Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

'neata!

Lili- asa cum au spus si fetele imi pare rau ca Madalina si sotul ei nu au ales sa mearga la o clinica din afara, ei sunt parintii..asa ca noua nu ne ramane decat sa ne rugam pentru sanatatea micutului Darius! Doamne ajuta-i!

Gabriela- nu cred ca i s-au ciobit dintisorii...ci asa sunt ei...sper sa nu spun prostii dar chiar ieri am vazut o fetita si avea dintisorii zimtati...probabil asa sunt acestia de lapte (daca te uiti si noi avem sub smalt dintii cu 3 zimti ca sa zic asa)

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Cata, te inteleg cum nutz imaginezi, asta e cel mai naspa cand incepi serviciul - oboseala. sa vezi cum se aduna dupa o vreme ca si daca dormi o zi suficient, tot nu e suficient...

Gabriela_s, 10 minute pe zi la soare sunt de ajuns sa se produca necesarul de vitamina D. daca il tii in cursul dupa amiezei, ai grija la caldura excesiva si la arsuri, e bine sa fie acoperit si sa folosesti o lotiune sun block cu spf 30.

Lili, dar Madalina stie de povestea Soniei+Oanei? da-i sa citeasca la topicul respectiv, poate se rasgandeste totusi...tu esti minunata ca deobicei, jos palaria pentru sufletul tau si pentru cat de altruista esti.

Shine, unde esti? ma lasi singura la rondul de noapte? :-)) glumesc, sper ca bebelusul tau doarme noaptea asta.

legat de borcanase, am fost tentata sa incerc si eu, dar cand am citit etichetele si am vazut ca si name brandurile adauga tot felul de cacaturi in mancarea pentru bebe, m-am lasat pagubasa. credeam ca sunt o solutie pentru calatorii, dar nu-s, din punctul meu de vedere. au si zahar, si sare in adaos!

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Kate - frumoasa poezia! Si la noi e casa vraiste...

Cristiana- multa sanatate tatalui tau si mamei tale multa putere si rabdare! Nastere usoara surorii tale!

Messa- la noi functioneaza foarte bine la iritatii (inainte de a incepe diversificarea nu am avut, acu mai apar uneori) uleiul fiert si racit si cutadenul!

Conchita- imi dai si mie linkul la topicul cu diversificarea? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai nu imi vine sa cred... o pagina? ce faceti fetelor? o pagina de eri pana azi in atatea ore? aoleu! cred ca se sting "stelutele"

fetele va pup si nu scriu mult ca nu am nimic nou...
mancam cat de cat, dormim prost.

Faza rea - ne place rau sa mergem cu masina, cred ca e din burta ca 9 luni am plimbat-o non - stop si cred ca am si facut-o pe roti! Dar nu ma pot intelege cu fata la semafoare... nu intelege ca la rosu trebuie sa ma opresc... plange in hohote!!! Deci la semafor e scandal. Ajungem acasa si se propteste in "tocul usii" sa nu o scot din masina!!!

Faza buna - are mama fata mare. Am fost aseara pe faleza si hai la terasa sa mancam... nu credeam ca va sta, dar a stat, pana a adus mancarea a ros la bricheta lu' tati, apoi a aruncat-o in Dunare (cica fumatul dauneaza) iar cand ne-a adus mancarea i-am dat un bucatoi de paine (ca din piureul meu nu a vrut) si a mancat fata paine de nu imi venea sa cred, avea paine si in cap, cur, pampers, body. Radeau toti de acolo si ea molfaia cu doua falci. Am carutul numai aluat, sa-l spal azi!

va pup si la cafea

Mergi la inceput

fetele santem de groaza... ce facem? ne despartim? ca e prea monoton!

Mergi la inceput

bai eu sapt viitoare pe 24 fac un an de forum... sa ma felicitati, ca altfel ma supar!!! aveti grija sa-mi amintiti sa dau de baut! dar cui ca eu sant de la tara, voi de la capitala, majoritatea! bai si maine fie-mea face 7 luni... nu imi mai vine sa cred!!! 7!!! cand a facut, cum a trecut, pai asa maine poimane ma trezesc ca asta e mare si mai vreau unu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Acest subiect nu are cum sa 'moara'...

Chiar daca fiecare scrie atunci cand are chef si timp ...
Si va marturisesc ca eu oricum prefer calitatea in detrimentul cantitatii...

Asa ca nu va mai impacientati... show must go on

popp fete cucuiete...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Multumesc mult de tot fetelor care ae-au spus cum sunt imbracati bebeii lor la culcare.

In continuare Alexandru transpira noaptea si e umed si rece la manute, dar rece rece. Am sa-l imbrac cu manecuta lunga, subtire, chit ca avem 27-28 de grade in casa. Nu am curaj sa-l culc doar in pampers, cu toate ca gandesc ca poate transpira din cauza ca ii e cald. Dar cine stie, poate am sa fac si experienta asta. (Eu dorm in tricou si invelita cu un cearceaf).

O mamica de pe afara, care e asistent medical, mi-a spus ca de la lipsa de calciu bebeii transpira la capusor si in palmute, asa, din nimic, adica fara sa fie imbracati gros sau sa faca cine stie ce efort. Al meu transpira mult pe capusor cand sta la supt. Nu am observat daca si in palmute. Pentru orice eventualitate, vreau sa incep sa-i dau branzica calcica. Intrebare:
Pot face branza calcica din laptele de vaca, de la tara? Adica nu cel din comert? Va rog cu un raspuns cat mai repede, ca vreau sa-i dau acuma la pranz.
Multumesc

Mergi la inceput

Liuda, noi patim la fel la semafor: se pune pe plans. Eu ii zic lui tati sa ne duca prin gropi, ca asa-i place puiului. Noroc ca nu prea sunt gropi pe strazile principale din Galati, in afara de canale, bine-inteles.

Mergi la inceput

Hei, daca vrei sa dai de baut, suntem prin zona...tot de la tara.

Mergi la inceput