Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, fi-mea s-a iritat la CUR de la borcanele alea. Acuma sta in jopa goala pe aleza de la Happy, piuie incantata (cred ca o doare-n cur ca o doare-n... cur), eu miros a Bepanthen mai rau ca ea si o pandesc sa nu se pishe pe langa aleza, ca e tare vioaie la ora asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mihacarm deci de aia sughitza emmi!? hihi ce dulcica e eva dup legume. emmi ar face orice altceva numai sa nu le manance. de fapt e pe toane la legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetelor. Acum cat mai vad cat de cat ecranul sa va zic si eu una doua. Ma apuc sa vad ce faceti voi ca ziua mea a fost de super kko cu multa munca la serviciu si putin timp petrecut cu Mateiu.

Hele, multumesc de detaliile despre fructe. Eu ii dau mai des banana.
Cereala mananca Matei sa zic asa cam 2 masuri sau 3 la 2 zile. Ii pun in fructe sau in iaurt.

Cu dintii ... nu stiu ce sa va zic, unul dintre fratii mei si-a supt degetul pana la 4 ani si are dintii trasi in fata rau ... acuma ... nu e obligatoriu. Uite, Marina n-are nimic.

Oau! Lilisor, esti uimitoare! Iti tin pumnii si pun o vorba buna stii tu unde, cu prima ocazie.

Liuda, ba va sunt fidea ca sa zic asa, doar ca sunt casapita de oboseala ca la munca incepe scoala si eu sunt biroul de admiteri asa ca na.

Lili, acum am citit raspunsul Madalinei si al sotului ei. Mai ... eforturile tale sunt mai mult decat laudabile dar ... pana la urma dorinta parintilor este cea care prevaleaza. Tu ti-ai facut mai mult decat datoria si le-ai prezentat o varianta, poate se vor mai gandi, sunt sigura ca apreciaza eforturile tale.
Daca totusi vor sta mult la Budimex, vezi ca s-au deschis niste rezerve CMU acolo. Daca vrei detalii sa imi zici.

Miha, scuze ca nu am anuntat sarbatoarea. A fost prima zi de munca si ... destul de capiata am fost. Nu se va mai intampla. Calendarul bisericesc se reia cu prima ocazie. Te iarta Dumnezeu ca n-ai stiut.

Marybell, multumesc de detaliile despre fructe.

Gabi, capul sus si Doamne ajuta de vremi mai bune!

Cristiana, nu cred ca se poate creea o disputa fata de spitalele din Romanica. Stim cu toatele cum sunt, in ce hal. Mie una imi e groaza.

Fetelor, imi cer mii de scuze pt mesajele telegrafice dar nici nu mai pot gandi de oboseala. Va pup si sa ne citim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cata, poi daca te iarta Dumnezeu ca n-ai stiut... atuncea la ce bun sa stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Prietene, cand intri in aceasta casa,
Si ea nu straluceste de curatenie,
Observi ca aici exista copii
care sunt iubiti mai mult decat curatatul

Exista urme pe pereti
create de maini mici agile.
Le indepartam mai tarziu,
Acum ne jucam intai de-a v-ati ascunselea.
Jucarii sunt peste tot,
insa intr-o zi vor disparea.
Copiii ne sunt imprumutati pentru scurt timp,
pana pleaca adulti de la noi.

Atunci se face ordine peste tot,
si gospodaria va merge ca in vis.
Acum ne bucuram de plozii nostri,
si nu ne lasam deranjati

Nu-ti minti mama niciodata

John a invitat-o la masa pe mama lui. In timpul mesei constata mama ce frumoasa e de fapt colocatara lui. Deja de mai mult timp s-a gandit la faptul ca cei doi ar putea avea o relatie, fapt care o facea si mai nesigura. In decursul serii, in timp ce ii observa pe cei doi, incepe sa se intrebe daca existau mai multe intre cei doi decat vedea ochiul normal.

Citindu-i gandurile, John ii spune: "Stiu la ce te gandesti, dar te asigur ca numai locuim impreuna."

Cam o saptamana mai tarziu ii spune Julie lui John: "De cand a fost mama ta la noi la masa, nu imi mai gasesc sosiera de argint." John ii raspunde: "Nu prea cred ca a luat-o cu ea, insa ii voi scrie."

Astfel se aseza si scrise:
Draga mama, nu spun ca ai luat sosiera cu tine, nu spun nici ca nu ai luat-o. Cert este insa ca de cand ai fost la noi la masa lipseste sosiera.
Cu drag John

Dupa mai multe zile primeste John o scrisoare a mamei sale in care scria:
Draga fiule, nu spun nici ca dormi cu Julie, nici ca nu dormi cu ea. Cert este insa ca daca ea ar fi dormit in patul propriu, ar fi gasit de mult sosiera.
Cu drag mama

Lectia zilei: nu-ti minti mama niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

quote:
Originally posted by cristiana70

quote:
Originally posted by marybell

draga mea Lily de cele mai multe ori in viata o MAMA simte ce e mai bine pentru copilasul ei, mai ales in astfel de situatii. eu cred ca si Madalina a hotarat sa il opereze in tara, fiindca asa o simti ea ca e mai bine... mai cu noroc sa zic asa ...pentru Darius.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

MARYBELL, nu te supara, nu sunt intru totul de acord cu tine... uneori, pentru a gasi solutia potrivita, e mai bine sa fii detasat de subiect, sa nu-l "traiesti" efectiv. Imi aduc aminte de Oana, mama Soniei, intr-un moment de disperare se impacase cu gandul ca fetita ei va muri, era gata s-o lase sa se duca... au fost clipe groaznice. Au fost niste fete din afara care s-au mobilizat rapid sa caute solutii pentru Sonia, au fost mai multe variante si s-a gasit o rezolvare. Sonia este mult mai bine acum, a trecut de prima interventie, peste nu foarte multa vreme se va putea intoarce acasa, crezi ca o astfel de speranta s-a aratat vreun moment cat erau in spital la IOMC? Binenteles ca decizia apartine mamei, dar asa cum Lilicai ii ra frica, cred ca e deja impietrita de lunile petrecute in spital, a fost pur si simplu, prea mult! Pe de alta parte, ma gandesc la infectiile astea blestemate din spitale, la care un copilas in starea lui Darius este atat de expus! Si mai am un ultim argument, Soniei nu i s-a confirmat in Germania diagnosticul din Romania, si cred ca cu asta am spus totul .

