Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Continuare de la Capitolul 44
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen ---

* Nelia ---

* Yael ---

* onixone ---

* Cornelia ---

* bolgiumiki ---

* Fran ---

* maysa ---

* TDI ---

* gtexro ---

* pisik 4ever ---

* mstroie ---

* Ada_74 ---

* Moniboni ---

* Nefertari ---

* Corni ---

* tamar ---

* Caminik ---

* Anky ---

* Androix ---

* Robotzica cucului ---

* mikka ---

* Simiena ---

* Mygirl ---

* Florentina G ---

*

* Stefania Nicolae ---

* lucas ---

* Beatriced(patriciaRO) ---

* simona_filipas ---

* monu ---

* gabitzam ---

* Babygirl ---

* ChrisDun ---

* Cloreta ---

* ralwka ---

* Margott ---

* galinarodica ---

* omustata ---

* rosudaria ---

* Andutzy ---

* denisa73 ---

* gusta ---

* Ruxel ---

* Aurasa ---

* Mercedes ---

* OlgaTarziu ---

* Danelutza ---

* Tora97 ---

* Iuliana ---

* Redy ---

* Sufletzica ---

* Cris_kim ---

* Florentza ---

* NewMami ---

* elisor ---

* Pengunica ---

* andreea.a ---

* Gwendoline(Dariana) ---

* monicica ---

* Crissu ---

* Mickyyy ---

* ioanailincam ---

| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---

* mynicegirl ---

* blackpanterro ---

* saryta ---

* Oana C ---

* elly_b ---

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri

Margott spune:
Andreea si David a facut o cura cu Peritol, dar dupa ce l-am oprit s-a dus si pofta de mancare! Dupa operatie, m-am plans la dr ca nu mananca si mi-a dat din "rezerva spitalului" Revital apetit, produs de o firma indiana. Lui David i-a placut si pe perioada cat i-am dat, a mancat bine pot zice. Faza imbecila e ca nu se mai importa de 3 luni, si s-au epuizat si din farmacii!!!
http://community.webshots.com/user/arcultro

gabitzam spune:
Iulia, dupa ce Andrei a fost racit la inceputul verii, doctorita mi-a recomandat Septilin. Cat a fost bolnav n-a mancat neam. Nu stiu daca a fost coincidenta sau nu, de cand am inceput sa-i dau siropelul a inceput sa manince. Si nici n-a mai racit deloc, cu toate plimbarile pe la munte si cat a stat in apa la mare la piscina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

gabitzam spune:
Chris, azi am apucat sa intru si eu pe contul nostru de poze si sa vad pozele voastre de pe Transalpina. Cand am deschis pagina mi-a sarit in ochi "monstrul" prajit din farfurie de m-am si speriat cum isi benocla oketzii la mine
Frumoase privelisti. Si ce curajosi ati fost sa va dati cu masinuta prin locurile alea, ca drum ar fi mult spus.
Am pus pe prima pagina deasupra listei, unde scrie "Pozele noastre", linkul catre pozele noastre, of corz Daca vreti sa vedeti si pozele care nu sunt publice, trebuie sa va logati cu userul si parola de pe contul comun.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Margott spune:
Gabitza am sa incerc sa-i dau. Dar vad ca e mai mult pt imunitate. David nu prea raceste, doar la sf iernii a racit tare, luand de la bona, altfel imi pare ca are organismul destul de puternic.
http://community.webshots.com/user/arcultro

mygirl spune:
Noi suntem de partea cealalta a baricadei cand e vorba de mancare. Deja lumea ma crede obsedata, mama nebuna care isi infometeaza copilul. Multumesc lui DD ca e sanatoasa, sunt multumita ca manaca bine dar incerc sa tin poftele sub control. Laura stie
. Deia si acum cand o vede pe Alex isi aduce aminte ca i-a mancat toti biscuitii
. Dupa ce am tocat-o la cap mai mult de o luna, acum si femeia are f mare grija de alimentatia fetei. La inceput o indopa non-stop, "ca cere copilul", fiind f incantata ca Alex mananca "de se mira toti din parc de ea". Mananca de toate, preferate fiind mamaliga, ciorba si pepenele. Asa ca aproape zilnic femeia ii da la pranz mamaliga cu branza, smantana sau iaurt si ciorba. Pepene mananca mult, si rosu si galben. Si cam de toate fructele, legume doar rosii si castraveti in stare cruda. Bea lapte cate o cana dimineata si una seara. Sucuri nu mai fac de mult, ii dau din cel care cumparam ptr noi, la cutie, fara zahar care contine cica"100% suc de fructe". Mananca ce mancam si noi, nu o mai feresc de nimic, acum si ce credeam ca e natural nu e asa ca...La greutate ne invartim in jur de 17, depinde cat e de plin "pepenasul".
Gusta, intalnire placuta cu Elisor, sa le pupi pe fete din partea noastra!
Si aveti mare grija la mucegai, i-am spus si lui Monu pe mess, Alex a avut probleme de sanatate din cauza lui si m-a cam speriat doctorita de cat de periculosi pot fi sporii lui. Exista la magazinele cu produse ptr constructii solutii speciale care ataca mucegaiul si previne reaparitia lui.
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)

