Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

azi o sa fie interesant - ar trebui sa soseasca canapeaua, dressingul, sa vina si aia cu usile, ca mai au 2 de pus, plus ca azi e si ziua in care vine dr la pisi (si la bubele mele, care sa zic ca fac ceva mai bine), plus ca vine si fata nasilor in vizita, si nu prea am stiu la ce ora sa ii zic copilului, dar de abia astepta. si cum ziceam, toate azi, macar in teorie

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Au..au....au...au... ma doare glezna, dar la doctor nu am ajuns (doar la cel de firma... am o fasa mare, mare si imi dau cu crema).
Am vazut poze cu Ada si Nicole... frumoase fete... hehehehe.... Luca insa e inca indragostit de Antonia
Marcelac, si eu ma gandeam la un rucsac din acela, dar singura nu cred ca pot sa-l pun pe Luca il el
Saptamana viitoare vreau sa-i dau si eu carne de vitel/rasol/manzat.. ce bine ca m-am luminat si eu la cap ca sint O intre ale bucatariei
Ieri a papat 270 de orez cu morcov/ardei/pui.... cica s-a lins pe bot...
Sint un pic cam deprimata, cred ca de la durere... aseara stateam pe balcon si ma intrebam daca ma voi descurca cu Luca singura; uneori, ma apuca starile astea de frica/anxietate/deprimare, cand ma simt singura si neajutorata, fara bani... e prima oara dupa multi ani cand sint chiar pe 0, cu primul credit din viata mea...
Luca a fost atat de cuminte aseara, parca stia ca nu pot sa ma joc cu el decat pe jos sau in pat; nu am mai dansat pe U2...
Mi-e dor de munte, de o vacanta cu cortul, de rasaritul soarelui din mare vazut de pe plaja.... offfffffff.... ma reintorc la treaba
Teutz, sa-ti traiasca printesa.... cer scuze ca am terminat ieri conversatia telefonica brusc, dar ma sunau sefii
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Bun venit fetele din concediu odihnite si bronzalite.

Noi suntem bine. suntem experti in mersul in 4 labe se ridica in picoare de orice se poate agata. inclusiv de noi... e tare scump si mare...in 15 are 10 luni si nu imi vine sa cred deloc ca am asa copil mare.

Asiza, eu ii dau manzat. rasol sau vrabioara am luat pana acum si mancarea cu carne de vita ii place cel mai tare.
ieri i-am dat prima data spanac cu ou fiert si laptic si a fost super dar super incantat . nu se mai satura. Maine vreau sa ii fac mazare cu aripioare de pui sa mai diversificam ca deja e baiat mare.

Yagmur draga mea. sunt sigura ca te vei descurca cu Luca. esti o mamica puternica si va fi absolut perfect. Si o sa vezi ce mandra vei fi cand va fi Luchita mare...Plus ca el iti da numai tie toata dragostea lui...Vei reusi. Te admir sincer pentru tot ce faci.

va pupam pe toate.

Sunt foarte bucuroasa ca Sonia e bine, ca nu s-a confirmat diagnosticul dat de Romania si ca e mult mai bine decat s-a crezut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Hopa sus!!!! Gata sa picam de pe pagina!

Luly, Yagmur, multumim pentru urari!
Yagmur, esti o mamica extraordinara, fii convinsa ca te vei descurca singura cu Luca! Nu spun ca va fi usor, dar vei reusi sa treci peste toate greutatile! Ma rog pentru tine, sa-ti dea DD putere si incredere ca va fi bine!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, Dandusa!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dia, nu stiu ce sa spun de inchizatorile pt dulap si sertare. am luat chicco si nuk (parca) si ianis le-a rupt/dezlipit/mozolit in aceeasi zi... era fortzos de felul lui. se agata cu toata greutatea si tragea de ele...

Marc inca nu a atacat decat cablurile, in rest suntem inca ok. Curand va trebui sa gasesc solutii pt scara interioara, sa nu se apuce de escaladat. Probabil un garduletz... ca altceva nu stiu ce-ar fi de folos.

Uite 2 pozici cu alea de infundat prize. e o chestie rotunda cu 2 picioruse care acopera complet accesul la curent. nu se poate scoate decat cu o cheita de metal. pt a folosi priza trebuie scoasa chestia aia de plastic cu cheita din dotare. s-a inteles ceva?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

pe cand reveneam si eu "in fortza", iar luam pauza ca plecam. Tati a plecat la Timisoara si in consecinta eu cu Ani mergem 3 zile la ai mei.

Yagmur - tu te descurci deja minunat si ce a fost mai greu a cam trecut. Daca ai trecut tu peste toate noptile nedormite si toti colicii si toate mofturile de bebelush, acum cand ai baiat mare, azi maine o sa stie sa iti ceara ce vrea si sa spuna ce il doare... o sa fie f bine. Eu te admir!
Si sa stii ca e super usor de pus copchilu in rucsacul ala, pt ca are picioare si il pui pe podea ca pe un scaun, pui copilul, legi centurile si apoi trebuie sa iti gasesti tehnica de a-l pune pe spate, dar nici asta nu e greu, ca la orice rucsac. Si e mult mai comod decat un carucior daca ai de mers cu autobuzul, cu taxi, intri in magazin, nu iti mai trebuie rampa, nu mai injuri toti treptii si toate bordurile...
dar asta dupa ce iti vindeci glezna. Daca se umfla, cumpara de la farmacie niste apa de plumb si pune compresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata!
La multe lunisoare bb nascuti azi!
Tudor Matei de Bebyta
Delia Ana-Maria de Lory32
Radu Ioan de Nanuk
Alexia Iarina de Teutz
Matei Cristian de Irinabr
Alessia Elena de Miraco
Dianocica tot nu reusesc sa vad pozele cu David.
Donia multumesc s-a distrat de minune la mare este adevarat nici nu m-a gandeam.
Revin in 2 min.

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

De aceea va iubesc eu atat de mult..
Va multumesc din suflet, ca sinteti alaturi de mine, chiar am nevoie de voi... sint momente cand sint mai "down" dar imi revin repede, mai ales cand vad ca sinteti langa mine.....
Luca a papat astazi prima oare iaurt, doar cateva linguritze i-am spus dadacei sa-i dea ca sa vad daca face alergie sau nu... el ar fi papat tot iaurtul daca era dupa el...
In weekend voi face si branza calcica.. si deja ma gandesc sa-i imbunatatesc meniul de pranz... sa pape si supe crema, mamaligutza cu branza si iaurt.. si ce mai invat de la voi...
Inca o data multi pupici de la noi (Marcelac, Teutz, Roana )

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ALEXIA de teutz

DIA nici nu ma asteptam la altceva din partea Oanei.Te dulce viteaza mica!
MIRONA bine ai revenit! Hai baga poze si povesteste cum a fost.
BEBINUTA si eu vreau sa va vad. Nu m/ati uitat, nu?
YAGMUR , pai nu esti tu cea mai cool mom, cea mai puternica ? Hai ca pup sa treaca
DANDUSA Hai ca deja cant aici de nebuna pe uscat. Ati ajuns? Toti trei ?
Noi de 2 zile ne trezim noaptea, la fel ca pana acum, doar ca adormim fara tzitzi . Si asta e o realizare. Ah, si sa nu uit...dormim la noi in patut!

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 8
www.sonia.as.ro/" target="_blank"> AJUTATI/O PE SONIA SA TRAIASCA!

Mergi la inceput