Nu vreau sa creez o disputa pro si contra medicinei din Romanica noastra draga, din pacate nu avem mijloace, banii de asanatate se duc pe capricii si prostii, si asa va fi multa vreme. Ma crezi ca la Arad s-a mutat o aripa intreaga de policlinica pentru a face loc unei morgi ultramoderne, necesara fiindca sotul cuiva este legist? Te apuca rasu'-plansu', n-avem bani pentru vii, mortii sa traiasca!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

cristiana nu am motiv sa ma supar pe tine este dreptul tau de a NU fi de acord cu ceea ce spun eu insa nu stiu ce am spus diferit fata de celelalte fete poate nu am reusit sa ma exprim eu prea bine, sa ma fac inteleasa ideea era ca degeaba vrea Lily, tu sau eu sa fie copilul operat in strainatate, daca parintii considera ca e mai bine sa fie operat in tara, nu stiu ce mai putem face...

iar in ceea ce priveste... sistemul medical din Ro... ai dreptate, sunt de aceeasi parere cu tine, si anume ca inca nu avem mijloace, bani, si in primul rand mentalitatea necesara, astfel incat pacientul sa poata fi tratat asa cum merita si cum se cuvine. sunt totalmente convinsa ca i-ar fi mult mai bine copilului intr-o clinica undeva in strainatate.

si in fine, referitor la ceea ce povesteai ca se intampla in Arad cu transformarea unei aripi intregi din policlinica in morga nu ma mai mira nimic in tara asta, de fapt, ma doare sa vad cum isi bat joc de absolut tot, in orice domeniu, nu numai in sanatate, cei care au "pile" si dorinte nestavilite de imbogatire. iti dai seama cati bani se vor scurge din modernizarea aia in buzunarele cui "trebuie"...

Editat: vai de noi, romanii!!!

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Emma, felicitari pt dintzisorul no.3!

Noua pediatra ne-a spus ca nu prea avem sanse sa ne viziteze Zana Maseluta la lipsa noastra de D3 Si noi eram convinsi ca o sa ii iasa dintii la cat sporovaie si roade jucariile cat e ziulica de lunga.

Katy, frumoasa poezia si interesanta povestioara.

Mirandolina, astept Nunta&botez partea II. Sa nu spui ca ai povestit pe mess.

Messa, nashpa cu iritatia Ariannei. Stii ca ma gandeam sa cumpar niste borcanase de-alea cu fructe sa vad daca asa le mananca? Acum am 2 motive pt care sa nu le iau (unul tine de partea economica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Messa, daca vrei sa nu stii, atunci ... alta branza. :)

Sper sa ajung la munca azi. Abia tin ochii deschisi.

Va doresc tuturor o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata

sunt la munci,dar va scriu repejor una alta

mihacarm spune-mi si mie cum este cu lipsa de D3?ce analize ai facut ca sa depistezi,sau cum?si eu banui ceva,marog,am senzatia ca asta mica are un inceput de stern infundat,si cum e si mai slabanoaga ,sper sa nu fie o tendinta de rahitism...eu ii dau aproape zilnic D3 (vigantol) si o si tin la soare cat pot de mult,cand e vreme buna (luni am stat 7 ore in parc de exemplu).tu ai avantajul ca esti chiar acolo la mare ,unde e soarele bun,sunt si aerosoli...
ah,adrianei i-au iesit totusi doi dintisori,dar sunt cam stravezii asa.la bebeii vostri cum sunt dintisorii?astia sunt cam de 20 mm asa si unul e deja nitel ciobit parca,nu stiu cum a reusit ...

kate pozioara asta mi-a adus aminte de inversunarea cu care ma punea maica mea sa fac ordine cand eram mica...de aia si acum sunt la fel de indaratnica,fac doar ce si cand am chef.poate era mai bine sa ma lase...
si da,parca unii sunt obsedati de curatenie..........eu una ma bucur ca am jucarii imprastiate prin casa si degetele pe oglinda din hol

gata,e 8,work time,va pup

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

KATE, frumoasa poezioara! Sa stii ca la noi totul e vraiste de cand e David, si nici ca-mi pasa, noroc ca mai vine mama din cand in cand sa mai faca randuiala, dar dupa aia nu mai gasim nimic... Oricum, si pe mama o pierd, merge la sora mea care urmeaza sa nasca.

MARYBELL, ai dreptate, NIMENI nu poate decide in locul mamei, doar ca nu as fi dorit sa iasa o disputa din cauza diferentelor de nuanta... Mai rau e ca uneori auzi de la cadre medicale din Ro comentarii de genul: "ce pot strainii aia sa faca si nu putem noi?", si se mai gaseste si cine sa creada rautatile astea.

Cat despre LILISOR, intr-adevar e admirabil ca, cu doi copii (pardon, trei cu sotul) si-a rupt energie si timp pentru a cauta solutii pentru Darius.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput