Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bambo mi ai inseninat ziua cu elegance.... de la mine pt tine, special, www.youtube.com/watch?v=_UWRoznxjUQ" target="_blank">o mica atentie

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Oana, ce dulce e Nicole. Si ce cretulina s-a facut!

Kikineata, am vizionat si pozele voastre, ce multe sunt! Sara MAria e si ea o dulceata de fetita, cu ochisori f frumosi.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

M-ati rasfatat cu postarile voastre...
Si cum cheful de munca nu a venit astazi am vazut poze cu kikineata @ family, dar din pacate filmulete si youtube nu ma lasa serverul...
Danutz, azi am dat iaurt prima data si am folosit napolact numa' bun... se pare ca s-a lins pe bot, din spusele dadacei
Bogdana, tinem pumnii sa se faca cretulia repede bine
Ma simt mult mai bine, sint cea mai vesela din container... Luca imi seamana (radea cand am sunat acasa sa vad ce imi face puiul meu mic si iubit)
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bambo mi ai inseninat ziua cu elegance.... de la mine pt tine, special, www.youtube.com/watch?v=_UWRoznxjUQ" target="_blank">o mica atentie

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

saraca o compatimesc

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bogdana, imi pare tare rau ca aveti si voi infectie urinara. marc a luat 10 zile zinnat pt infectie urinara cu e-coli, saptamana viitoare facem urocultura sa vedem daca am scapat. in paralel cu zinnat i-am dat biotics baby (firma producatoare ozone) contine lactobacili care in mod normal se afla in flora intestinala sanatoasa dar care sunt distrusi de antibiotic, de unde scaun modificat, dureri de burtica. nu stiu cu varsaturile, poate nu tolereaza antibioticul acela. ti s-a prescris dupa o antibiograma, banuiesc. se poate incerca schimbarea lui? am avut o experienta din asta cu ianis, tot pt e-coli, la 9 luni i s-a dat ciprinol (care e foarte tare, din cate am aflat ulterior), si varsa 1 doza din 3... sanatate multa zarei, tine-ne la curent. de regula la 2-3 zile dupa antibiotic incepe sa se amelioreze starea, cel putin la noi asa a fost (a disparut febra, a inceput sa pape). bolnavioarei si mamicii putere multa!

dianocica, ma da pe spate d, e fenomenal, de-abia astept sa aiba si marc sclipiri din astea...

oanacat, nu-i mai da prostii de la danone, tu ai vazut cate e-uri are in compozitie? nici pt un copil mai mare nu e sanatos... stiu ca e gustos dar nu tot ce e gustos e si bun pt copil. ce aport de vitamine/minerale are? in afara de glucide si e-uri zau ca nu vad nimic util acolo... no-offence...

yagmur, sanatate multa mami. m-am uitat aseara la pozele lui luca. fantastic ce a crescut! te sun in w-end, poate imi mai revin ca nu sunt in cea mai buna forma nici eu. ai grija de tine

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Zara, iti doresc sanatate multa mititico! Sa nu va mai imbolnaviti niciodata copilasi, bine?

Donia, cum a fost noaptea asta? Banuiesc ca si in Romania tot asta ati patit la inceput. Vai de mine, de doua ori intr-un timp asa scurt!
As putea sa-i sugerez mamei sa mai scrie din cand in cand despre noi. Ar fi cu siguranta mult mai serioasa decat mine. Ma gandesc, ma gandesc...
Ruxandra mai sta la Predeal inca mai mult de doua saptamani. Poate o sa ne viziteze insa de la Internet-cafe-ul din oras. Vom vedea.

Asa zic si eu, Dianocica, cum sunt ai mei fata de mine, asa vreau sa fiu si eu pentru copiii mei. Si inca si mai bine. Ei intotdeauna ne-au pus pe noi pe primul plan. Cateodata ma si enerveaza ca nu prea se gandesc la ei. Si au o mare calitate. Nu ne sufoca. Nici nu-i simtim.

Yagmur, cum sa ne te descurci? Auzi ca nu-ti vor ajunge banii! Pai tu cunosti multe persoane asa destepte ca tine (in afara de noi bineinteles)? Eu nu, sa stii. Pai tu in orice situatie o sa te descurci. Si pe langa dezavantajele faptului ca esti singura, gandeste-te ca tu vei face intotdeauna ce vrei, cand vrei, cum vrei. Stiu ca stiai ce ti-am zis. Doar ti-am reamintit. Sa ai grija de tine.