loreen spune:
Tdi nu-i alergica la matze...am pisici de 7 ani in casa...a facut din spital prima tura e dermatita,atunci numita de scutec...apoi la 9 luni a inceput cu alta de am zis ca-i de la borcane...apoi a continuat la un an jumate ...acuma s-a localizat doar la nivelului cefei...m-am socat ce-a putut sa aiba acolo...
Iar de pisici numai de bine...nu sunt genul de inconstienta nativa ,insa bietele patrupede flocoase nu au nici o vina...sunt cu analizele la zi(nici macar nu au toxoplasma),au niste valori de mori cand le vezi,hrana controlata, deparazitate, vaccinate si mai nou tunse pana la piele de toti banii...o mai las pana pe la 3 ani si atunci incep ofensiva in cazul in care nu cedeaza
Aaaa...deparazitarea Deliei am facut-o ca la carte,poate nu-i pun viermifugul,insa si parazitii dau modificari cutanate si de aici apare gravidatea dermatitei ei...
Oricum la matze nu pot renuntza...chiar nu nici o vina amaratele
Monu,Cuscra daca nu va mutati pana la iarna vedeti ca sunt niste solutii fungice nemtesti foarte bune.Se face mucegaiul de la diferentele de temperatura,mai ales daca exista termopan si nu exista si caldura constanta...ala transpira si tot asa...
Iulia Revital apetit zici...parca am vazut in farmacie ...oricum vreau sa-i iau septilin pentru ca ma dispera cu viermii ei...
Gata ca ma ia iar cu nervi...Delia a mancat in 7 zile masa pe zi,fara nici urma de exagerare,exceptand laptele...ma duc in oras sa ma adun cu nervii altfel o gatui pe mandra
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Aurasa spune:
Buna ! Ce mai faceti ?
Intai de toate se cuvine sa va multumesc pentru urarile frumoase facute si imi cer scuze ca multumesc cu asa mare intarziere.
Felicitari noilor mamici : Andutzy si Androix, mai este cineva ????
Din nou netul meu plin de fitze. Si… iar am fost plecati din Bucuresti si nu am avut acces decat la iarba verde si padure. Catalin e tare vorbaret. S-a inaltat si i-au disparut toti colaceii de bb, doar e baietel in toata regula. Multumesc lui Dumnezeu, nu avem nici o problema de sanatate. Acum ne-am intors acasa cu un million de fitze si plini de rasfat, fapt pentru care am avut muuulte discutii cu ai mei. Azi de exemplu , in semn de potest ca i-am interzis sa mai umble la ventilator, a facut pipi in mijlocul casei. A luat o palmuta in zbor in timp ce fugea spre bucatarie cu o sticla de apa minerala fara dop, va inchipuiti de ce.Sticla avea apa…Copil rasfatat. Relatia lui cu Alexandru e una cu nabadai. Acum il pupa si il iubeste, dupa ceva timp il ciupeste si ii ia suzeta. Ieri ala mic i-a bagat mana in ochi, Catalin l-a ciupit de picior si a inceput sa tipe.Alexandru tipa si el . Am incercat sa ii explic lui ca bb a gresit, nu a vrut, degeaba. Am observat ca face prostioare cand nu il implic efectiv in activitati.
Ca mai face ? Povesteste cate in luna si in stele. Era la un moment dat singur in camera si il auzeam din bucatarie : Mitai-unu(Mihai, varul lui este sg la parinti), Andu, Tin - doi (Alexandru si Catalin sunt 2), mamaia Titza depaaate depaaate, mamaia Ica oua, mamaia Doia - tei mamaie (mamaia Titza este departe, mamaia Rica ii da oua si Mamaia Doina – 3 mamai) .
Despre olita – este ok, fara scutece, doar cand este foarte obosit ii mai punem noaptea. Intamplare vis-a-vis de scutece : La un mom dat avea pampers (intr-o noapte) pus si il trecea pipi ; a plans ca vrea la oala, iar mama i-a zis sa faca linistit ca are pampers ; el nu si nu, ca "Tin maie, pipi oala"(Catalin e mare, face pipi la oala), Andu papes (Alexandru are pampers).
Ce sa mai povestesc, doar stiti si voi ? Nazdravanite de copil mic si dulce care descopera lumea.
Alexandru ? Creste. Nu prea mananca, dar pediatra a zis ca prbabil si de la caldura. Are 7.450 kg , a luat doar 200 g intr-o luna. Mananca Hymana 2, dar rar ajungem la 700 ml, mancarica (diversificarea!!!!) asa si asa, cu muuulte avioane si jucarele si tot degeaba. Dar trebuie sa reusesc , la Catalin a mers foarte usor cu mancare noua. Si avea la 5 luni 8.500 kg.
Acum fug sa mai trebaluiesc ca de 3 zile stau sa despachetez si sa pun ordine in lucruri.
Baietii in vacanta: http://s163.photobucket.com/albums/t310/Aurasa/Poze%20de%20vacanta/
Pupici si sper sa reusesc sa intru mai des
Aurasa Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)

