Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 25
Liuda spune:
Rali - oleu ce mijloc ai gasit si tu mama! Doar acolo? Doar la Bv? am de mers 4 ore in caz ca nu prind o reparatie, doua, trei pe drum... dar vin si la Bv, ca am treaba acolo, la tuamna!!![]()
![]()
Misha_tp spune:
Cristiana70, rali, sraluca - multumesc. Vacuta e a lu' mamaia si tataia, deci e din sursa sigura. Inca nu stiu ce sa fac, mai astept si alte raspunsuri...
adela, un copil este implinirea unei familii, aduce bucurie si fericire. E adevarat ca viata de cuplu nu mai e la fel, in mai mica sau mai mare masura, dar nu cred ca o relatie se poate raci din cauza copilului. Vedeti daca problemele voastre nu se trag din alta parte, iar Alexia sa fie doar scanteia care aprinde focul mocnit.
Ce as face si am facut deja: l-am intrebat pe sot si m-am sfatuit cu el cum putem "educa" copilul (si eu fiind singura in timpul zilei, ca si tine): sa-l las sa planga pana nu mai poate sau sa-l iau si sa-l linistesc, cu riscul de a-l invata rasfatat, in brate etc. Am incercat seara, impreuna, sa-l lasam sa planga. N-a mers, nu ne-a lasat inima. Incearca sa nu mai tii in tine, sa spui ce ai de spus cu calm. Vei vedea ca si tu ii vei da dreptate in anumite privinte, si el tie in altele si veti gasi o cale comuna. Iar cu soacra nu mai fi stresata, poate va fi bine. Vei vedea la momentul respectiv. De ce sa-ti faci griji inutile de pe acuma si sa iasa de fapt bine atunci? Nu e pacat pentru timpul cat esti ingandurata si stresata? Fii vesela pentru fetita si sot ca asta e cel mai important.
kateryna spune:
quote:
Originally posted by alinuk
Acest subiect nu are cum sa 'moara'...
Chiar daca fiecare scrie atunci cand are chef si timp ...
Si va marturisesc ca eu oricum prefer calitatea in detrimentul cantitatii...
Asa ca nu va mai impacientati... show must go on
popp fete cucuiete...
Alinuk sibb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Ba io vreau cantitate de calitate...da sa fie nene cantitate. Ca pe bune daca se ramane la stilul asta de scris o pagina la zi in cel mai bun caz....ori ma calugaresc, ori ma las de forum. Cum nu am cum sa ma calugaresc, imi ramane doar varianta lasatului de forum. Incepe numaratoarea inversa...3...2...1...eject!
Misha_tp spune:
Liuda, corect! Pe 22 dau de baut. Sa stii ca acuma merg des in parcul mare de langa ITM, spre faleza, seara, intre 19 si 20.30. Poate ne-om vedea acolo.
rali spune:
Liuda- bine bine bine ...te fofilezi
, pa-i frumos?!!!, dar vezi poate la toamna nu spui nimic !!!
Si daca Kate vrea cantitate cu calitate, mai bagam si noi cateva poze
aici
cristiana70 spune:
MISHA, eu inteleg ca-i vaca lui mamaia si a lui tataia, dar eu tot nu i-as da din sursa nepasteurizata, fara suparare.
Citeste www.referatele.com/referate/chimie/online6/Proiect---laptele-de-consum-referatele-com.php" target="_blank">despre lapte si pasteurizare, procedee, samd.
Cat despre metode de "educatie", noi chiar avem noroc ca David deocamdata nu prea plange, decat la subiect: foame, somn sau necazuri cu Zana Maseluta.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
Misha - imi place acolo dar pacat ca nu au plantat si copaci ca mori dracu acolo pe caldura. Eu inainte stateam acolo la blocul de langa VIVA, acum nu mai nene, dar am "traseul lu' Diana" pe brailei, nu conteaza ne intalnim cand vrei! Unde vrei, ca seara vad ca iesit la orele noastre intre 7 si 10 seara!
Rali - nu fata nu ma fofilez si promit sa ajung cu prima ocazie, inainte chiar veneam des in poiana ca avem si neamuri pe acolo, dar cand vin te anunti si sa nu aud scuze ca nu merge tramvaiul!!!![]()
bai azi vad si eu un pic de inviorare... ploua pe la voi?
Messa spune:
rali, mercic
- la noi vad ca kuru gol si bepanthenul au rezolvat problema ![]()
misha, io tz-am zis cum e dezbracata fi-mea la culcare... mie adica nu-mi multzameshti?

a propos de semafor... va dati seama ca fi-mea nici nu se prinde cand e semafor, ca e obisnuita cu ambreiaj - viteza1 - accelerat juma' de metru - frana - scos din viteza - pauza 3 minute - loop.
