Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 3

Danelutza spune:
Clara n-am chiulit, am fost in vacanta.
Laura bine-ai revenit, sa inteleg ca n-ai mai scris de pe vremea cind scriam si eu. sanatate multa Deliei.
Cuscra cum se mai simte ginerica, am citit ca a cazut si s-a lovit la cap. Si ca sa ma laud si eu, Isabella are tot vreo 12 kg, desi maninca destul de bine. La mare a mincat si salata, ceea ce acasa nu papa, iar ieri dimineata a scapat in gradina sa pape "catatete" castravete, ca era dorita mititica.
Tedy la mine s-a oprit ploaia, astazi a fost soare, sper sa tina, ca este prea frig noaptea, iar Isabella se vircoleste in patut si asta noapte a facut pipi mititica , dar s-a trezit imediat si m-a chemat. Nu-i obisnuita cu accidente in patut, asa ca diseara o bag in sacul de dormit, macar sint sigura ca nu se dezveleste.
E obisnuita sa doarma ca la mare, cam asa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105263&whichpage=19
Nelia bun revenit acasa si felicitari pentru cuculet.
Elisor
Gusta
Revin, ca ma cheama datoreala

Margott spune:
Am prins un final de stire, despre iaurtul Danone suspect ca ar contine dioxina!!! E vb de cel cu fructe de padure si visine!
http://community.webshots.com/user/arcultro

omustata spune:
Hai ca s-a inviorat bine subiectul nostru. Bravo!!!
Laura-bine ai revenit! Mi-a scapat mie sau nu ai povestit cum de a revenit Bianca la sentimente mai bune fata de Delia. Vreau detalii.
Nelia-bine ai venit acasa! Tot nu ne-ai spus si mor de curiozitate, cum a reactionat soacra?
onixone-imi pare tare rau ca ai asa dureri de cap. Sanatate multa!
gusta-nu am inteles afirmatia ta legata de junior unde ziceai ca macar daca ar fi al olandezului. Cum adica?
daniela-bine ai revenit! Asteptam poze.
monule-vai de tine! Totusi bona asta iti placea. Eu zic sa nu renunti la ea. Ar fi pacat.
Vorbeati de mancat. Vad ca toti copiii isi schimba gusturile. Si Mayei, care era fan iaurturi, acum trebuie sa i le dau mai mult fortat sau cu momeala ca altfel nu le mai vrea. Si asa am constatat cat de multi dintre copiii nostri nu mananca fructe. Credeam ca maya este singura. Totusi ea a inceput sa le mai agreeze cate putin, mai ales capsunile. Ea mananca asa:
-dimineata, aproape invariabil, cereale cu lapte (schimb mereu cerealele, adica ii dau diverse sortimente). In Romania ii dadeam Cherios amestecate cu Vitalis. Aici ii dau organice, care sunt de multe feluri.
-inainte de somnul de pranz:fructe sau iaurt sau ce se mai gaseste
-dupa somnul de pranz mananca masa de pranz (am constatat ca daca i-o dau inainte de somn mananca mult mai prost) care are numai un singur fel, aproape niciodata ciorba sau supa (desi poate i-ar place, insa eu nu prea fac). Mananca ce mancam si noi, eu nu-i gatesc separat si, ca si Beatrice, eu vreau sa o expun la cat mai multe sortimente, arome si mirodenii. Asa ca mananca fata mea si mancare indiana si chinezeasca si italiana si frantuzeasca, in functie de ce am eu chef sa-i fac. De multe ori cam fac experimente pe ea saraca si trebuie sa recunosc ca nu intotdeauna este fericita cu ceea ce-i fac, dar mergem inainte.
seara-variaza, ca si la masa dinaintea somnului de pranz. Cam la doua zile ii dau ou (fiert, ochi sau omleta), dupa care este innebunita si ar manca zilnic. Paine cu cream cheese si rosii, crenvusti (vad ca toti copiii agreeaza crenvustii), niste chestii care se numesc pancakes si dupa care fiica-mea este moarta.
Intre mese mananca tot felul de biscuiti si uscatele. Nu bea sucuri, doar apa, asta pentru ca nu se omoara dupa sucuri. Lapte nu bea decat pe cel cu cereale dimineata. Altfel nu pune gura pe el. Legumele ii plac, oricum mult mai mult decat fructele, dar nu crude (in afara de rosii pe care le-a descoperit recent pentru ca pana vara asta nici nu vroia sa incerce sa vada cum sunt). Cartofi prajiti nu-i dau aproape deloc, nici chipsuri. Chipsuri nu mancam nici noi. Desi ii plac dulciurile, dupa prajiturile de casa nu se omoara decat dupa cele gen chec. Ii place ciocolata, dar ii dau rar.
Ce sa zic, nu ma plang. Mananca ok. Sa vedem cum va fi cand incepe gradinita.
Vroiam sa va intreb cat ii lasati voi pe copii la TV?Maya nu avea pasiunea asta, sau oricum o avea cu moderatie, dar in ultima vreme ar face numai asta si nu-mi dau seama cat de mult este prea mult.
Sper ca nu v-am plictisit cu detaliile despre cum mananca si ce mananca fiica-mea, caci constat ca m-am intins cam mult. Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)