onixone spune:
Bun venit Loreen si Nelia!!!
In primul rand am o durere de cap de lunea tecuta(deci o saptamana si 4 zile).Am fost la dr de familie, si dupa ce ii zic toate simptomele, tot ce am luat pt cap, ca imi vine sa vars cand miros mancare, ca ma doare sub coasta cand ma deranjeaza mirosul mancarii in special,...el ce imi spune uitandu-se admirativ cumva la mine(cred ca i-a placut freza, nu stiu ce sa zic), citez:" Da....hmmmm...am sa iti dau PARACETAMOL!!!"
FETELOR AM CREZUT CA MUSC DIN MASAI-am expliat frumos inca o data ca nu a mers ibuprofenul care il iau de atunci de cand a inceput durerea...si cu chiu cuvai mi-a dat altceva!!!FETELOR:Precizez nu sunt gravida ca am vizitatori!!!...asa ca nu incepeti.
Nu stiu ce sa mai fac cu capul asta.MI-a dat niste pastile de migrena...le iau ...imi terce...si seara iar reveine durerea.Intr-adevar nu e cea mai fericita perioada din viata, dar....sa speram ca vine si soarele pe strada noastra(vorba lui TDI-apropo expresia cu guma la chiloti m-a distrat la nebunie, mi s-a parut funny rau de tot)
Dupa ce a scris Beatrice meniul....mi-e jena sa mai scriu dar incerc:
Dimineata(alternativ)
-cereale cu lapte cherrios-bea restuld e lapte de la cereale cu paiul
- mic dejun cu ou, cremwusti, rosii(pe care nu le mananca), cascaval
Ora10-11:
-o banana, sau putin mar
Pranz]
-nelipsita ciorba ,care cate o data mi-o refuza (cred ca e satul de ciorba)
-felul 2 inexistent
(o data zi dau ciorba, alta zi in dau felul 2)
Dupa ce se trezeste de pranz
-iaurt,...dar numai din acela de fructe...iaurt simplu nu mai bea de la un an de cand ne-am intors din rom (nu i-am gasit nimic asemanator danone simplu, aici...deci nu vrea altceva).And am fost in rom acum am mancat un iaurt simplu numai pt ca nu era a lui, ci a unui copilas de varsta lui
cina
-orice fel de mancare gen felul 2, macaroane cu brocoli si pesto, piure cu ceva alaturi,cotage pie(piure cu carne tocata-nu ii place carnea tocata decat cu piure), tocanita, cartofi al cuptor cu copan...caM tot ce tzine de felul doi
La culcare
-nelipsitul LAPTE
P.S. - a inceput sa manance castravete, ceea ce nu facea pana acum...desi am sanse sa manance si rosii pana la urma.Ardei il baga , si scuipa...a incercat cartof crud si nu i-a dispalcut, morcovi cruzi...nu, dar in ciorba mananca orice leguma, mai putin varza.
Mamaliga nu i-am facut decat o data si nu i-a placut acum un an.Am sa incerc in nou.La cineva in vizita a mancat mamaliga dar nu s-a omorat....SI CAM ATAT CA MA INTIND CA GUMA LA CHILOTI( TDI- ma distreaza la culmea vorba asta)
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

onixone spune:
...si dupa tot meniul Alex are 15,500kg.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

loreen spune:
Oana migrena poate fi si din cauza menstruatiei...la mine e de ani de zile asa...ma doare de-mi crapa teasta pana pocneste ,ma ia cu voma pe toate orificii.Nu cedeaza prea usor decat daca iau antiinflamatoare de unde m-a dus inteligenta sa cred ca e ceva la sinusuri...da atunci de ce ma apuca doar odata pe luna si taman fix atunci...PROFENID sau ADVIL,KETONAL sau KETOROL,dar banuiesc ca nu ai acces la ele fiind o tara multilateral dezvoltata...
Eu nu va scriu nici un meniu ca nu are rost...as vrea sa exagerez cand spun ca nu a mancat nimic,din pacat asta e...am rascolit farmaciile si nu exista nimic de genul Revital Apetit...am sunat si pe vreo 2 site-uri...dar am sa-i dau lapte cu cereale pana la refuz ca altceva zau daca-mi da prin cap...daca-i dau liber la biscuiti si ciocolata mananca pana pocneste.
Loreen cu BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"