumit deja pentru alt raspuns, legat de branza calcica. Stiu cum faci tu branza de casa, m-am amuzat cum o aduci acasa si e branza de casa. Sper ca nu ma insel
Cristiana, interesant link. Cred ca voi face pana la urma din lapte din comert.
Maaama ce-mi place si mie la Poana Brasov. Mmmm ce partie au acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MISHA, acum sper ca nu te-am speriat atat de tare incat sa nu mai bei nici tu laptele de casa ... ideea este ca laptele "adevarat, de la mama lui" poate fi inofensiv si ok, dar poate da si unele probleme (eu m-am ingrozit ca poate contine si Klebsiella, care da o infectie tare pacatoasa). Si pe mine ma bate soacra-mea la cap cu beneficiile alimentelor "adevarate", de la tara, dar i-am spus sec ca nu am incredere, si ca nu vreau sa-mi imbolnavesc piticul. N-o fi oul de la magazin asa de portocaliu la galbenus ca cel de la tara, n-o fi puiul asa de atlet, si nici laptele asa de gras, apropo, ai vazut cata grasime are laptele de capra?

ADELA, fetele au dreptate, ia mai punei-o pe Alexia in carca domnului tata, si mai gaseste ceva de facut urgent si neinteruptibil (te duci pe balcon si faci integrame la o si , sau iti vopsesti parul), si vezi tu daca isi mai da aere de mare expert in cresterea copiilor.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LILICO - nu stiu cum azi de dimineata cand m-am trezit mi-a venit asa in cap...ce-o mai face lili cu adam ce ai mai facut cu mancarea cu el? fii atenta ca am vrut sa iti zic sa faci si tu ca mine ca o fi mai bine eu i-am facut fetei tot felul de combinatii de mancare. si ca sa vad ca cel mai bine mananca defapt cel mai simplu. azi si ieri a mancat fasole verde cu carnita de vitel. atat. aaa si un pic de cereale din preferatele ei. deci ei ii plac gusturile mai simple. poate si al tau o fi asa. ia sa incerci acum legumele pe rand. si frcutele pe rand. separat. fara amestecuri o perioada. ca eu cred ca astia ai nostrii s-au cam turmentat de prea multe noutati. o sa fie timp si de bucatareli complicate...ca nu iti mai zic ce m-am spart in figuri la niste paste cu sos bolognez si reteta de baby guacamole de la messa si degeaba. a facut iak fata mea si n-a papat nimic. da uite ca mananca simplu: spanac cu pui. fasole din asta cu vitel.dovlecel cu pui. daca i place asa , ii dau asa simplu. mai bine...
si nu mai multe deodata. deci e ora de fructe ii dai doar fructe. sau ora de legume doar legume. ca cica se obisnuieste. ea mananca frcute dar la legume e mai sclifosita. la pranz nu vrea sa manance fara cutia de iaurt langa ea. ia 3 guri de mancare mai baga 2 de iaurt. se racoreste fata ...azi n-a vrut sa manance fara iaurt. am plecat cu ea de gat la magazin in spatele blocului sa i iau iaurt. ce sa fac... bine ca mananca asa.

MESSA- a facut iritatie?,... naspa dar de ce, o fi ceva acid pe acolo.... las ca se obisnuieste.eu ii dau fructe de la borcanele ca aici oricum nu gasesc caise, prune si ce se gaseste e umflat cu pompa de prin alte tari ale UE unde toate merele au aceeasi marime...da n-a facut nici o iritatie pana acum.

