Copiluti de mai-iunie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce vorbiti voi acolo de 15-16 kilograme... Tudora are 12 si maninca numai ca sa nu pice din picioare. S-a lungit in schimb destul de mult si arata ca un manechin in devenire. A uimit pe toata lumea cit de putin poate sa manince fetita mea. Baga in ea fructe la greu, mai ales pepene si struguri, a mincat cred ca un kilogram de piersici pe zi, nu exagerez. In rest... ciuguleste! In schimb, Agata a bagat la greu in ea. Asa ca, Oana eu sint prima care te inteleg cu regimul facut fetitei tale. Acum trebuie sa o aduc pe Agata din nou la cit a avut, ca a luat cel putin 4 kilograme in vacanta asta!

Noi sintem bine, ne-am trezit eu si Tudora la 7 ca sa... mincam si sa ne jucam. Ca Tudora a dormit zdravan pe drum si e fresh acum, spre deosebire de mine si de Agata, care nu am inchis un ochi. Agata doarme de aseara de la 11 si am intrat la ea si e inca doarme profund. Nu ne mai saturam de tati, l-am albit de atita pupat! Octav a gasit-o foarte schimbata pe Tudora, i se pare atit de mare!!! Si vorbareata... l-a ametit de dimineata cu vorbaria si el nici nu intelege chiar tot ce spune, dar e topit ca o aude vorbind. Burtica e bine, se misca voinicutul nostru, dar nu ca Agata. E drept ca nici ca Tudora, care nu misca cu orele, de am ajuns de patru ori la spital ca nu o mai simteam. Cred ca va fi undeva intre ele doua ca temperament! Adica sper sa nu fie ca Agata sau mai rau chiar, ca nu stiu zau daca as mai face fata unei furtuni devastatoare. Dar a uimit pe toata lumea cit e de isteata, sociabila si vorbareata si cu cit de multe stie pentru virsta ei, asta cit au putut vedea in trecere printre obraznicii si alergat, ca a fost numai intr-o miscare tot timpul! Asa ca, ma gindesc ca nu a fost chiar in zadar chinul meu cu ea si energia ei (si inca nu s-a terminat!)

Acasa e bine! E racoare! Si e acasa! De cind am intrat in casa am simtit asta, vin de acasa, adica din Romania, dar casa mea e aici! Si ma bucur ca am simtit acest lucru. Sint 19 grade si dupa caldurile din Romania mi se pare o placere. Deja am scos plapumioarele la fete, e rece si in casa, sint maxim 20 de grade. Dar am atitea de facut! Pe 29 incepe Agata scoala, pe 1 reincepe Tudora gradinita, iar pe 7 incep eu. Si ne-am propus sa bagam niste bani in casa pina la urma, cum voiam sa facem anul trecut si renuntasem in ideea ca ne luam la anul casa... acum nu ne mai luam sigur cel putin vreo trei ani, asa ca trebuie sa aranjam aici asa incit sa ne vina mai usor... ca in scurt timp nu-mi voi vedea capul de treaba. In primul rind, demodat sau nu, vreau cite un sifonier de copil!!! Ma sufoca hainele si faptul ca nu am posibilitatea de a le aranja in asa fel incit sa-mi vina usor cind am nevoie sa-i imbrac. Si, probabil, ii vom lua Agatei totusi un set de mobila, ca sa fie totul la fel (pat, dulap, birou). Asa ca sint plina de elan, pentru ca imi place de nu mai pot sa fac schimbari in casa! Avem aranjate si citeva weekend-uri cu iesiri undeva in afara si de data asta si cu nopti... dupa vacanta superba avuta in Romania, psihic si sufleteste ma simt bine! Fizic e mai greu, ca sint grea! Si mare rau!

