Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
martutza spune:
pana fierbe gaina mea de tara sa zic repede...
Roxanici banii nu s-au strans.A fost operata pe datorie
nu ca la noi la Romania
; adica trebuie in continuare stransi banii si ii face nota de decontare la externare.Sonia e mai bine;papa 8 mese/zi a 45 ml lapte; e imbracata in costumas si ...surpriza...diagnosticul pus de romani nu sa confirmat.Cica are o transpozitie corectata (a se citi incrucisata ca chestie fizica dar termenu asa suna) de vase de sange si trebuie inca o operatie la 1 an sau cand va ajunge la 10 kg.Deci nu mai are nevoie de 2-3 operatii ci doar de una.Oana e singura acolo si un pic racita dar are timp sa ne anunte si pe noi.
Rebiana sa fii o nasa eleganta la nunta si un bun sfatuitor pe tot parcurusul vietii pentru tinerii insuratei.si eu vreau sa cunun dar singurii prieteni care nu sunt cununati mai asteapta...ce? nu stiu... ca au 28 ea si 30 el...dar deh....
Ellyane si Paxela vad eu ca sunteti necajite ca va trezesc puiutii dar eu sincer abea astept pe Victor sa umble prn casa si sa vina la mine sa zica "mami trezeste-te" sau "te iubesc mami".Eheee..poate daca m-ar trezi in zori dupa o noapte de munca( ca eu lucru la calculator mai mult noaptea) sau un chef nu stiu cat m-ar bucura...dar tot stau cu sufletula gura si astept primele cuvinte.
trupa de piticonti din Titan.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ioanaradu spune:
Mihael@ lingurita tot din aia avem si noi, dar saraca s-a facut "morcovie" si din nefericire nu am mai gasit din aia, decat cupa.
martutza noi n-am mai ajuns la depozit, ne-a luat un alt tatic binevoitor (nu spui cine ... persoana importanta
). cred ca au program, avand in vedere ca este depozit si in general cam toate sunt deschise si sambata.
de ce ai inceput sa cumperi hainute de toamna? e vreo reducere pe undeva?
cica matei a dormit ... 40 de min
.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
martutza spune:
Ioana mersi de raspuns...sper sa fie deschis ... am pampers pana marti dar voiam sa profit de sotz si sa-l trimit azi acolo ca nu e departe de noi.
Haine am gasit la Cora la preturi convenabile si calitate buna.Raiati la 26.99 (salopeta), tricou cu maneca lunga la 10.99 si altul la 11.99 (materiale bune nu carpe de Europa), hanorac la 14.99 iar saptamana trecuta i-am luat un costumas de marinar cu pantaloni 3/4 si tricou la 17.99.In plus erau niste body-uri frumoase cu partea de sus gen tricou polo (cu guleras cu margine alba si 3 capse in jos)la 10.99.Fata de preturile din magazinele de cartier sau de la Z
ma declar super multumita.Oricum eu am ceva cu astia de la Z.Stiu pe cineva care tine conta la magazine din Unirea si a aflat cum iau ei marfa de la Dragonu Rosu si pun noaptea etichetele lor.Daca am fost mintita va mint si eu...dar ...intamplator am primit un body luat din Dragonul Rosu si altul identic din Z;este cel pe care scrie "vreau un frate" cu care are Victor poze.Si credeti-ma sunt absolut identice materialele;cel de la Z are 1 eticheta in plus
.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ioanaradu spune:
marta fara suparare dar eu merg cam la fiecare inceput de anotimp in europa si chiar stiu cateva standuri unde au "marfa" de calitate si sunt la 75% pret de oras. plus ... exista un stand al unor timp de pe la arad/oradea cu jucarii/accesorii pentru copii si au preturi super si calitate la fel. e drept ca 70% sunt de calitate indoielnica ... dar sa stii ca asta e cererea, deci oferta pe masura.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
elyanne spune:
Da' nu cred ca Martutza a vrut sa spuna ca n-ar fi si lucruri de calitate in dragonul rosu... io cel putin nu asta ma priceput.