Marcelac, avem si noi un rucsac pentru carat copilul in spate. Bine, este unul foarte simplu, adica nu are centuri. In fine, e mai de pe timpuri dar e ok. Problema este ca eu nu am curaj sa merg cu el singura, pentru ca fiind in spate, nu stiu ce se intampla cu copilul. Tu ce parere ai? Nu ti-e teama sa-l folosesti singura? Ai fost vreodata cu el? Cat a costat? Oricum, noi l-am folosit la munte si ne-am simtit cu totii foarte bine. Eu zic ca merita de cumparat. E mult mai usor sa porti copilul in spate, decat in marsupiu.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, bai nene Bine ai revenit!!! dar arata-te te rugam in cor!!!Ti-e frica ca se vede burtica?

Multumim pentru dragalasenii Doniei, Bambo, Adinazot, Dianocica, Asizei, Dia, Marani, Teutz, Ktrinel, Flore si Bebinutei!
Da aveti dreptate, in sfarsit! Tare greu ma mobilizez si ma concentrez cu toate ca domeniul in care profesez tine de imagini, research, design...dar se pare ca nu fac fata cu brio in momentul de fata. As mai pune poze de cand eram slaba slaba...ba da slaba si mancam numai palcinta cu dovleac si poze de la nunta. Sa vedem.

Yagmur, nu-mi fac nici o grija ca nu te descurci cu firea ta luptatoare.

Marani, papam bine si sa stii ca si noi luptam cu o constipatie usoara dar reglam din fructe ajungand sa pape si 300 - 350 pe zi fructe (nu la o singura masa). Papa de toate dar fructele si iaurtul cand le mananca geme de placere, la fel vita si ficat. Pardon A-deju manzat.

Dia, stiu ca nu se vede nici in poze nici in realitate ca e slabuta ca are falcute si mami ii camufleaza sticksurile. Daca o vezi cand se ridica in picioare cu mainile sprijinite pe cutia de servetele si face pasi in jurul ei zici ca e un iedut abia nascut asa arata.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Monicabb - da, rucsacul e incoparabil mai comod decat marsupiul. Plus ca in rucsac merge pana la 20kg (daca te tine spatele) pe cand in marsiupiu doar pana la 9!
daca nu ar avea centuri nu cred ca as merge nici eu singura cu ea in spate, dar asa e super safe, ii strang bine centurile si stiu ca e in siguranta. Exista un singur inconvenient. Daca isi scoate sapca/palaria/ciupica nici nu vezi, nici nu stii daca o arunca in urma, si si daca o salvezi, nu i-o mai poti pune in cap decat daca il dai jos din spate. De aceea noi folosim batice care se leaga, ca pe alea inca nu si le stie scoate. Plus ca are el un parasolar optional dar pe care inca nu l-am folosit. Asa cum are si o husa de ploaie... a costat 140 euro in Fr. marca Deuter

Am facut si noi album pe picassa. Eu aveam de mult instalat dar inca nu facusem albume web. Gata, bifat si asta.

Si acum ies sa impachetez sa putem pleca repejor cand se trezeste gaza.

pupam mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Cristi a facut diaree si dr ne-a dat Enterol pliculete si regim(adica lapte facut in mucilagiu de orez si fara cartof si iaurt)... A mai dat cineva Enterol la bebeii ? Ati mai patit vreuna asa ceva?

Va rog ajutati-ne cu ceva sfaturi!!!!!!!!!!!!!

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna

Laura la multi ani sa fii mereu iubita dorita si asteptata , Dani sa-ti aduca numai bucurii

Dandusa bine ai revenit

Bambo ce sa zic Antonia ta e o gimnasta vezi ca langa mine este un glub de gimnasti poate o inscrii ce zici?

mai fetelor da copii frumosi aveti toate care mai decare. sa va traiasca lume la toti copii.

Azi Mario al meu a dus carutul la bucatarie habar nu am cum eu vb. la tel. si cand m-am dus dupa el era la bucatarie cu carutul langa el,carutul era pe hol.In patutu nu vrea sa stea nici un min. toata ziua se tine dupa mine ca un catelus .Daca ar fi doar sa se tina dar voloseste picioare mele ca suport de ridicat in picioare fac ce fac ma trezesc cu fimiu intre craci si tot asa toata ziua.Intreba cineva de budinci eu ii fac lui Mario budinci diverse, retete am luat de la fetele oct.-sept.

Mergi la inceput