Copiluti de mai-iunie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, daca nu izolati bine balconul inainte, degeaba puneti termopan.
Noi am facut greseala sa izolam doar partea de jos, pina unde era zidit, iar tavanul si stalpii i-am lasat de izbeliste. O iarna intreaga au curs izvorase in tot balconul, de pe tavan, de pe stalpi, stergeam zilnic, se coscovise lavabilu' pe pereti si incepuse si mucegaiul. Am tras si calorifer pe balcon, tot degeaba. Asa ca vara urmatoare am izolat si tavanul cu placi din acelea de "scartzaietoare" (cum le zice Costi). Dar geamul sta in permanenta deschis la balcon, fie vara, fie iarna. Asta e buba termopanului, nu se aeriseste ca la ferestrele cu rame de lemn, clasice.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Loreen,Daniela si Nelia bine ati revenit.

Azi am intalnire cu Elisor.Debea astept .

Eu nu va mai zic cat are Mara ca iar o iau pe cocoasa.Daca ii dau mai multe chimicale.Are 103 cm si aproape 18 kg.Nu le arata da le are, e osoasa ca taicasu.

Sa va zic ca bagaje nu am facute,casa e dezastru si eu ma dau pe net.Cat v-am scris domnisoara a spalat un perete pe hol cu apa dintr-o cadita,copil harnic am tataie numai eu mama denaturata nu vad ce copil am.

Sanatate lui Filip si lui Antonia.

Revin dupa ce strang ce a facut plodu.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca parca a mai inceput sa miste subiectul.
Am facut capitol nou, ca sa nu-l umpleti pe celalalt pina vin eu de la masa

Capitolul 45

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Tdi tu cum te mai simti?Sper ca ai iesit din oala cu depresii.

Gusta lasa nu te mai necaji...oricum tot tu le faci pe toate.Distractie placuta la intalnirea cu Elisor, sa va simtiti bine si s-o pupi din partea nostra

Androix cand a avut Dragos febra in spital pediatra ne-a zis ca nu prea sunt eficiente sosetele cu otet, mai degraba un prosop inmuiat in apa rece si invelit copilul de la bust in jos.Din cand in cand zvanti prosopul sa se mai raceasca.Sa stii ca la noi a functionat la 39.5 temperatura.Multa sanatate Filipului.

Monu si eu stiam ca de la igrasie pot aparea tot felul de probleme. si sanatate multa Antoniei.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput