Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 28
flore26 spune:
Am uitat
: Bine ai revenit OanaCat 
, in sfarsit...FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!
OanaCat spune:
Yagmur
ce baiat mare s-a facut Luca si frumusel pacat ca o iubeste asa mult pe Antonia.Sper sa te faci repede bine
Bogdana multa sanatate si un pupic pentru scumpa de Zara
Fetelor Nico nu se ridica nici in fundulet din pozitia culcat dar in schimb vrea sa se ridice in picioare.
I-am dat budinca Danette acum o saptamana si ii place la nebunie nu a avut nici o reactie urata de la ea.
Dovlecel ii pun in supa de la inceput, acum mai nou papa ciorbita dar numai de pui ca nu-i place carnea de vita.Mai nou nu mai pun nici cartof in ciorba ca nu-i place cartoful si ii pun decat dovlecel, telina, morcov si ardei gras.I-am facut si pilaf cu pui ii place la nebunie.
Nu mai stiu ce sa-i fac de papa ca este tare fitoasa la mancare.Oricum pana am ajuns sa manance ce ii dau acum am spus ca imi iau campii, nu stiu daca si voi v-ati chinuit ca mine dar si acum zici ca-i o omor nu-i dau sa manance asa urla la masa.
De maine ii schimb laptele ca se pare ca are colici de la el si de aia se trezeste noaptea, asa a spus doctora.
Ieri statea in scaunul de masa si i-am dat biberonul cu suc de fructe si ii spun mama sa nu arunci biberonul, s-a uitat la mine a inceput sa rada si i-a dat drumul pe jos.si cica nu intelege copilul...hm...
Am uitat sa va spun ca am pus-o pe olita acum 2 luni si face si kk si pipi la olita, sa nu va ganditi ca cere o pun pe olita dupa ce se trezeste si in timpul zilei de cateva ori dar face de fiecare data.
Cam atat ca plange revin mai tarziu.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
bamboletta spune:
Neata 
Fetita paianjan a dormit de la 23 pana la 7 dim 
Azi e soare afara asa ca am pus 

Dia-stiu stiu povestea cu Oana cataratoarea
cred ca de la Oana a invatat Antonia 
Asiza-inca nu am incercat dovleacul ![]()
Luciaro-drum bun
si relaxare placuta 
A_deju-nu mai zi de placinte cu dovleac 

bunica imi facea mereu,dar acum e bolnavioara ![]()
Mirona-bine ati revenit 
Ktrinel-ma asteapta zile si mai negre
cu cataratul asta 
Bebinuta-vazut flotarile Adei ![]()
Yagmur-
sigur te vei descurca cu Luca esti o mamica puternica 

Alexia-Iarina bb de Teutz
Pt.toti sarbatoritii zilei
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
miki04 spune:
Asiza eu ii dau muschi de vitel lui Cristi pentru ca este cel mai fraged, stiu ca si vrabioara este pe aproape....chiar daca muschiul e mai scump, el e mic si nu mananca cantitate mare, deci dupa mine se merita.
Lui Cristi i-a iesit dintele nr. 5 si nr. 6 se pregateste, dupa care speram sa scapam de maraiala.
Ieri a facut de 4 ori kk , nu era moale dar parca avea ceva in el (mucilaginos), azi dimineata parca a fost mai bine...insa urmaresc si urmatoarele scaune sa vedem.
Yagmur esti cea mai
mamica din cate stiu, sunt sigura ca te vei descurca de minune.

Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
sbogdana spune:
mamici si fulguleti
Noi am avut o noapte dificila cu febra, vomitari
E tare greu sa-ti vezi copilul bolnav;
Am si eu doua intrebari; noi luam acum un antibiotic Cedax, sub forma de suspensie, si tare greu il mai luam, azi mi-a luat jumatate de ora sa-l dau.
sa trec la subiect, aseara la vreo 50 minute dupa ce i-am dat antibioticul a vomat, oare e vreo problema? iar azi dimineata a facut un scaun moale la vreo 20-30 minute dupa antibiotic, o fi ramas antibioticul inautru?
danutz spune:
Buna fetelor,
Cred ca avem un tatic printre noi! Chiar daca cred ca a nimerit aici din greseala! ionut7bianca, exista un alt grup de mamici cu bebici nascuti la sfarsitul lui 2005, aici noi suntem gasca cu bebicii din 2006. Asta nu inseamana ca nu esti binevenit si la noi!
Dia, prize din alea cu gauricile astupate am pus si noi peste tot. dar inca nu am montat aparatori pt colturi si sertare...mai astept idei de la voi!
Am ras de m-am stricat cand am citit de Oana cataratoarea...alpinista o faci!!!
Teutz sa-ti traiasca minunea Alexia! La multe lunisoare si pt fulguletii Tudor de Bebyta si Alessia de Miraco!
Fetelor, pls pls pls, ce fel de iaurt dati la bebei? Noi nu am incercat inca dar caut variante pt masa de la ora 17-18 si ma gandesc ca asta ar fi una foarte buna! Iar peste ati incercat? Ce fel de peste? Si cum preparat? PLS PLS PLS...ajutati-ma si pe mine!
Revin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
miki04 spune:
Danutz eu ii dau Campina sau Napolact "Numa' bun" le mananca pe amandoua ffff bine. Peste inca nu i-am dat.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
dianocica spune:
de dimineata l-am luat langa mine in pat, poate mai prind si eu 10-15min la orizontala. si el ...m-a trezit....imi deschidea ochiii cu degetelul...iar m-a terminat..iar in juma' de ora vorbea cu alex si ii zicea tea-tea. alex ii explica: da, ta-ta. si el tca-tca...pana a zis perfect. a fost incredibil. au repetat amandoi...cred ca pe aia cu ma-ma i-a zis-o la misto, sa vada daca se prinde...
...
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
Teutz spune:
Multumim celor care ne-au felicitat de ziua noastra, Oanacat, Flore, Bambo, Danutz!
Flore, la cat mai multe nopti dormite in patut si fara tzi! Bravo, blondina frumoasa!
Yagmur
you back!
Miki, felicitari pentru dintisori!
Sbogdana, imi pare tare rau ca Zara este bolnavioara! Eu nu cred ca este o problema daca a vomat la 50 min dupa ce a luat antibioticul, ca ma gandesc ca a avut timp sa il asimileze. Multa sanatate frumoasei!
Danutz, eu vreau sa incep sa-i dau iaurt saptamana viitoare si o sa cumpar Campina sau Napolact. Am inteles ca astea ar fi bune, asa ca pe astea o sa i le dau. Sper sa-i placa. Peste inca nu am incercat, mai astept putin, dar stiu ca salaul ar fi bun si inca unul, dar nu-mi amintesc acum care. Banuiesc ca se fierbe sau se face la steamer sau la cuptor in folie de aluminiu, dupa care se paseaza sau se baga la blender cu legume. Bafta!
Astept si eu sa vad ce spun mamicile mai experimentate, sa-mi notez tot!![]()
Dianocica
o pulpita de d mic si scump! Felicitari pentru 'tata'! A zis-o la mishto pe aia cu 'mama', aa?
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
dianocica spune:
alexia
dianaexista la ikea un gardulet de pus in cadrul usii. nu m am uitat cu atentie ca la noi nu e cazul..
oanacat ti as trimite un pm dar nu stiu daca am timp. incerc..d
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.