Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!
Raspunsuri - Pagina 24
cristiana70 spune:
MISHA, de putut poti, dar eu sincer nu ti-as recomanda, fiindca vaca cu pricina nu e sub supraveghere sanitar-veterinara tot timpul, poti avea fel de fel de surprize... De fiecare data cand am discutat, doctorii recomanda pentru bebei produse gen carne-lapte-oua de cumparat.
LIUDA, cred ca nici un bebe nu suporta semafoarele, crezi ca David intelege ca mami trebuie sa stea la semafor? Doar daca doarme!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
rali spune:
Misha- mie dr. mi-a recomandat sa nu ii fac din lapte de vaca de la tara (ca e prea gras)...noi inca nu papam branzica.
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
bai eu sapt viitoare pe 24 fac un an de forum... sa ma felicitati, ca altfel ma supar!!!aveti grija sa-mi amintiti sa dau de baut! dar cui ca eu sant de la tara, voi de la capitala, majoritatea! bai si maine fie-mea face 7 luni... nu imi mai vine sa cred!!! 7!!! cand a facut, cum a trecut, pai asa maine poimane ma trezesc ca asta e mare si mai vreau unu!!!
Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Si io-s de la tara, unde ne intalnim
Apropo, stie cineva ceva de DANA, sunt bine?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
sraluca spune:
I-o nu-s de la tara si branza tot din lapte de tara ii fac. Sau nu, Lilisor stie ca ea il gestioneaza.Iar de sanitar veterinarii tot ea e responsabila
. LILIIIII din ce tara e laptele meu/tau????
adela2006 spune:
m-am tot gandit si eu ce as face in alea 48 de ore
ei bine mi-as pune funduletul pe nisip in fata marii si as sta acolo cu un pachet de tigari si un litru de cafea si as medita cum naiba am ajuns in situatia asta
nu ma mai inteleg deloc cu al meu , a avut o saptamana libera si ne-am certat cat nu ne-am certat in 9 ani de cand suntem impreuna
poate certat e prea mult spus ca eu nu am zis mai nimic am adunat in mine atatia nervi ca simt ca explodez
cica nimic din ce fac eu ( legat de alexia logic ) nu e bine
nu-mi aud decat reprosuri ca e prea rasfatata fata din cauza mea
de ex aseara ne-am dus in oras si la intoarcere urla alexia in carut de numa si am luat-o in brate
sa o pun inapoi ca se obisnuieste prost
am puso dar se ineca de plans si urlete si am luat-o din nou in brate
mi-a insirat toata viata viitoare ca va urla prin magazine si se va tranti pe jos si-l va face de rusine ca o sa-i zic sa vina la 8 seara in casa si-mi va rade in nas
nu stiu cand si cum ne-am indepartat asa mult cum nu stiu cand am ajuns sa ma gandesc serios sa-l las sa-mi cresc copilu in liniste cum vreau eu
pe mine parintii m-au lasat la bunica-mia pana la 7 ani m-au luat la scoala si au fost tot timpul severi cu mine
eu am zis ca nu voi fi asa ca vreau sa stie ca o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta
si mai sunt stresata si din cauza zilei de maine cand merg la o nunta si o las pe alexia la soacra-mia
ca ea nu poate veni sa stea cu fata la noi ca nu se simte ea in largul ei la mine acasa
am tot auzit ca primul an cu copil e greu ptr soti ca se raceste relatia dar nu stiu ce sa mai zic nu prea va aud sa va plangeti atata ca mine
poate totusi e ceva la noi
am asteptat atata saptamana asta libera a lui ma gandeam ce frumos va fi sa iesim toti la plimbare
si acum tot ce vreau e sa inceapa o data lucru sa revin la viata mea normala dinainte , adica sa stau eu toata ziua cu alexia fara sa ma bata nimeni la cap ca nu fac nimic bine
cam asta e viata mea acum
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Liuda spune:
Dana e bine, e la mare, Lucas e cu mama ei, acasa. Ea se distreaza si profita la maxim de concediu! Conditiile sant bune si azi se intalneste su unele "forumiste"
Adela e normal ce se intampla, mai iau si eu suturi ca o rasfat pe fata, dar pentru asta am facut-o. Insa nu ma critica chiar toata ziua, pentru ca nu sta cu noi toata ziua! Ce bine ca e dependent de munca ca altfel m-ar tampi de creer, asa vine seara si in 2 ore santem deja si culcati, nu apuca sa ma scoata din pepeni. sa stii ca se poate intampla si din cauza ca a stat acasa, nu a avut activitate, s-a plictisit si a "mancat" si el din gura sa se afle in treaba. rabdare fetita, rabdare.
cristiana, rali - unde o fi mijlocul? ca eu vin la intalneala, dau o bere si mai mult
Misho - cand pusca mea ne intalnim si noi ca stai la umbra si nu zici nimic. ca alta data poate dai tu de beut!
cristiana70 spune:
Bey, RALI, pai tu te scoti fara sa faci un pas
!
ADELA, nici noi nu prea stam pe roze, eu sunt obosita, dar daca stau si ma gandesc bine, n-as fi in stare sa stau 48 de ore de bunavoie departe de puiul meu... Si noi ne-am mai certat, poate ca e o boala a primului an cu copil, adevarul este ca de cateva luni, de cand e tata asa cum este, sunt ca o bomba cu ceas. Maica-mea vitrega ma suna si-mi spune ca nu mai rezista cu el, sa mearga cineva sa o ajute, eu ma simt vinovata ca nu o fac, dar cum sa merg cu un copil de opt luni intr-o casa in care se fumeaza, nu se prea poate dormi (urla tv-ul aproape non-stop) si unde as sta cu ochii-n patru si dupa tata care in momentele de absenta face tot felul de minuni? Cu ocazia asta am inceput sa-i caut nod in papura lui Adi, poate ca el nici nu e atat de vinovat dar eu sunt cu nervii in piuneze...
Norocul meu (si al lui!) e ca nu-mi reproseaza nimic legat de David, ca asta ar mai lipsi!
Stii, eu gandesc ca si tine, vreau ca David sa fie absolut sigur ca parintii il iubesc, probabil ca toata generatia noastra a fost crescuta intr-un fel de raceala. Multa vreme am crezut ca tata a fost parintele favorit, de fapt imi era frica de el si de reactiile lui, asa ca sinceritatea fata de el a disparut inainte de adolescenta. Nu vreau ca fiul meu sa traiasca aceeasi teroare, "sa nu afle mama, ca-i bai", vreau sa stie ca mama il iubeste si-l sprijina, chiar si cand va gresi.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by Liuda
cristiana, rali - unde o fi mijlocul? ca eu vin la intalneala, dau o bere si mai mult
Noi doua va pupacim.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
Pai RALI zice ca mijlocul e la ea, la Brasov!

cristina mamica de
David (21.12.2006)
rali spune:
Liuda, Cristiana- ca acum o fi Poiana Bv sau Bran la mijloc, nu mai conteaza ca eu vin

Adela- mici discutii am avut si noi, nimic grav. Noi, amandoi, il "rasfatam" pe Vlad, sper sa reusim sa ne dam seama cand e prea mult. Poate cel mai bine e sa vorbesti direct cu sotul tau, ca barbatii se prind mai greu ca ceva nu e in regula! Lasa azi fata cu el si iesi in oras si cand te intorci altfel o sa vedeti lucrurile amandoi!

.