Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
ioanaradu spune:
avem poze noi de aici si un filmulet sa vedeti cum papa matei cu lingurita .
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
paxela spune:
mai mai ce baiat mare si ce frumos papa el
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
fetili, a fost sf Teodora (de la Sihlea) pe 7 august si ioooo, desteapta am uitat sa imi pup Teodoru'... voi nu ati zis nimic... nu atunci se sarbatoresc Teodorii? mai e altul?
Stefaniya, da, 2 zile am murit de cald si 3 zile am crezut ca a venit musonul ca ploua de nu se mai termina. Sa vedem mutra funny
din parc
Ioana, acu cand vad ce fain manca Mateiu tb sa retrag ce am zis de raresu ca el inghute dar la 2-3 lg, una o scoate afara.
Si acu pare-mi-se ca Mateiu seamana cu tata-su? sau ma insel...
Unele poze nu se vad intregi ca nu le face resize webshotu'...
Am uitat sa va mai zic ca pe rares nici nu il intereseaza picioarele...nu stie ca le are, d-apai sa le bage in gura....
Si el cand isi "bea" sucul se face ca porcul ptr ca imi da mereu peste mana.... deci Ioana, tu ai un manierat...manca calm, mesteca incet si regulamentar
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
saru'mana paxela da' noi nu concuram cu deliuta care-si tine singurica bibele
. 
roxanici l-am prins oarecum in toane bune, da' lasa ca ii fac un filmulet si cand tipa si da din maini si din picioare ca nu vine mancarea in lingurita pe banda rulanta. e destul de greu sa-l surprind ca daca vede camera, nu mai mananca ... sta si se uita la ea. suc eu ii dau in biberon, ca la lingurita ajunge mai mult de jumate pe mine si pe el. cat despre asemanari ... eu astept sa faca vreo 2-3 ani si-atunci ma pronunt.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
apropo de poze pe webshots eu mi-am instalat www.webshots.com/samplers/?vhost=www" target="_blank">webshots desktop si poti vedea pozele mult mai usor, ca sa nu mai zic de upload.
elpower spune:
Vazut si placut copil cuminte care papa si nu da peste tot. Noi suntem inca la capitolul "purcelus", iar de cand dam si morcov ne portocalim pe barbita, gurita si gatut.
Voiam sa va indemn sa intrati pe www.4shared.com, cu userul desprecarti@yahoo.com si parola romania. Poate va intereseaza carti de acolo.
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
stefaniya spune:
Roxanici - stiu si partea ca Vasluiul ducea dor de ploaie,ploua in toata tara dar nu acolo si cand a venit a dat-o serios.Poate ca a fost bine,ca a racorit aerul dar parca a fost pera puternica.Eu m-am speriat numai ca am vazut la tv,eu sunt mai fricoasa de ploi,tunete,fulgere...![]()
Pun si poza in album dar nu acum ca plecam de acasa si probabil ca diseara cand am mai mult timp.
Mancatul cu lingurita - o sa pun si eu un filmulet si poze la mine in album sa ma laud cu Carl ca a invatat putin sa manance al lingurita.Daca ii e foame tare sa vezi ce deschide gurita
Iii place ce ii dau acum.Saptamana viitoare incep si cu fructe fierte si pisate ca deja am 2 saptamani de grau cu banana si lamaie,s-a obisnuit cu asta.
Gata,o zi buna fetele,va pupacim si pe diseara
http://community.webshots.com/user/stefaniya12
martutza spune:
Ioana nu-i suparare.In activitatea mea am facut si contabilitate (3 ani in timpul facultatii)atat pentru chinezi si vietnamezi, precumsi pentru romani ce au stand in Europa, Niro sau mai nou Dragonul Rosu.Stiu ceea ce spui si sunt de acord.Eu am vrut sa spun exact ceea ce a inteles Ellyane..nu-i corect sa platim etichete...sunt firme in Unirea care fac acest lucru cu haine pentru copii si adulti...si intr-adevar ei cumpara marfa de calitate din en-gross nu jafurile si..bineintels la pret mai bun decat daca mergem sa luam noi en-detail.
Frumos mai mananca Mateiasu
cand vrea.Cat va luat s aajungeti la asa performanta?
Acu sa va mai spun una.Stiu ca vor sari voci care vor spune ca am zis ca nu incep diversificarea pana la 6 luni.v-am zis ca incep in luna a 6 a adica trebuia de luni...dar nu am ami avut rabdare si am vrut sa vad reactia lui VIctor la altceva decat lapte.Si ...surpriza...am un copil atipic.