Despre vacanta si despre Romania am multe de spus... dar o iau treptat. Acum va las, ma duc sa mai citesc ce ati mai scris macar in ultimele zile cit maninca Tudora (pardon, ciuguleste!), ii fac un dus si poate reusesc sa o conving sa se mai culce un pic.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">22+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Laura si eu le-am rascolit dar nu se mai gaseste de 3 luni, de cand nu se mai importa. Era produs de Ranbaxy, India. Am mai auzit de Bon Apetit, de la Laboratoarele Medica, a incercat cineva?
Pe Romantica, la 3 jum este o emisiune "Micii teroristi", ati urmarit-o?

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Aoleu cat ati scris!!! De obicei eu "sting lumina" pe aici dar ieri eram prea obosita sa mai postez ceva...

Bun re-venit Nelia si Loreen!
Felicitari pentru baietel Nelia!!! Eram sigura ca ti se va implini dorinta! Astept sa iti citesc impresiile din Romania; eu am fost in primavara dar numai trei saptamani in care am avut o gramada de probleme de rezolvat si nu m-am miscat deloc pe nicaieri.

Vad ca vorbiti de mancare. Diana nu se prea omoara; daca are chef mananca, daca nu...nu.
Acasa mananca de obicei ciorbita sau supa dupa-amiaza ca nu prea stiu ce face la gradi (e full-time acolo) si fructe (cam de toate in afara de banane pe care ii place mai mult sa le decojeasca decat sa le manance). Seara mai baga un iaurtel (nu intotdeauna) si laptele pentru somnic. In week-end-uri ii mai dau un ou fiert dimineata, branza, masline (le adora, desi eu cumpar din acelea verzi, umplute cu morcov, care sunt mai amarui), sunca etc., seara gratarel si toata ziua ar bea lapte (din biberon, din cana, din orice). Mai fac din cand in cand peste...in rest mananca ardei, morcovi (pana si ceapa si usturoi daca ii dau). Nu prea mananca paine si nu pot sa zic ca se omoara dupa dulciuri; a inceput sa puna gura pe gem dimineata (il linge de pe felie) si bineinteles ca vrea ciocolata(a "furat" o data o bucatica si pana sa ajung la ea a bagat-o repede in gura sa nu i-o iau).
Dar sa nu va inchipuiti ca ce am insirat eu aici e litera de lege. Cum am zis, daca are chef mananca, daca nu face scandal. Cred ca are undeva intre 12-13kg, dar e scunda (si noi suntem la fel), abia a sarit de 80cm (sper sa nu scriu prostii, parca asa arata ultima masuratoare).

La noi vine iarna. Sunt 9 grade afara si un cer mohorat de imi vine sa ma duc la culcare in loc sa ma apuc de munca! Si ploua de doua saptamani, de cand m-am intors din concediu.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gtexro spune:

Gabitzam, am vazut-o pe Diana pe listuta....multumesc!
Olgutele, multumesc pentru raspunsuri...vreau sa-i gasesc ceva care sa suplineasca cat de cat lipsa lipsa gradinitei in iarna asta. Cred ca scot innotul de pe lista ca am incercat sa-i fac un dus cand am fost in vacanta si s-a speriat rau (n-am auzit-o tipand in halul ala niciodata) si de atunci facem baita cu plansete si urlete. Sper sa nu o tina prea mult fobia asta; daca stiam ca asta va fi rezultatul zau ca o tineam nespalata pe cap doua saptamani.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mey, lucrez mai mult ca la birou Statuie imi ridica oamenii astia, am inceput eu deja cu cun picior sa imi fac:))

Loreen, slava cerului ca ai revenit. I-ai facut analize Deliei deja?
Danelutza si Aurasa, uelcam bec fetilor, nu mai chiuliti atata.

Dana, incearca niste anlgezice daca nu te lasa ca nici asa nu poti rezista. Eu am luat Flamexim, antiinflamatorul ala in forma de piulita:) si tare bun a fost.

Margott,mancacios si David ca si a mea ce sa aic:)numai ca a mea nu rade si fuge, tipa si fuge.