Eu am inteles ideea ... nu e normal ca un magazin ca "Z" sa faca treaba asta... pt. ca se pp ca ei produc hainele alea... si ca au produsele lor proprii si personale... nu e normal sa cumpere dintr-o parte (de ori unde ar fi) si sa vanda cu eticheta lor. Ca doar nu's buticul din piata unde se vad de toate pentru toti...
Martutza aveam o parere buna despre "Z"... acu incep sa mi-o schimb... pacat. Traim in Romania...
Aaa... si ce m-a deranjat pe mine la "Z" ... au si etichetele de la mama lor... si pretul in euro este mai mic decat cel in ron. Abia cand sunt la reduceri au aceiasi valoare 
Noi ne permitem ce mama ma'si... la salariile noastre putem sa dam mai mult pe toale decat fracezi...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxanici spune:
Rebiana, ptr herpes mai poti lua Euvirox capsule, e tot aciclovir dar inghiti pastilutele. Trece herpesul mult mai repede asa. Eu is client vechi cu herpesurile si am incercat de toate. Daca deja a erupt de tot s-ar putea sa nu mai faca diferenta daca iei capsule sau dai cu unguent, dar daca e la inceput face diferenta.
Martutza, sar'na de esplicatiile cu Soso, citesc regulat si is la curent cu starea ei si ma bucur ENORM...dar am pierdut faza cu banii, am citit io ceva din urma si am crezut ca mi-a scapat, de aia am intrebat.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Rebiana27 spune:
Multumesc de pont Roxana! Incerc si cu pastilutze si sper sa nu se faca mai mare.
Multumesc si tie Martutza pentru urari! Sper sa fiu buna de nasa!
Ce fain ca i-ai facut "provizii" lui Victor, pentru toamna... eu n-am mai iesit din orasel... si in nici un caz nu ajung la Bucuresti ca n-are sotu' un program convenabil. Vad eu cum fac!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
riloasa spune:
Si eu imi doresc foarte mult un bb2.Sper sa il avem cat de curand. Bebelusul meu este cuminte si doarme foarte mult. Astazi plec la mama acasa in Vrancea pentru o saptamna sau doua.
MIHAITA 31 MARTIE
ElenaGiulia spune:
Martutza astept e-mailul tau
.
La cat mai multe lunisoare sarbatoritilor de azi sa cresteti mari frumosi si sanatosi!!!!!!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
stefaniya spune:
Buna,mamici si bebici
La multe lunisoare pt sarbatoritii de zi David Gabriel,Maria,Bogdan Eugen,Teodor Patrik,Alexia Sara si sa fiti santosi!
Martutza -
frumos spui ca astepti ca Victor sa te trezeasca cu vorbe care iti vor intra la suflet.Sa vezi atunci ce ne vom topi cand ne vor vorbi si care mai de care ne vom lauda cu puiutii nostrii.
Roxanici - ma uitam la stiri pe net si am vazut ca in Vaslui au fost ploi serioase.Chiar ma gandeam al tine ca stiam ca esti acolo.
Rebiana - frumos gest sa cununi,si eu imi doresc asta doar ca nu stiu daca pot pt ca eu sunt Orthodoxa dar Klaus e Protestant si aici nu e nevoie de nasi,deci doar cuplu roman daca s-ar putea.Iti doresc sa ai finuti buni si sa va intelegeti bine!
Sherbi - am vazut pozele,frumoasa familie dar pune mai multe poze si cu zone de acolo,oftica.-ne pana la capat ![]()
Aseara am fost cum am zis in parcul ala de distractie si m-am dat in rollercoaster,mama ce am mai tipat.Klaus astepta jos ca trebuia cineva sa stea cu Carl si a auzit cand am ajuns noi in trenulet pt ca mi-a recunoscut tipatul si s-a dus repede si a cumparat poz cu noi.Te pozeaza in momentul cand e cel mai rau si normal ca te prinde cu o fata...
Sora mea la sfarsit a inceput sa planga,a zis ca ea nu mai vrea
Oricum a fost super,ne-am intors la 1 noaptea.
http://community.webshots.com/user/stefaniya12