Toata lumea te sfatuieste sa dai copilului supa inainte de lapte ca sa nu o refuze apoi cand e satul.Zis si facut.Fac supa de radacinoase in care am aruncat si 8 boabe de orez (ca face moale si nu mai vreau sa-i dau mucilagiu), o strecor, o pun in bibe cum am mai zis si ma reped cu el in gura copilului care plangea de foame...surpriza
fi-miu nu vrea sa traga din bibe.Il giugiul ii fac pofta..(adica fac mmmm ce bun si plescai din limba) NIMIC...il las 5 min si incerc sa ii dau bibe (ne mutam locatia din sufragerie in dormitorul nostru) si naravasu meu isi sigileaza gura si incepe sa ma traga de bluza.Il pun resemnata la san si pun biberonul langa noi.Dupa ce a supt la ambii sani si a eructat bestia mica intinde mana spre bibe.Il iau cu teama...il bag in gura...si surpiza....
..incepe sa traga cu nesat.A supt fix 35 ml dupa care s-a oprit.Orice tentativa de al mai pacali cu 5 ml a esuat.![]()
Of Doamne...si doar mi-a spus dr.cand am nascut ca am un baiat cu personalitate (cele care stiti povestea stiti ca l-a scos prin cezariana si a facut pipi pe dr cand la scos) si ma avertizat de atunci sa-l las sa se exprime liber, sa-si exprime personalitatea.
E iaca il las.Fimiu vrea supa de legume dar dupa ce-si ia portia de lapte...Sa vina domn dr sa-l hraneasca asa...
Cum Doamne iarta-ma sa fac sa maresc cantitatea? O sa incerc maine totusi sa-i dau bibe inainte..ca laptele de la san nu-l pot cuantifica si macar sa stiu ca pot continua ca lumea cu supa si piureul de legume.
Acu ziceti si voi o fi normal fimiu??![]()
![]()
![]()
Bine...la ce mama are...ma indoiesc...![]()
Apropo de Teodora..mersi Roxanici dar nu am stiut si am o nepoata Teodora si nu mi-a zis nimeni...ii cumpar azi cadou si zic ca am uita sal dau...
.
Fetelor am facut un pilaf dupa reteta Iuniei dar am bagat niste
mixaje...adica
am pus busuioc si ghimbir in loc de oregano si am bagat si dovlecel taiat cubulete, piper boabe, dafin si coriandru.A iesit demential.Sotul meu nu manaca orez decat la restaurantul vietnamez (pt bucurestence la Than Long ..ca tot i-am tinut conta d-lui Hai)si acasa ma rugam de el..pana acum..
cand a mancat o portie zdravana si a zis ca e excelent...asta asa ca sa ma laud putin cu ce am facut eu azi...mai fac o supa de gaina cu galusti si pui la tava pe care daca va tenteaza il puteti manji cu un amestec format din 1-2 linguri miere+1-2 linguri suc de rosii+boia de ardei dulce+piper macinat+scortisoara putina+1 lingura de supa de pui ca sa se faca un dresing subtire care sa alunece pe pieptul si pulpele de pui.E mortal.
Gata ca ma intind iar.Ma gandesc la un desert.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
martutza spune:
Ela ma tin de mult sa te intreb...Ce a facut cumnatul cu trupa? Au ajuns unde voiau?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
ioanaradu spune:
marta ce spuneam de europa nu era in contradictoriu ci doar o constatare proprie.
felicitari pentru diversificare.
noua ne-a luat cam 10 zile sa papam "manierat". totusi nu e o regula ... ca daca n-are dumnealui chef si il incearca o lene, atunci urla ca apucatul si trebuie sa dau lapte la biberon, sa nu ne stie chiar tot blocul. se intampla rar ... dar se intampla.
multa bafta in continuare!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Cam renuntasem sa-i mai dau pasat fructele insa din ce-am mai citit pe-aici m-am razgandit.O sa mai incerc maine un pic de mar ras cu suc de morcov, cat reusesc , apoi suculetul.S-a invatat de minune sa ia sucul.Azi a baut 75 ml si cred c-ar mai fi vrut.
Deci ea are deja o masa formata( de fructe, chiar dc e suc), asa ca diseara vreau sa incerc cu cereale.Poate o invat sa mestece cereale...Ma gandesc ca ies ca un gris, si poate intra mai bine pe gat..APROPO VA ROG FETELOR, POATE-MI ZICETI SI MIE FIECARE CE FEL DE CERALE A INCERCAT PT BB SI CUM A REACTIONAT COPILUL???MARCA SI CONTINUT!!!!
Eu am unele de la HERO( nu le-am cumparat, sunt trimise din spania de la vara-mea) si as vrea sa incerc cu ele.Sunt fara gluten, se dau la bb de peste 4 luni si contin orez, porumb si tapioca.Sper ca-s k.
As vrea sa-i adaug in biberon la inceput o lingurita, in urmatoarea seara 2 si toit asa pana ajungem la vre-o 3-4 pt 120 ml cat mananca Alexia.Atunci ar trebui sa devina mai groase.Adica sa le administrez cu lingurita.In cateva zile sper sa o mai invat sa mestece....
IOANARADU...dar ce frumos mananca bb al tau??Dar ce-i dadeai tu acolo??ca la noi mai mult iese decat intra....
MARTUTZA, merci de pontul cu supa.Mi s-a parut interesant.Dar asa te-ai gandit tu sa faci sau ai citit mai concret pe undeva???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-