Cloreta spune:
Danelutza, asteptam impresiile din vacanta. Ce face Isa, cum s-a adaptata?
OlgaM, nu ne plctisesti, noi nu scriem la fel? Cu Tv-ul si a mea ar sta mult dupa capul ei doar ca nu ii dau apa la moara, avem atat de multe activitati de facut ca o mai pacalim nou cumva. Ea se uita la desene, ii punem noi pe dvd sau la minimax la cateva care ii plac (asta daca nimerim ca nu stiu cand sunt)
Monu, dar stiu ca ai un noroc la bone..
Am vazut la tv ca duminica o sa ploua, inclusiv in Bucuresti, poate ne mai racorim putin.
Onixone, am o prietena care avea aceleasi simtptome ca tine la ciclu, plus dureri mari de burtica, se tavalea pe jos nu alta. Din pacate nu au trecut deloc cu varsta si la ea e o chestie hormonala. te-ai gandit si la asta? Zic si eu, nu sunt medic:)
Gusta, Elisor, asteptam poze.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"

simona_filipas spune:
Buna dimineata.
Gata cafeaua( desi eu deja am bagat 2 pana la ora asta)asa ca va invit pe toate la
Cuscra, Dragos e bine acum.Mai avem vreo 2-3 saptamani si reincepem gradinita.Vorbeste de ne doare capul, dar ii merge gura ca la melita.Daca ar si manca la fel as radia toata ziua de fericire.Nu are stare nici macar o secunda.Tot timpul este in priza...si eu la fel.Topaie, sare, s-ar catara peste tot, de o curiozitate coplesitoare.Stie de toate, intelege si pricepe romaneste foarte bine dar nu asculta intotdeauna.Are energie in el de termina 3 oameni si el e fresh, dar sa ma bata daca stiu de unde are energia asta ca de mancat nu se omoara.Figuri in cap, mofturi si fitze are si el...normal nu, dar daca stii cum sa-l redirectionezi uita repede.
Fetele o sa ma uit si eu azi prin farmacii dupa Revital Apetit si va dau de stire daca gasesc.
Noua ne-a zis pediatra ca pentru pofta de mancare pot sa-i dau vitamina C.
Laura, pentru viermisori si pofta de mancare e foarte bun(daca-l accepta)uleiul de dovleac.Este un produs naturist si are si efect.Eu nu i-am dat inca pentru ca are un gust putin amarui si Dragos cum este satul de medicamente sigur nu o sa-l ia dar il mai las putin si daca nu se schimba nimic ai bag pe gat uleiul.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si Dragos Octavian

simona_filipas spune:
Tot eu
Monu, multa sanatate Antoniei.
Androix cum se mai simte Filip?
OlgaM, si Dragos se uita la desene in medie cam 1-1,5h/zi dar nu-i o regula pentru ca se plictiseste repede si are foarte putine desene preferate.
Cuscra te asteptam cu impresii din concediu, noutati despre voi si cu pozeeeeeeeeeee
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si Dragos Octavian

gusta spune:
Buna.
De poze nici nu stiu ce sa zic incerc ceva pe diseara da nu promit nimic.De la Eli si mai greu,cred ca dupa ce ajunge in tara dupa 5 septembrie.Nu va zic ca bagaj eu nu am facut ca deja cred ca stiti,de dimineata imi e rau cu varsaturi si frison exact ce imi trebuia .Si fetele daca nu ati inteles eu vin in tara cu autocarul asa ca nu va zic ce frumos o sa fie.De dimineata ma fugaresc dupa ultimele cumparaturi si ma mai duc odata .Asta e o sa imi treaca toate odata.
Pup fetele si incerc ceva cu pozele da nu promit nimic.
Marilena si Mara Augusta

Cloreta spune:
Gusta, cum sa vii cu autcoarul? Nu ai gsit bilete la avion sau cum? Vai de fundul tau in autocar. Mai scumpa dar tu cu probleme tale de sanatate ce faci? Sper ca aici te duci la dr. cand ajungi aici.

Cloreta spune:
Ma uit la pozelel din vacanta Danelutzei, ce fain a fost.
Isabella e o scumpa cu carliontii ei, imi place poza
asta
Doamne daca nu m-a zapacit Teodora azi, e agitata, face fitze, vrea afara/nu vrea afara, a imbracat-o mama cu o salopeta si nu i-a convenit si a trebuit sa o dezbrace (e noua si noua cred ca va ramane pana o voi da cuiva si e tare faina, de in in culori de pamant), vrea pisicuta sa o ia afara, pe urma il vrea pe Baloo, apa, motz
De cand am venit in Bucuresti se trezeste iar la 6-6.30, de caldura clar si ne bate la usa. Pe urma vrea perna mea, daca i-o dau pe aia o vrea pe cealalta si uite asa:)) E maraita, nu ii convine nimic, ce bine era la tara, parca era alt copil.

Tdi spune:
Ciao! am ajuns la 1000 de mesaje! dau
!
Ne-am intors de la doctor cu vesti bune...i-a trecut piticei pronsita/pneumonia sau ce o fi fost, mai are niste reziduri de eliminat si uneori mai tuseste insa e vizibil mai bine, continui cu antibioticul inca 5 zile.
Gusta, sanatate si drum bun...nasol cu autocarul atata drum, oare cum o sa te descurci cu Marutza?!
Androix si Monu, cum se mai simt puisorii? sper ca sunt bine!
OlgaM, cred ca ne-ai incurcat juniorii, mie si Gustei, sotul meu are un copil de 19 ani din prima casatorie dar nu e fii-su natural ci l-a adoptat pe al fostei si a continuat sa se ocupe de el si dupa ce s-au despartit (adica acu' 17 ani!
). Schimband subiectul...si Aly era fan iaurt cu fructe, pe vremuri manca jumate de kil odata, acuma nici nu vrea sa-l vada!
Loreen, sunt convinsa ca pisicile tale sunt ingrijite de toti banii,(tare mi-a placut exprimarea!
), eu ma refeream la faptul ca parul de pisica poate sa-i agraveze o problema alergica deja exsitenta. pitika mea are pielea f. sensibila (a fost diagnosticata mai demult cu dermatita atopica), acasa e ok insa cand mergem in RO e jale ca se umple de n-spe feluri de bube si de pete, ai mei avand si caine si pisica si covoare imense destul de prafuite si mucegai/igrasie in unele zone ale casei.
Oana, imi pare rau de tine, sper sa scapi de durerea de cap...stiu si eu ce nasoala poate sa fie, din fericire mie imi trece cu o pastila de CodaminP.
Simona, cand scrii de Dragos parca o descrii pe Alyssa mea! am si eu asa un specimen, diferenta e ca are 16 kile si ne mai si cotonogeste toata ziua.
Cloreta, ai fost mortala cu statuia si piciorul! pupam capricioasa mica...o fi nervoasa si ea de la caldura.
Danelutza, ti-am trimis niste soare...a ajuns? acuma ma duc sa vad pozele voastre de vacanta!
Margott, am citit si eu in ziar de iaurturile Danone si acuma ma felicit ca n-am cumparat cat am fost in RO...aici nu iau pentru ca sunt marci locale mult mai bune.
Neliaaa...ce a zis soacra de nepotzel?
revin.
Album Alyssa