adela, al tau e - ca sa nu zic tampit, pardon - neexperimentat si necitit la capitolu' asta. Explica-i ca toti bebeii au crize de plans in jurul varstei de 1,5-2.5 ani. Si ca e normal ca si gupilu' vostru sa le faca atunci cand ii vine timpul si ca nu e vorba de carente in educatie, ci de o chestie fireasca in evolutia unui copil. E perioada in care copilul incepe sa isi dea seama ca VREA, ca POATE ALEGE, ca SIMTE si, normal, daca nu primeste ce vrea, daca nu i se da voie sa aleaga si daca nu stie sa interpreteze ce simte, apare FRUSTRAREA pe care copiii o comunica exact asa - urla, se tavalesc pe jos, plang cu sughituri, plang pana borasc s.a.m.d.. Ideea e sa stii sa gestionezi crizele cand apar in asa fel incat sa cresti in mod firesc rezistenta copilului la frustrare si sa imbunatatesti modul in care si-o manifesta, aia e educatia. Asaaaaa... iar despre omu' tau cel atotshtiutor in ale gupiilor, eu crez ca treaba e cam ashea - dat fiind ca (tu insati ai zis) el nu apuca sa se ocupe de gupil fiindca e la munca si tu esti aia care face tot, parerea mea e ca omul se simte cumva dat la o parte din viata fiica-si. Nu constientizeaza treaba asta, probabil, dar eu am impresia ca de fapt ar vrea sa fie mai implicat. Eu zic sa incepi prin a-i lasa gupilu' pe cap mai des, ceea ce e bine si pentru el, si pentru gupil, si pentru tine. In unele seri lasa-l pe el sa o hraneasca si tu pretexteaza ca ai nushce de facut ce nu se poate amana sau intrerupe (de exemplu, de pregatit un curcan la cuptor
); in alte seri zi-i ca te vezi cu prietena X cu care nu te-ai vazut din liceu si ca ii lasi gupil pe cap - faza la care ii arati unde e mancarea gupilei, ce trebe dat, si ii explici ca s-ar putea sa se si pipi pe ea deci ca va trebui schimbata cat esti tu plecata. In alte seri pregateste baia, baga gupilu' in caditza si striga-l sa vina, apoi pleaca din baie si lasa-l sa imbaie gupilu', prefacandu-te ca brusc a aparut ceva, cu totul altceva, care necesita intreaga ta atentie. S.a.m.d.. Implica omu', sa vaza si el cum e cand gupilu' te creiereste de cap si urla si sa vada si el ca uneori e chiar ok sa linistesti gupilu' in bratze. Sa vada si el cum e sa stai la curu' gupilului. Sa VADA, sa TRAIASCA PE PIELEA LUI si SA INTELEAGA!
ylilimic spune:
rali -rastoarna si tu pozele inainte s ale pui, ca mi-a intepenit gatul ...
adela - nici eu nu cred ca Alexia e cauza...eu abia acum ma cert pt educarea lui Matei, dar are aproape 3 ani
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
dianamizzi spune:
neata fetele!
RALI - ti-am vazut baiatul si pe tine cred ca prima data ori nu te mai tin eu minte
mi-am sucit gatul in stanga , dreapta...concluzia...
sunteti frumosi foc
bai ce aveti, auzi moare subiectul....
ADELA- fata ia sa iti sara si tie dracii pe el asa cateodata, ce taci si nu i zici nimic... ia sa-i zici sa stea si el cu copilul singur, sa ai si tu o pauza de o ora acolo sa nu mai auzi gura de copil si barbat. sa vedem el cum se descurca cu copil urland ca vrea afara din carucior. si sa ii zici ca toti copiii fac asa, daca vor muschii lor afara atunci tre sa ii scoti din carut ca altfel te urla pana te duci cu creierii in alt taram... el nu e dat cu capul de din astea de aia ii vine glasul sa judece...
asta e solutia, sa stea el singur cu fata. sa o educe si el acolo o ora pe zi macar. eu cand vine asta al meu acasa i-o dau in primire de la usa si ma fac ca dispar . de tot, sa nu mai fiu in vizorul lor. sa aibe si ei timp de tata-fiica. eu fac toate alea cu ea, o cant si dansez si plimb toata ziulica. da seara il astept sa imi iau si eu pauza. nu mult timp , acolo oricat dar sa fie fara mine. acasa ori sta cu ea prin living , nu ma intereseaza cum o distreaza, cum o zbangane , cum o face sa taca. sa stea cu ea ca e fii-sa .
si cand mergem la plaja el sta cu ea in apa, ca "se pricepe cel mai bine," si "vrea sa stea cu tati fata" iar eu ma intorc cu spatele pe prosop ca nesimtita si bag nasul in revista si ma fac ca nu aud , nu vad.
astazi am fost pe afara si din centru pana acasa a urlat nebuna mea de am zis ca se sufoca in carut... era prea cald cred dar pana la urma am luat-o si eu in brate , ce s aii fac, ca de orpit nu se opreste... asta CLAR... poti sa te dai tu in cur si-n cap ca tot face copilul ce vrea din tine... daca face barbatul pe despeptul ia sa iti arate el cum ar trebui sa procedezi sa inceti si tu de la el nu? ...

si cu soacra-ta te inteleg saraca... pai da cum sa nu ca are si aia coarne de nu mai poate. e rusinoasa in casa altuia.... ce sa zic...
ca si a mea care a venit pe aici sa vada fata si mi-a impuiat capul ... ca ...aici la mine unde ma plimb eu ca nu am unde, asa pe strada, asa pe trotuar printre case.... asa pe langa masinile astea... prin SMOG.... auzi era deranjata domnule sclifosita ca e smog aici la mine in oraselul asta tacut... 
ca la ea e mai bine, e langa mare, e cu faleza, e cu draci laci...
pai ce dracu sa fac eu daca eu n-am faleza langa usa blocului...
de atunci nici nu o mai primesc pe aici. prefer sa ma duc eu o data pe saptamana la ei, ies pe acolo ca sunt si eu la plimbare si gata cu vizitele pe la mine in casa...
dar deja nu are rost sa te stresezi cu oameni din astia....nu toate rudele sar sa te ajute cand ai nevoie. asta e, taci din gura si la revedere. si mai bine ca nu vine la tine
las-o in colo , decat sa iti corobaie prin alea ale tale pe acolo de plictiseala. hai ca zic si eu ceva sa te simti mai bine ![]()