Nu stiu daca am trecut in lista cu ce papa Teodora friptura la gratar, asta era in capul preferintelor la ea dar in utliam vreme nu mai papa zilnic.
Oricum azi A MANCAT CIORBA dupa aproape trei luni, am zis ca nu vad bine. si pe urma a bagt doo placinte evident:) si a intrebat-o mama ce face dupa aia si i-a raspuns: "mergem la culcare". Ah, imi vine sa o mananc.

Desi intre 2 si 3 ani e o perioada dificila, Teodora e mult mai simpatica, a devenit f vesela, ea care era retinuta si radea cu zgarcenie, danseaza si topaie, rade si se joaca de mor de dragul ei.
Daca o intrebi cum trebuie sa fie o fetita raspunde: "cocheta" si "care asculta pe mamica si pe tati si pe mamaie si care nu tipa"

Gusta, prietena mea care e stabilita in Olnada tocami si-a gasit o slujba la primarie si are 46 de ani. Cand nu mai avea mari sperant a avut doua oferte, sa vedem ce face,la una are test pe 30. sunt tare fericita pentru ea.

"Mami se culca cu Teodora si mamaie face mancare sa manance tati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Clara, flamexim cumva?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

loreen: asa am patit toata viatza inainte de ciclu trageam niste migrene ca si tine.... pana vomam.Dar niciodata in viata mea nu am avut-o atat de mult.o saptamana si 4 zile.Vedem mai departe ce se intampla.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Androix, ala, ala:))) Dar parca am scris cum ii zice, oricum eficient. Eu nu am cumparat duminica, nu m-am gandit ca o sa ma doara asa tare. Luni dimineata abia se lumina si l-am trezit pe Adi sa imi dea un antinevralgic ceva ca dormisesm doar cateva ore in doua reprize. Pe ruma s-a dus si mi-a luat piulitele de care a zis dr.

Doamne cald mai e

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
mor de cald si fetele la fel. Pline de bube si de febra (Antonia). Maine fugim la mare.

meniul alexiei - nu il zic ca nu am ce. pot spune ca are 90 cm si 11.300 kg.
Novocalmin - nu s-a retras cumva de pe piata ca fiind interzis? nevralgin am cautat zilele astea si nu se mai face.

Mor de cald. bagaj nu am facut si sunt suparata. eu nu mai inteleg femeilea astea frate. am avut bona saptamana asta. am lasat-o sa faca ce vrea ea. daca a avut pitic sa calce la copil am lasat-o. daca a avut pitic sa spele farfuria am lasat-o. desi initial i-am zis nu. ca acum sa imi zica ca e greu cu 2 copii. in aceleasi conditii - adica si eu acasa ca sa am grija de fete. cum pana mea ii e greu!?!?!?!? ca doar sta cu unul nu cu doua si nu sta singura in casa!?!?!?!?! asa ca i-am zis sa se gandeasca pana suntem noi la mare si sa zica da sau ba. desi m-am enervat pe mofturi si inclin sa ii zic eu pa!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Intalnirea a fost super.Imi pare rau ca plec si nu ma mai pot vedea cu fetele sper ca data viitoare cand vin sa ne vedem de mai multe ori.Poze incerc maine sa va pun ca sincer nici nu va zic ca bagajele nu le am facute si nici ultimele cumparaturi,si maine mai niste priteni care vin in vizita.Asa ca trebuie sa fac ceva in privinta asta.

Acuma va scriu si intre timp incerc si sa mananc si deja am dat de 2 ori mancare pe calc.

De Elisor ce sa va zic o tipa de nota 10,calma cu Bianca care are 2 ochisori ca 2 margelute si vorbeste asa frumos si e asa cuminte nu ca zabaugu meu.Si ea va saluta pe toate si a zis ca incearca sa intre sa mai vorbeasca cu voi.

Ma duc la masa ca nu merge si mancat si scris.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput