Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 29
flore26 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
de dimineata l-am luat langa mine in pat, poate mai prind si eu 10-15min la orizontala. si el ...m-a trezit....imi deschidea ochiii cu degetelul...iar m-a terminat..iar in juma' de ora vorbea cu alex si ii zicea tea-tea. alex ii explica: da, ta-ta. si el tca-tca...pana a zis perfect. a fost incredibil. au repetat amandoi...cred ca pe aia cu ma-ma i-a zis-o la misto, sa vada daca se prinde......
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Pe mine ma trage de par, si ma linge pe fata sa ma trezesc! Un scump puiutu tau al mic
. Trebuie sa/l invete Alessia sa zica ticatica, nununu, nenene, si liroliro cu limba scoasa FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
bebinuta spune:
Azi noapte Ada a dormit foarte rau. Se trezea plangand. Cred ca se continua seria "dintisorul".
Si eu ca mama grijulie am luat copila langa mine in pat de pe la 2. Nu a mai fost chip sa o pun la ea in patut mai tarziu, ca se tot trezea. Oare s-a smecherit fetita mea?
.
Dianocica, ce frumos suna povestile cu d si cu tata. Cam pe la ce ora se intampla asta? Tata e acasa dimineata?
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
bebinuta spune:
Flore, cum sa va uit? Deja piscinuta e cumparata, sa vedem cum intrati in posesia ei.
Yagmur, cum e cu glezna? Esti un model pentru noi, e foarte greu sa cresti un copil in 2, dar singur. 
Saptamana viitoare sotzul pleaca la Bucuresti pentru un proiect si raman singura cateva zile. Cand spun singura, acum chiar ca ramna singura. Mama si tata vor fi si ei plecati in concediu, sora mea la fel, va fi pentru prima data cand ramna asa de singura. Si mai vin si mesterii sa monteze mobila de bucatarie la casa. Eu inca nu am condus singura, asa ca ma asteapta niste zile interesante.
Cred ca-mi angajez sofer![]()
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
miki04 spune:

Tudor Matei de Bebyta
Delia Ana-Maria de Lory32
Radu Ioan de Nanuk
Alexia Iarina de Teutz
Matei Cristian de Irinabr
Alessia Elena de Miraco
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
dianocica spune:
bogdana este ceva ce se cheama byotics baby, sau in genul asta...se da odata cu antibioticul pt ca acesta ii distruge flora intestinala. si stomacelul...e, si biotics asta cica mai remediaza din situatie. 
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
marani spune:
YAGMUR, esti o mama extraordinara! iti doresc multa sanatate ca sa poti ingriji pe Luca!
BOGDANA, tare rau imi pare sa aud ca nu e bine. Cat despre voma....ma gandesc ca 50 ore e mult de la antibiotic pana a vomat, n-are cum sa se fi pierdut din organism. Sanatate multa va doresc, o sa treaca! 
OANACAT, fain ca Nicole face kk si pishu la olita, mare lucru! e un inceput, o sa ajunga sa ceara singurica! 
Ajutati-o pe Sonia
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by marani
OANACAT, fain ca Nicole face kk si pishu la olita, mare lucru! e un inceput, o sa ajunga sa ceara singurica!
mamica de bubamara (02.12.2006)
Incearca si tu cu Mara o sa fie mai usor mai tarziu, Nico a facut din prima dar sa sti ca am stat ceva langa ea recunosc.

Nicole
Oana Cathttp://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
marani spune:
ALEXIA DE TEUTZ, sa fii sanatoasa!
FLORE, brava ca doarme la ea in patut! felicitari, 
de la 2.30-4.00 am plimbat continuu 11 kg in brate....mai vreau cafea, nu ma invita nimeni? nu plangea, era treaza, se foia pe umarul meu, maraia, isi canta, se chinuia saracuta sa adoarma...offff...dintii astia...
Ajutati-o pe Sonia
OanaCat spune:
quote:
Originally posted by marani
de la 2.30-4.00 am plimbat continuu 11 kg in brate....mai vreau cafea, nu ma invita nimeni? nu plangea, era treaza, se foia pe umarul meu, maraia, isi canta, se chinuia saracuta sa adoarma...offff...dintii astia...
mamica de bubamara (02.12.2006)
Incearca sa-i dai putin calgel pe gingie poate se mai linisteste.
Si hai ca fac eu o cafea

Nicole
Oana Cathttp://new.photos.yahoo.com/oanac1980/album/
marani spune:
OANACAT, mersi de cafea, daca mai puni o lingurita de zahar, ca eu o beau dulce! cu olita...ce sa zic....am incercat la kk s-o pun, dar a urlat, mai mult de-un minut n-am tinut-o....oricum e constipta si-i e greu sa fac kk in orice pozitie, abandonam, pe la 10 luni 'om incerca, si cu pishu mai tarziu.
Cat despre Calgel....nik efect, pe la 3 dim i-am dat si panadol si degeaba, asta-i situatia, atata timp cat nu plange eu zic ca e ok, mai obositor e cand plange si nu o pot linisti. Daca as avea tv-ul in camera m-as uita pe Discovery pe bune, asa....numar scamele de pe covor.
Sa-mi zici daca poti vedea pozele. 
Ajutati-o pe Sonia