MISHA- 28 de grade?? eu ii pun aer conditionat la temperatura asta si tot in pampers o las... sa stii ca asa au copiii mainile si talpile reci. nu are cum sa ii fie racoare la 28 de grade. pai daca are mainile reci manusi tre sa pui nu bluzita cu maneca lunga ca palma tot afara sta si tot rece e. eu zic sa lasi copilul fara maneca lunga ca nu e nevoie la vremea asta.
si eu o gasesc pe thea transpirata la spate, la ceafa ca are par mare. si daca e asa noaptea ii dau drumul la aer sa se faca mai racoare ca ii e cald. ca altfel nu ar transpira. si apoi adoarme la loc ok. la ea pun temperatura de 27 de grade si doarme in pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Liuda- la noi au scos tramvaiul...asa ca nu o sa am nicio scuza . La noi nu ploua, e chiar frumos... acum iesim la plimbare!
Misha - si pe tine te astept

Messa- ma bucur ca i-a trecut Ariannei

Lili, Diana- . Si ca bonus am sucit pozele si am mai si pus cateva aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

pa fetele !!!

PS era un mesaj doar de dorul de a umple o pagina ... ca azi a fost mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

RALI, bata-te norocul, bine ca le-ai sucit dupa ce m-am uitat si io... auzi, daca fac torticolis, cine imi repara gatul?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Gabriela, daca Adrianei i-au iesit dintisorii nu cred ca trebuie sa iti faci probleme de rahitism. Noua dr. ne-a zis ca are fruntea bombata, ca se balangane cand sta in fundulet si i se vad inelele de la coloana cand sta in sezut. Ma asteptam sa imi zica de rahitism pt ca ii vedeam sternul infundat dar culmea, de stern nu mi-a zis nimic desi era in pampers la consult. Afara stam destul de mult, cam 3-4 h in fiecare seara insa am cam ferit-o de soare de teama radiatiilor. Pe faleza o duc cam de 2-3 ori pe sapt.; de acum voi incerca sa o tin cu fata la soare.
Cred ca ti se pare ca dintisorul e ciobit, poate nu a crescut tot.

Conchita, asadar 10' de soare? Asta nu e greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

misha, asha-s io, glumeatza azi mai mult ca de obicei Si sa stii ca exact asa fac branza de casa - odata ce ajunge din raft in punga mea si din punga rostogol prin masina la semafor (asa se "bate" bine) si din masina in chiuveta la clatit, de, ca s-a dat de-a dura in masina, si din chiuveta in frigider... e branza de casa, mai! Preparata si para-preparata!

diana, a trecut fundul de maimutza. Acum e roz la loc.

rali Iti dai seama ce ma bucur EU! Ma si gandeam ca imi face coaja pe buci si ca stau numa-n dosul ei cu creme si alifii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Misha, NU da copilului lapte de vaca -pasteurizat or ba - inainte de un an de zile! e interzis total, nu te risca, nu e de gluma! daca alaptezi la san, de ce te ingrijoreaza lipsa de calciu? nu calciu ii lipseste. de transpirat, transpira in timpul suptului de la efort, e si normal. maini si picioare reci au bebelusii mai mici - cand inca corpul nu s-a adaptat dupa uter la temperatura ambianta. la varsta asta, insa, cand au maini si picioare reci, atunci ala e sigur semn ca le e frig. noaptea, temperatura corpului scade, pentru ca incetinesc toate functiile organismului, deci e bine sa ii pui ceva de imbracat totusi, daca ai aer conditionat si e racoare in casa. la mine merge aerul conditionat continuu si e chiar frigut, nu ma risc sa o tin fara body in timpul noptii. ziua e altceva, ca se misca, se joaca, are activitate fizica, dar noaptea nu.

Mihacarm, asa mi-a zis pediatra, ca eu eram disperata s-o tin cu orele, iar aici e super cald afara si eram ingrijorata ca nu stiam ce sa fac. si mi-a zis ca 10 minute, dimineata chiar, sunt super suficiente. io o tin mai mult, dar niciodata dupa amiaza, mi-e teama de insolatie si de arsuri de piele.

Rali, cand il gasesc, scriu la el si pun linku.

Liuda, la multi ani pentru Diana pentru 7 luni si tie pentru forumeala. :-)

propunere de tema: cum si de ce ati ales numele copilasilor vostri?

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput